View Full Version : خــــبــــر خــــوب در مــــورد ایگــــلــــد
minicity
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۸۶, ۲۲:۴۸
ایگلد شش روز پیش یک قسمت بزرگی از شمش های طلای خود را فروخت. امروز نیز مقدار اعظم دیگری را فروخت و په پول نقد تبدیل کرد.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این خبر خوب نشان دهنده ای این هستش که بزودی مبالغ هنگفت اکسچنجرها پرداخت خواهد شد و همه چیز به روال عادی پیش خواهد رفت.
افسوس آنهایی که ایگلد خود را با کارمزد های بالا و مفت به اکسچنجر ها فروختند و اسیر شایعات یک سری آدم بیکار شدند.
ولی من و دوستان من که موجودی خودمون رو تو انیکسپی قرار داده بودیم خیلی راحت میتونیم بدون کارمزد دوباره تبدیل به ایگلدش کنیم.
همه فکر میکنن ایگلد میبنده و پول کسی رو هم نمیده. ولی اینو بدونید که ایگلد الان سر یک قرون دو زار با فدرال در گیری داره چه برسه به این که بخواد پول کسی رو نده.
جالبه که بدونید مبالغ جابجا شده در 24 ساعت اخیر بالغ بر 30 میلیون دلار در ایگلد بوده. از بس که با شایعات شلوغش کردند و یک سری آدم های سودجو اومدند ایگلد های ملت رو با کارمزد هایی مثل %20 از چنگشون در آوردند. اینو مطمئن باشید اکسچنجرهای بزرگی که الان ایگلد رو دارن با کارمزد های بالا از شما می خرند نیومدند که ریسک کنند. اونا از من و شما زرنگ ترند و مثل گرگ منتظر همچین موقعیتی نشسته بودند.
asabani
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۸۶, ۲۳:۱۰
ایگلد شش روز پیش یک قسمت بزرگی از شمش های طلای خود را فروخت. امروز نیز مقدار اعظم دیگری را فروخت و په پول نقد تبدیل کرد.
لینک اولی چه ربطی به ایگلد داره؟؟؟؟
لینک دوم هم یه صفحه ای که مربوط به ایگلد میشه رو نشون میده....کجاش نوشته که ایگلد طلا فروخته یا تصفیه حساب کرده؟؟؟
میشه بگی این خبرهای عتیقه رو از کجا میاری؟؟؟
minicity
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۸۶, ۲۳:۱۴
لینکی که کار نمیکنه: [Only registered and activated users can see links]
در ضمن اینو بخونید:
[Only registered and activated users can see links]
در ضمن خبرهای عتیقه به درد آدم های عتیقه نمیخوره. شما به بدن سازیت برس نترکی.
کوچولووو:he:
mehrdad201
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۸۶, ۲۳:۲۲
لینک ها کار نمی کنن
لطفا متن انگلیسی رو در همین جا قرار بدید
ممنون و اگه زودتر این کار رو بکنید ممنون میشم.
OLD_E_WORKER
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۰۱:۴۴
به نظر من اگر خبرتان درست باشد: بسيار خبر بدي است! چرا كه همانطور كه ميدانيد امنيپي پولي كه از شما مي گيرد به طلا تبديل مي كند و معادل پول شما به حساب ايگولدتان اضافه مي كند / اين طلاها را به عنوان پشتيبان در جائي نگهداري كرده تا در زماني كه خواست بانك كلا تعطيل شود اين طلاها را به صاحبان حسابهاي ايگولد بازگرداند / بدين ترتيب كه اكسچنجرها ايگولد موجود در حساب خود را به صفر تبديل مي كنند و آن را نابود مي كنند و در اضاي آن معادل آن طلاهاي نگهداري شده به فروش رسيده و آنها پول خود را دريافت مي كنند / حال شايد شما بپرسيد كه درآمد ايگولد از كجا بوده؟ درآمد ايگولد از همين هزينه هائي كه ايگولد داشته است بوده و همواره بر اثر اين هزينه ها موجودي كل ايگولد كم مي شده / بنابراين مدير ايگولد موجودي كل حسابهاي ايگولد را با موجودي طلاهاي نگهداري شده را در آخر هر ماه يا هروقت ديگر مي سنجيده و تفاوت اي ن دو را از طلاهاي انبار شده برداشته و مي فروخته است / همچنين درآمد ايگولد از دزدي از حساب ايرانيان بود و شايد خيلي راههاي ديگه / مثلا هيچ مانعي نداشته اند تا يك حساب شخصي را مدير ايگولد باز كنه و توش پول اضافه كرده و بعد بفروشه!!!! بله حتما اين كار را مي كرده اند و انبار كردن طلا هم فقط براي پشتيباني از پولهاي افرادي است كه پول واقعي خود را به ايگولد تبديل كرده اند تا در زمان بسته شدن ايگولد پول افراد باز گردانده شود / و اميدوارم پولهاي ايرانيها از گلوش پائين نره / حالا نظر شما در مورد تحليل من چيه؟ و 100 درصد هم معلوم نيست / در اينصورت كل موجودي 1mdc هم به مدير 1mdc بازگردانده ميشه كه در صورت نبودن ايگولد 1mdc وجود ندارد و اصلا به دردي نمي خورد ! مگر كه حسابش رو باز كنن كه بعيده و بعدش ادمين 1mdc بياد سايتش رو درست كنه تا شما اين مقادير رو به ايگولدتون باز گردانيد و بتونيد به اكسچنجرها بفروشين / اكسچنجرها هم در صورتي كه اين دوست ما راست بگن مي تونن نقدش كنن. البته من نميدونم و شايد اين حرف دوستمان هم درست نباشه! البته ايگولد تا زماني كه بالفرض خواسته باشه بسته بشه مدتي معادل 4 - 5 ماه ديگه يا حتي بيشتر بايد باشه چون خيلي از صاحبان حساب نيستن / اصلا ممكن هست بعد از تسويه حساب با همه سايت رو دوباره از نو با يك ديتابيس جديد كه افراد در اون احراز هويت ميشن بسازن ! چون بالاخره دامين ايگولد يك داميني است كه رها نميشه و حتما خيليها دوست دارن با اون كار كنن / اصلا ممكن هست دامين رو بعد از تصفيه حساب با مبلغ بالائي به يك فرد ديگه بفروشه و بره دنبال كارش . و حتما خيلي خواستار داره دامين ايگولد كه اگر به من هم ميدادن ميتونستم يك سايت خيلي خوب و جديد روي اون بگذارم . البته اين رو بدونين اگه ايگولد در 5 - 6 ماه ديگه هم رفت : باز حسابهاي بسياري هستن كه هايپ و اتوسرف كارها مي تونن ازش استفاده كنن مثل: net pay - e-bullion - web,oney و ...
OLD_E_WORKER
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۰۲:۲۵
دوستان ببخشيد اين قسمت از نوشته ام رو تصحيح كنم:/ مثلا هيچ مانعي نداشته اند تا يك حساب شخصي را مدير ايگولد باز كنه و توش پول اضافه كرده و بعد بفروشه!!!! بله حتما اين كار را مي كرده اند و انبار كردن طلا هم فقط براي پشتيباني از پولهاي افرادي است كه پول واقعي خود را به ايگولد تبديل كرده اند تا در زمان بسته شدن ايگولد پول افراد باز گردانده شود / البته نمي تونستن خودشون يك حساب باز كنن و توش ايگولد اضافه كنن : چرا كه موقع باز گرداندن بايد از جيب خودشون مي گذاشتن .. البته در حدود يك 3 - 4 ميليارد توماني به پول ما و يه 3-4 ميليون دلاري به پول اونها اشكال نداره : چرا كه چه حسابهاي ايگولدي كه وجود دارن و صاحبهاشون مردن يا پسورد رو با آدرس اشتباهشون فراموش كردن و..و يا مثلا طرف هايپ كار مي كرده و ميره يك دوري با ماشين بيرون بزنه كه البته پول همين ماشين رو هم از همين هايپ درآورده و دل داشته چون از صبح داشته پشت كامپيوتر به هايپ مانيتورهاي مختلف تبليغ ميداده و وت براي خودش ميداده و به ايميلها جواب ميداده و هي به شكل سايتش ور ميرفته تا زيباترش كنه خوب دلش گرفته بعدازظهر ميره بيرون و در حساب ايگولدش هم 2000$ تا 15000$ بوده و در همين زمان تصادف ميكنه و ضربه مغزي ميشه و اون حساب ايگولد ممكنه بازم توش پول بياد تا اينكه بالانس ليميت ميشه و سايتهاش هم NOT PAYING ميشن!!. بله تا يك 3 - 4 ميليون دلاري رو ايگولد از اين راه بدست آورده!!! - ولي خومانيم چه افرادي بودن كه در حسابهاي ايگولدشون 20 - 30 هزار دلار بوده و ناگهان تصادف كردن و در حالت مرگ گفتن توي ايگولدم پوله برش دارين و افراد دورش جمع بودن و نميدونستن چي ميگه و فقط بهش خنديدن !! :h: و اون هم در همين حال مرده!!:rolleyes: :unsure:
asabani
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۱۰:۰۵
در ضمن خبرهای عتیقه به درد آدم های عتیقه نمیخوره. شما به بدن سازیت برس نترکی.
کوچولووو:he:
این حرفتو نشنید میگیرم
:furious: :furious: :furious:
asabani
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۱۰:۰۷
بعد هم به قول اقای Old_e_worker این خبر کجاش خوبه؟؟؟؟وقتی ایگلد اقدام به فروش ذخایر طلاش میکنه یعنی این که کم اورده و احتمال داره ورشکست بشه.
minicity
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۱۳:۱۵
عزیزم Omipay ماله خود ایگلد و هر زمان کسی ایگلدشو میفروشه اونها هم معادلش یک مقدار ار شمش های طلاشونو میفرو شند که پول طرف رو بدند و بر عکس هر کی میخره اون ها هم شمش طلا میخرن. همه اکسچنجرها ایگلد مردم رو گرفتند و میخواهند به Omnipay بفروشند و اون هم معادلش شمش طلا فروخته. اون صفحه ایگلد تعداد شمش های ایگلد رو نشون می ده که کم و زیاد میشد ولی این بار نزدیک %30 از شمشها فروخته شده.
چه ربطی داره وقتی تعطیل شد باید طلاهاش رو بفروشه. به جای این حرفا یک مقدار در مورد ایگلد تحقیق کنید. چون به نظر من خیلی از شما ها فقط بلدید تو ایگلد لاگین شید و اصلا نمی دونید ایگلد چیه. فکر میکنید همه چی مثل HYIP بچه بازیه.
در ضمن اینو بگم که من با ایگلد از سال 98 کار کردم و الان هم تجارت های سنگینی رو با همکارام هنوز با یگلد انجام میدیم. و این رو هم بدونید که توی همین هفته 2 بار ایگلدمون رو به Ominipay فروختیم و پول نقد دریافت کردیم. از اول مشکل نداشته الان هم نداره. شما و همه فروم بازهای تالگد و ... اسیر شایعات بی اساس یک سری سودجو شدید. باورتون نمیشه سره کارید؟ به یک اکسچنجر خارجی و معروف که میدونید درست جوابتونو میده زنگ بزنید بپرسید.
من که وقت ندارم بیام اینجا این چیزارو بنویسم ولی اینو بگمو برم:
فکر نکنید ایگلد بچه بازیه و فقط به HYIP & SURF ختم میشه. اینا %2 کار هم نیستند. ولی 90% همه ایگلد رو محدود به این چیزها و چند تا فروم میدونند.
خدا به هر کسی عقل و منطق داده. پس چه بهتر که تحقیق کنیم , فکر کنیم , منطقی به همه چیز نگاه کنیم و منطقی هم تصمیم بگیریم. نه اینکه ...
کافیه الان یکی بیاد بگه ایگلد پس فردا می بنده. مطمئنم بدون اینکه بفهمید چی شده در عرض 30 ثانیه کل حسابتونو خالی می کنید. میدونید چرا؟ چون هر طرف که باد بره بیشتر شما هم همون طرفی میرید.
چرا باید وقتی میبینیم تو خیابون 50 نفر دارن به یک طرف میدوند نا خود آگاه بدون اینکه بفهمیم چی شده ما هم باهاشون بدویم؟ چون 50 نفرند حتما اتفاق خاص و منطقی افتاده؟
این همیشه ضعف آدم های غیر منطقی بوده و شرکت های بزرگ از همین سیاست ها بالا رفتند.
الان همه میترسن ایگلد ببنده پول همه رو هم بالا بکشه. یعنی محدودیت ذهنی ماها باید در این حد باشه؟ گفتم که همه فکر کردند همه چی مثل هایپ زدنه.
کدوم عقل سلیمی میگه هایپ درسته؟ با اینکه از سال 2001 این برنامه ها شروع شد و از همون موقع کلاه برذاری میکردند, الان هم خیلی ها ول کن این مسائل نیستد.
با اینکه طرف میدونه این کلاه برداره, ولی باز توش سرمایه گذاری میکنه. نمی دونم با این کار غلغلکشون میاد؟ داستان چیه؟
خوب قطعا همین افراد هستند که ایگلد رو مثل کار خودشون بچه بازی تصور کردند و فکر میکنند ایگلد توسط 2 یا سه نفر کنترل میشه و هر وقت که خواست جمع کنه بره.
درسته ایگلد مجوز سیستم پرداخت الکترونیکی رو مثل Paypal نداره ولی همون شماره سریال های شمشهای طلاش و 100 تا چشم از طرف Federal و FBI براش از صد تا مجوز بدتره.
قصد توهین به شخص خاصی رو نداشتم ولی نصیحت های من رو به عنوان یک برادر کوچکتر جدی بگیرید و اگر جدی بیزینس میکنید, خوب پس تو همه چیش جدی باشید. زهنیت دیگران هم خراب نکنید!
اگه قرار باشه همه کار با نگرانی و اعصاب خورد کنی پیش بره بهتره پیش نره. چون چند سال دیگه نتیجشو روی روح و روانتون میبینید.
همون خدایی که خواسته پای شما به تجارت های اینترنتی باز بشه, همون خدا هم خودش صلاح کار شما رو بهتر میدونه.
آره اینترنت معدن طلای قرن بیست و یکمه, ولی راه درست... .
نیتتون درست باشه حتما به سهم خودتون از این معدن طلا خواهید رسید. همونطوریکه من به لطف خدا به بیشتر از اون مقداری که خواستم رسیدم.
موفق باشید...
mehrdad201
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۲۰:۲۴
دوست عزیز
میشه به من بگی شما دقیقا چه نوع بیزینسی رو انجام میدی.
البیته گاه فضولی و جسارت نباشه دوست دارم در موردش اطلاعات داشته باشم.
OLD_E_WORKER
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۲۱:۰۲
دوستان درسته آقاي miniciti راست ميگن / اصلا ايگولد رفتني نيست و تنها با فروختن شمشهاي طلا پول اكسچنجرها رو داده و بس / ايگولد هميشه شمشها رو ميفروخته و باز مي خريده ! - ببخشيد من آخر شب بود كه يك چيزهائي نوشتم / نامه ايگولد هم فقط براي تغيير سيستم ايگولد براي تعيين هويت هست وبس كه براي دفعه اولي نيست كه اين رو بهش گوشزد كردن شايد براي چند هزارمين دفعه هست و البته دكتر داگلاس هم گفت : ايگولد هيچ مشكلي نداره و اگر كسي هم بخواد شناسائي بشه چون هيچ چيز خارج از ايگولد نيست ميشه رد كلاهبردار رو پيدا كرد / البته آقاي دكتر داگلاس اينو ميگه ولي اصلا هيچ راهي براي پيدا كردن رد كلاهبردار و هيچ مدركي و هيچ راهي اصلا وجود نداره / كه البته مطمئن باشيد اين گوشزد به ايگولد توسط FBI اصلا بر پايه شكايت كسي يا افرادي نبوده - فقط به دليل معلوم نبودن هويت دارندگان حساب است كه ممكن است در زمان حال و يا آينده مورد سوئ استفاده كلاهبرداران و طبهكاران و آدم ربايان و تروريستها قرار گيرد / فقط همين كه اين گوشزد به ايگولد براي دفعه چند هزارم هست / و مطمئن باشين ايگولد تا چندها و شايد ده ها سال ديگه به كارش ادامه خواهد داد و در اين ميان فقط افرادي بازنده هستن كه گوش به اين شايعات داده اند قبلا .. و ميدن و خواهند داد. / بله در قديم هي ميگفتن اسرائيل ميخواد به ايران حمله كنه و خيليها ميترسيدن برن تو ارتش استخدام شن - حالا در اين ميان افرادي بودن كه به اين شايعات گوش ندادن و رفتن و استخدام شدن و زن گرفتن خانه سازماني گرفتن و كيف دنيا رو كردن و صاحب همه چي هم شدن و بازنشسته هم شدن و هر رقت هم به سراغ دوستاي شايعات گوش كنشون رفتن و از وخامت اوضاي اقتصادي اين شايعه گوش كن ها دلشون ريش ريش شد ... هنوز كه هنوزه اسرائيل مي خواد حمله كنه!!! ايگولد عشق من و عشق بسياري ديگه بوده و هست و از اون به عنوان شغل دوم و در كنار درس توسط خيلي استفاده ميشده و ميشه و خواهد شد / اگر همين ايگولد نبود من و خيلي از دوستانمون چه طوري سرشون رو ميتونستن الان بلند كنن در حالي كه يك ريال هم نداشته باشن حتي بسياري از اين جوانان دل پاك عشق به ايگولد داشتن كه حتي عشق به يك دختر هم نميتونست جاش رو بگيره و بنابراين اصلا نرفتن دنبال اين فكرها و دختربازي و غيره ... نشتن پشت كامپيوتر و با معشوق خود يعني حسابهاي ايگولد كار كردن .. يكيش مثل خودم كه تا به حال شايد باورتان نشه حتي يك دختر به من سلام هم نكرده ! يعني خودم توي فكرش نبودم شايد باورش براي شما بسيار بسيار سخت باشه ولي واقعيت هست! خودم هم حتي به گذشته خود نگاه مي كنم نميتونم باور كنم. e-gold دوستت دارم.
mohammad_tehran
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۸۶, ۲۲:۴۳
عجب!!!!!!! اين ايگولد چه تيكه اي بوده ما بي خبر بوديم :w00t:
از فردا جلوي مدرسه دخترونه آدرس سايت ايگلد رو بنويسيم تا پسرا بجا دختر بازي برن ايگولدبازي.:d:
ولي عجب دوست دختري بود ا تا الان بالاي 4 ميليون دوست پسر داشته.:whistle: ولي حيف كه به ما ايراني ها وفا نكرد .:ch:
در هر صورت موفق باشيد
hyiprouter
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۸۶, ۱۳:۴۰
آقا ایگولد نمیبنده بیخیال این بحثا اینا همش شایعه بود و بس!P:
------------------------------------------------------------------------------
طراحي / ديزاين / وب سايت / هايپ با کد هورلي آنتي هک با بنر مجاني در دو نوع 40 دلاري و 60 دلاري / فروش هر نوع اس اس ال / و طراحي هايپ هاي طولاني مدت به همراه ساپورت / ساخت و طراحي بنر و لوگو / آموزش فارکس با شرايط عالي در بروکر ريال تريدر با پلت فرم متا تریدر و همچنین در چند بروکر معروف و معتبر دیگر!
برای کسب اطلاعات بیشتر با آی دی hyiprouter تماس بگیرید
mehrdad201
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۸۶, ۱۴:۲۷
خب نمیبنده اما اگه سیستمش بره رو وریفای کردن و از شما مدارک احراز هویت بخواد اونوقت شما که یه جوون ایرانی و عاشق ایگلدی و 1000 تا دختر رو هم با یه گرم ایگلد عوض نمی کنی چطوری میخوای کار کنی ؟!؟؟!؟!
شما که هیچ فکر می کنی هایپ ها و سورف ها و ام ال ام ها که بالاخره همشون یه روزی اسکم میشن.
اونها چطوری کار می کنن میان اطلاعات شخصیشون رو میدن به ایگلد که به راحتی دستگیر یشن ؟!؟!؟!!
AliROCK
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۸۶, ۱۴:۴۶
اگه وریفای کردن بخواد مثله Paypal خیلی برای خار جیا گرون تموم میشه خیلی از اونایی که هایپ میزنن و اسکم میکنن ایگولد استفاده میکنن پیدا کردنه مشخصاته جعلی کاری نداره اون موقع جای کلاهبردارا کسای دیگه رو میگیرن
در ضمن ایگولد هیچ وقت نمیتونه صاحب حسابها رو بشناسه
mehrdad201
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۸۶, ۱۵:۲۰
در ضمن ایگولد هیچ وقت نمیتونه صاحب حسابها رو بشناسه
اگه سیستم وریفای کردنی بشه !! فکر می کنی باز هم نمیتونه ؟!
OLD_E_WORKER
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۸۶, ۲۰:۰۲
خب نمیبنده اما اگه سیستمش بره رو وریفای کردن و از شما مدارک احراز هویت بخواد اونوقت شما که یه جوون ایرانی و عاشق ایگلدی و 1000 تا دختر رو هم با یه گرم ایگلد عوض نمی کنی چطوری میخوای کار کنی ؟!؟؟!؟!
شما که هیچ فکر می کنی هایپ ها و سورف ها و ام ال ام ها که بالاخره همشون یه روزی اسکم میشن.
اونها چطوری کار می کنن میان اطلاعات شخصیشون رو میدن به ایگلد که به راحتی دستگیر یشن ؟!؟!؟!!
كي من چنين حرفي زدم؟ كه 1000 تا دختر رو با يك گرم ايگولد عوض نكنم / اصلا اين دوتا با هم چه ارتباطي دارن؟ اتفاقا من ارزش بسيار زيادي براي خانم ها قائل هستم و البته براي دفعات زيادي هم به فكر ارتباط برقرار كردن با دخترها هم افتادم از راههاي مختلف مثلا دخترها رو سوار مي كردم و شماره موبايلم رو به اونها مي دادم و اونها هم زنگ نمي زدن!!!!!0:شمارمو به 11 نفر دادم! .... ميرم سراغ چت و اونها هم بعد از 1 ساعت چت كردن يك دفعه اي حالم رو مي گيرن و منو سر كار ميگذارن /// بنابراين ديدم كه من توانائي اين كار رو ندارم : گفتم وقتمو الكي صرف نكنم ... برم با ايگولد كار كنم...و هر وقت موردي پيدا بشه من اصلا باورم نميشه :d: خيلي خوشحال ميشم.(: ولي حيف كه عرضه اين كارو ندارم :bye: و پيدا نميشه - خودتون بگيد .. من چه طوري سر صحبت رو با يكي باز كنم / متاسفانه همكلاسي دختر هم نداريم تا درباره درس سر صحبت رو باز كنم! اگه ميتونه يكي كمك كنه كه چه كار كنم؟:err:
درضمن عوض كردن سيستم ايگولد كار آسوني نيست و هزاران بار اين حرف رو زده ولي نكرده - ميدونه اگر اين كارو كنه ديگه كسي باهاش كار نمي كنه.... خودش كه مي دونه 80% ترانسكيشن ها براي همين هايپ - اتوسرف و گيم ها هست - اگر هم احراز هويت خواست خوب ميشه مثل پي پال - البته به نظر من اصلا اين 100% غير ممكن هست كه احراز هويت بخواد اگر هم بخواد خوب مي ريم سرغ يك پيمنت ديگه: net-pay / e-bullion - webmoney - و...... خيلي خيلي پيمنتهاي ديگه كه تازه از ايگولد خيلي بهتر هم هستن.
AliROCK
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۸۶, ۲۰:۴۱
خب paypal همین طوریه
خیلی از ایرانی ها (منظور از داخل ایران هست) توش حساب دارن ولی حتی نمیفهمه ایرانی هستند چه برسه به مدارک جزئی
OLD_E_WORKER
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۶, ۰۰:۴۲
خب paypal همین طوریه
خیلی از ایرانی ها (منظور از داخل ایران هست) توش حساب دارن ولی حتی نمیفهمه ایرانی هستند چه برسه به مدارک جزئی
دوستان ايگولد مو لاي درزش نميره / 11 ساله داره كار ميكنه / حتي حسابهاي ايرانيها رو ميتونست حذف كنه , كه اين كارو نكرده و اونا رو فريز كرده / چون مجبور بود خوب ... حرف نداره ... و هر چه ميگذره بر يوزرهاش اضافه ميشه - و الان خيلي خيلي شلوغ هست و تعداد حسابهائي كه ساخته ميشه در هر روز رشد خيلي بيشتري دارن نسبت به قبلا. من خودم خيلي وقت هست كه دارم با ايگولد كار ميكنم .. از اين بحث ها هر سال يك بار همين موقعها بوده كه نميدونم fbi گفته بايد يوزرها verify بشن و باز هيچ خبر نميشه .. و باز ايگولد بهار و تابستان شلوغي داره هم از هايپ كارها و هم investor ها - دوستت دارم ايگولد.
mehrdad201
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۶, ۰۲:۴۹
جسارت نباشه
یه مشت حرف احساسی
فکر می کنید که با دوست دارم و .... میتونید واقعیت رو دفن کنید!؟!؟!؟!!؟
فعلا که دیدید حساب ایرانیا بسته شد. واقعا فکر میکنید پول ایرانیا برمیگرده ؟!؟!؟!
خوبه شما خیلی باحالید.......
در زمینه وریفای کردن من با حرفاتون موافق هستم چون اگه ایگلد بخواد اینطوری بشه مشتری هاش کم میشن.
اما دوست من بدون که اگه خدایی نکرده ویفای کردنی بشه اولین کسانی که ضربه میخورن ایرانیا هستن چون حتی نمیتونن در مورد کارهای قانونی هم از ایگلد استفاده کنن.
در مورد پی پال اون دوستی که گفت پی پال چک نمیکنه. لطفا یه اکانت واسه من بساز و توش 10 دلار پول بریز. من باهات حساب می کنم.
mohammad_tehran
شنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۶, ۱۰:۵۵
البته ايگلد درسته به ما ايراني ها وفا نكرد . ولي در هر صورت واسه من يكي كه به ياد آور روزهاي خوبي هستش . روزهايي كه خواستم بدونم تجارت آنلاين چيه و يادش بخير اون زمان آقاي قاري با وبلاگي كه در پرشين بلاگ داشت جزؤ اولين كساني بود كه در ايران خريدو فروش ايگلد رو شروع كرد.و اسم اين انجمن و سايت هم كه بر گرفته از همون روزاست.
به هر حال ايگلد سايت خوبي بود و منم فكر نميكنم بخواهد كارش رو تعطيل كند .
ولي به هر حال محدوديت هايي خواهد داشت و به ريسكش نميارزه كه بخواهيم باهاش پول زيادي رو جابجا كنيم.
ولي واقعا تاچند ماه قبل سيستم خوب و به صرفه اي بود براي انتقال پول. بخصوص اينكه اغلب بروكر ها هم ازش استفاده ميكردند.
پيروز باشيد(;
goldex
يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۸۶, ۰۰:۳۷
جسارت نباشه
یه مشت حرف احساسی
فکر می کنید که با دوست دارم و .... میتونید واقعیت رو دفن کنید!؟!؟!؟!!؟
فعلا که دیدید حساب ایرانیا بسته شد. واقعا فکر میکنید پول ایرانیا برمیگرده ؟!؟!؟!
خوبه شما خیلی باحالید.......
در زمینه وریفای کردن من با حرفاتون موافق هستم چون اگه ایگلد بخواد اینطوری بشه مشتری هاش کم میشن.
اما دوست من بدون که اگه خدایی نکرده ویفای کردنی بشه اولین کسانی که ضربه میخورن ایرانیا هستن چون حتی نمیتونن در مورد کارهای قانونی هم از ایگلد استفاده کنن.
در مورد پی پال اون دوستی که گفت پی پال چک نمیکنه. لطفا یه اکانت واسه من بساز و توش 10 دلار پول بریز. من باهات حساب می کنم.
دوست عزیز من میتونم یه حساب paypalبهت بدم با موجودی 180$ ولی تا creditcardمشخصاتش رو ندی نمیتونی به موجودیش دست بزنی
mgshervin
شنبه ۵ خرداد ۸۶, ۰۸:۴۷
سلام
ایرانی ها چه طور میتونند در پی پال ثبت نام کنند
چه را این قدر قیمت دلار gold با paypalتفاوت داره ؟
ممنون
tiktak
شنبه ۵ خرداد ۸۶, ۱۸:۱۲
سلام
ایرانی ها چه طور میتونند در پی پال ثبت نام کنند
چه را این قدر قیمت دلار gold با paypalتفاوت داره ؟
ممنون
يه فاميل تو خارج مي خواد يا و يه سري سايت هم Paypal صادر مي كنن
mehrdad201
شنبه ۵ خرداد ۸۶, ۲۱:۰۱
در حال حاضر با توجه به کاهش هزینه اکسچنج ایگلد به ای کارنسی های دیگه اینطور به نظر میرسه که وضعیت ایگلد ثبات بیشتری پیدا کرده.
البته هنوز نمیشه با قاطعیت چیزی گفت. باید بازهم صبر کرد.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.