PDA

View Full Version : Trend Manager

omidbaran
يکشنبه ۳ تير ۸۶, ۱۲:۴۱
این سیستم ترند منیجر هست که استفاده از اندیکاتورش در زمان خودش ( حدود 2 یا 3 سال قبل) احتیاج به شارژ ماهانه 150 دلار داشت اما حالا رایگان هست

بنظر من این اندیکاتور هنوز هم خیلی خوب عمل میکنه و بنظر میاد ترکیب اونها با اندیکاتور
ATR STOP نتایج بهتری هم بدنبال داشته باشه

[Only registered and activated users can see links]

omidbaran
يکشنبه ۳ تير ۸۶, ۱۲:۴۹

کامران
يکشنبه ۳ تير ۸۶, ۱۷:۳۱
با سلام. منظور شما از ATR stop چیه؟

omidbaran
يکشنبه ۳ تير ۸۶, ۱۹:۱۹
با سلام. منظور شما از ATR stop چیه؟

اندیکاتور atr stops را من در پست دوم قرار دادم
اساسا این اندیکاتور برای تعیین استاپ بوجود امده مثلا شما در یک روند در سود قرار گرفتید و حالا میخواهید استاپ را جابجا کنید تا در صورت برگشت روند مقداری از سود شما حفظ شود
این اندیکاتور کمک میکنه که نقطه مناسب برای قرار دادن استاپ را پیدا کنیم و با دنبال کردن یک روند بتونیم حداکثر سود را از اون بدست بیاریم
در روند صعودی یک خط ابی زیر قیمت قرار میگیره که ما استاپ را چند پیپ زیر این خط قرار میدیم و در روند نزولی یک خط قرمز بالای قیمت قرار میگیره که ما استاپ را چند پیپ بالای اون خط قرار میدیم با پیشروی روند این خطوط هم تغیر میکنند وما هم استاپ را جابجا میکنیم
و اما کاربرد دیگر این اندیکاتور (البته این نظر منه ) اینه که با نگاه کردن به این خطوط در نظر داشته باشیم که در کدام جهت معامله کنیم
مثلا وقتی خط قرمز روی قیمت تبدیل به خط ابی زیر قیمت شد یعنی ما باید به فکر خرید باشیم و استاپ را هم زیر همان خط ابی قرار دهیم و برای فروش هم برعکس این حالت هست

وحالا منظور من از ترکیب این اندیکاتور با اندیکاتور trend manager این هست که تا حدی سیگنالهای اشتباه ***** شوند
وقتی که هر دو اندیکاتور یک جهت را نشان دهند سیگنال مطمئنتری خواهیم داشت

در شکل زیر در حالیکه اندیکاتور atr هنوز روند صعودی را نشون میده اندیکاتور ترند منیجر سیگنال فروش میده که میبینیم با توجه به atr این سیگنال درست نیست (با فلش مشخص کردم )

البته با این روش تعدادی از سیگنالهای خطا از بین میره و در ضمن بعضی فرصتها هم ممکنه از بین بره که دوستان با نگاه کردن به چارت میتونند تصمیم درست را بگیرند

این دو اندیکاتور در بازار رنج ضررهای کمی بهمراه دارند و وقتی یک ترند شروع بشه و بوسیله این اندیکاتورها اون رو دنبال کنید سود خوبی خواهد داشت

omidbaran
يکشنبه ۳ تير ۸۶, ۲۱:۱۹
چند مثال برای استفاده از هر دو اندیکاتور

blindguardian
دوشنبه ۴ تير ۸۶, ۰۲:۲۶
اندیکاتور atr stops را من در پست دوم قرار دادم
اساسا این اندیکاتور برای تعیین استاپ بوجود امده مثلا شما در یک روند در سود قرار گرفتید و حالا میخواهید استاپ را جابجا کنید تا در صورت برگشت روند مقداری از سود شما حفظ شود
این اندیکاتور کمک میکنه که نقطه مناسب برای قرار دادن استاپ را پیدا کنیم و با دنبال کردن یک روند بتونیم حداکثر سود را از اون بدست بیاریم
در روند صعودی یک خط ابی زیر قیمت قرار میگیره که ما استاپ را چند پیپ زیر این خط قرار میدیم و در روند نزولی یک خط قرمز بالای قیمت قرار میگیره که ما استاپ را چند پیپ بالای اون خط قرار میدیم با پیشروی روند این خطوط هم تغیر میکنند وما هم استاپ را جابجا میکنیم
و اما کاربرد دیگر این اندیکاتور (البته این نظر منه ) اینه که با نگاه کردن به این خطوط در نظر داشته باشیم که در کدام جهت معامله کنیم
مثلا وقتی خط قرمز روی قیمت تبدیل به خط ابی زیر قیمت شد یعنی ما باید به فکر خرید باشیم و استاپ را هم زیر همان خط ابی قرار دهیم و برای فروش هم برعکس این حالت هست

وحالا منظور من از ترکیب این اندیکاتور با اندیکاتور trend manager این هست که تا حدی سیگنالهای اشتباه ***** شوند
وقتی که هر دو اندیکاتور یک جهت را نشان دهند سیگنال مطمئنتری خواهیم داشت

در شکل زیر در حالیکه اندیکاتور atr هنوز روند صعودی را نشون میده اندیکاتور ترند منیجر سیگنال فروش میده که میبینیم با توجه به atr این سیگنال درست نیست (با فلش مشخص کردم )

البته با این روش تعدادی از سیگنالهای خطا از بین میره و در ضمن بعضی فرصتها هم ممکنه از بین بره که دوستان با نگاه کردن به چارت میتونند تصمیم درست را بگیرند

این دو اندیکاتور در بازار رنج ضررهای کمی بهمراه دارند و وقتی یک ترند شروع بشه و بوسیله این اندیکاتورها اون رو دنبال کنید سود خوبی خواهد داشت
سلام امید جان
ای تی ار استاپ کمی دیر تغییر روند قیمتها رو نشون میده

omidbaran
دوشنبه ۴ تير ۸۶, ۰۸:۴۸
سلام امید جان

سلام گاردین عزیز
بله حق با شماست اندیکاتور ای تی ار کمی دیرتر عمل میکنه ولی اگر با یک دید دیگه نگاه کنید میشه گفت نویزها رو هم ***** میکنه
گذشته از این خیلی مواقع هم هست که این دو اندیکاتور با هم سیگنال میدهند

اندیکاتور ترند منیجر به تنهایی اندیکاتور قوی و قابل اعتمادی هست و طبق تحقیقات و تستهایی که کردم سودهای خوبی هم میده و همان مواقعی هم که سیگنال خطا داره ضررهای خیلی کمی میده که تازه اکثر اونها هم در ساعات غیر فعال بازار هست که معمولا بازار در حالت رنج قرار داره
یعنی با حذف ساعات غیر فعال بازار عملا تعدادی از سیگنالهای اشتباه هم ***** میشن

هدف من از بکار بردن اندیکاتور ای تی ار در کنار اون این بود که هم سیگنالهای مطمئنتر مشخص شوند و هم با دید بلند مدت تر هم به قضیه نگاه کنیم
البته من توضیح دادم که کار اصلی اندیکاتور atr stops در واقع تعیین نقطه مناسب برای استاپ هست

و اما کاری که من میکنم این هست که هر حجم از معامله که در نظر دارم رو بدو قسمت میکنم نصف اونرو با تایید ترند منیجر وارد معامله میکنم و نصف دیگه رو با تایید ای تی ار

دوستان حتما مدتی در حساب دمو تست کنند و حتما یه بک تست بگیرند و وقتی به اطمینان رسیدند که این روش سود ده هست دیگه احساسات رو بزارن کنار هر موقع گفت بخر بخرند و هر موقع گفت بفروش بفروشند

کامران
دوشنبه ۴ تير ۸۶, ۱۷:۳۹
با تشکر از شما. متاسفانه اندیکاتور ATR stop و Trend Manager را در سایتی که معرفی کرده اید نتوانستم دانلود کنم. در صورت امکان اصل این دو فایل را در همین تاپیک قرار دهید. با تشکر.

omidbaran
دوشنبه ۴ تير ۸۶, ۱۹:۲۶
خدمت شما

vida
دوشنبه ۴ تير ۸۶, ۲۱:۳۲
من استفاده از یک یا دو اندیکاتور را برای کار مناسب نمیدانم. اگر ممکن است بیشتر توضیح دهید که چگونه با استفاده از اندیکاتور ترند منیجر معامله میکنید؟ و اینکه با چه تایم فریمی کار میکنید؟ممنون(:

omidbaran
دوشنبه ۴ تير ۸۶, ۲۳:۳۶
من استفاده از یک یا دو اندیکاتور را برای کار مناسب نمیدانم. اگر ممکن است بیشتر توضیح دهید که چگونه با استفاده از اندیکاتور ترند منیجر معامله میکنید؟ و اینکه با چه تایم فریمی کار میکنید؟ممنون(:

طبق گفته سازنده اندیکاتور ترند منیجر هر موقع سیگنال خرید صادر شد باید خرید و هر موقع سیگنال فروش صادر شد از پوزیشن قبلی خرید چه در سود و چه در ضرر خارج میشیم و یه پوزیشن فروش باز میکنیم وهمینطور ماجرا ادامه پیدا میکنه

توی بازار رنج زمانی هست که معاملات با این اندیکاتور با ضررهای کمی مواجه میشود ولی وقتی یک ترند شروع میشود با کمک این اندیکاتور میشه قسمت اعظم ترند رو گرفت

معاملات در تایم 1 ساعته و 4 ساعته انجام میشود و بر روی 4 ارز اصلی و اندیکاتور هم تا انجایی که من تست کردم اصلاحی نیست پس با نگاه کردن به کارکرد گذشته اون در دراز مدت میشه در مورد اون قضاوت کرد

اندیکاتور ترندمنیجر و ای تی ار برای دنبال کردن یک روند و گرفتن حداکثر سود خوب عمل میکنند و شما حتی اگر با تحلیل دیگری وارد معامله شدید با کمک از ایندو میتونید زمان مناسبی را برای خروج از معامله پیدا کنید

omidbaran
سه شنبه ۵ تير ۸۶, ۱۱:۰۷
نحوه انجام معاملات :

Each candle on the chart is accompanied by a blue line or a red line.
The blue lines indicate a long position whilst the red lines indicate a short position.
The coloured lines attach themselves to each candle at the beginning or during its formation.
When you notice a new coloured candle after a series of opposite coloured candles, enter a position as soon as you notice the colour.
If you notice a candle with no colour, do nothing. Maintain your position.
Place your initial stop loss order just below the most recent swing low or swing high.
When you are 50 pips in profit, move stop loss to break even. رعایت شود
Exit on opposite coloured candle and reverse your position.

omidbaran
سه شنبه ۵ تير ۸۶, ۱۱:۱۴
سلام امید جان

یادم رفت این مطلب رو بگم
شما با تغییر در پارامترهای اون میتونید حساسیت اون رو تغییر بدید

omidbaran
سه شنبه ۵ تير ۸۶, ۱۱:۵۳

کامران
سه شنبه ۵ تير ۸۶, ۱۸:۰۱
با سلام و تشکر از شما. بنظر من استفاده از این اندیکاتور بدون تعیین حد ضرر و تا زمانی که رنگ کندل عوض نمی شود در تایم فریم H4 بخوبی جواب می دهد. آیا Manual کاملتری از این سیستم در دست می باشد؟

omidbaran
سه شنبه ۵ تير ۸۶, ۲۲:۵۹
من متاسفانه توضیحات بیشتری در دسترس ندارم

اگر زمانهای رنج بازار را میشد ***** کرد این اندیکاتور واقعا خوب جواب میداد

بنظر میرسه کارکرد atr stops هم در تایم 4 ساعته بهتر هست

حتی اگر با تحلیل دیگری هم وارد معامله شدیم این اندیکاتورها کمک میکنند که بیموقع از معامله خارج نشیم و بتوانیم روند رو دنبال کنیم

یه تصویر هم از gbp/jpy میزارم که با این اندیکاتور براحتی میشد 720 پیپ از صعود اخیر این ارز رو گرفت

کامران
چهارشنبه ۶ تير ۸۶, ۱۰:۵۴
دوست عزیز. برای ***** کردن ساعات کاری توصیه می کنم از تایم فریم H4 استفاده کنی که هم نویزها کمتره هم اینکه سیگنال داده شده خیلی قویتره. این اندیکاتور بهترین اندیکاتوریه که طی یک سال اخیر دیدم. حتی بسیار سود آورتر و پایدارتر از Bt7. واقعا دمت گرم(;

کامران
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۱:۲۷
به نظر من یکی از راههای ***** کردن نویزهای trend manager استفاده از Stop line اندیکاتورهای BT1 and BT2 است که به مراتب از ATR stop بهتر عمل کرده و از دقت بالاتری برخوردار می باشد.

omidbaran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۵:۳۹
به نظر من یکی از راههای ***** کردن نویزهای trend manager استفاده از Stop line اندیکاتورهای BT1 and BT2 است که به مراتب از ATR stop بهتر عمل کرده و از دقت بالاتری برخوردار می باشد.

تشکر دوست عزیز حتما این مورد را هم تست میکنم

omidbaran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۵:۴۶
خوب این هفته برای کسانی که از این سیستم استفاده کرده بودند هفته خوبی بود(البته من فقط نظاره گر بودم و در حال تست کردن )

چارتهای این هفته رو که بررسی میکردم متوجه شدم که این سیستم بر روی ارزهایی که یک سرشان gbp و یا jpy بوده خوب عمل کرده

omidbaran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۵:۵۰
چندتا دیگه

omidbaran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۵:۵۸
چندتا دیگه

omidbaran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۶:۰۵
با اینکه این سیستم برای تایم روزانه نبوده چون معمولا در این تایم ترند بدون نویز کم گیر میاد ولی خوب اگه یه ترند در تایم روزانه روی بده باز هم میشه از اون استفاده کرد

dat_iran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۷:۳۳
فکر کردم اگه این اندیکاتور به صورت هیستو گرام نمایش داده بشه
خیلی اسان تره برا همین تو دو مدل هیستو گرام اماده شده
T_Manag_HISTOGRAM_1
که خروجی های اون دو عدد هست یک و منفی یک
یک مثبت سیگنال خرید و یک منفی سیگنال فروش
T_Manag_HISTOGRAM
مدل دوم قیمت کندلی رو نشون می ده که سیگنال خرید و فروش تو اون صادر شده
و رنگ قرمز به معنی فروش و رنگ ابی به معنی خرید

من فکر کنم اگه این اندیکاتور رو با الیگاتور تلفیق کنی نتایج بهتری می گیر ی
به این معنی که سیگنالهای خریدی معتبر هست که بالای الیگاتور باشه
و همینطور سیگنالهایی برای فروش معتر هست که زیر الیگاتور باشه
یا اوری می کنم برای داشتن تصویر هیستو گران این اندیکاتور
باید اندیکاتور اصلی ترند منیجر رو هم نصب کنید
موفق باشید

dat_iran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۷:۵۱
با عرض شرمندگی خدمت دوستان من اندیکاتور نویس ماهری نیستم
اما اگه صفحه به هم ریخت از قسمت تنظیمات اندیکاتور قسمت color
پهنای خطوط رو از دو به یک تغییر بدید

omidbaran
شنبه ۹ تير ۸۶, ۱۸:۳۷
فکر کردم اگه این اندیکاتور به صورت هیستو گرام نمایش داده بشه
خیلی اسان تره برا همین تو دو مدل هیستو گرام اماده شده
T_Manag_HISTOGRAM_1
که خروجی های اون دو عدد هست یک و منفی یک
یک مثبت سیگنال خرید و یک منفی سیگنال فروش
T_Manag_HISTOGRAM
مدل دوم قیمت کندلی رو نشون می ده که سیگنال خرید و فروش تو اون صادر شده
و رنگ قرمز به معنی فروش و رنگ ابی به معنی خرید

من فکر کنم اگه این اندیکاتور رو با الیگاتور تلفیق کنی نتایج بهتری می گیر ی
به این معنی که سیگنالهای خریدی معتبر هست که بالای الیگاتور باشه
و همینطور سیگنالهایی برای فروش معتر هست که زیر الیگاتور باشه
یا اوری می کنم برای داشتن تصویر هیستو گران این اندیکاتور
باید اندیکاتور اصلی ترند منیجر رو هم نصب کنید
موفق باشید

اقا دستت درد نکنه

انقدر که ما روی چارت خط و اندیکاتور میندازیم همیشه برای دیدن سیگنال باید چارت رو زوم میکردیم تا ببینیم چه خبره

این هیستوگرام کار رو خیلی راحت میکنه ولی مثل اینکه خروجی اون با خطهای کشیده شده روی چارت منطبق نیست و بعضی جاها اختلاف دارن

ایده استفاده ار الیگاتور هم جالبه حتما تست میکنم

omidbaran
چهارشنبه ۲۷ تير ۸۶, ۰۰:۵۲
چون سایز عکسها در پست قبلی کوچک بود همان عکسها را با سایز بزرگتر در این پست قرار میدم

omidbaran
پنجشنبه ۲۸ تير ۸۶, ۰۹:۵۸
چند تصویر دیگر از cfd

omidbaran
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۸۶, ۱۵:۵۴
یه نمونه از اندیکاتور ترند منیجر که هم توی یه پنجره جدا باز میشه و هم میشه ورودیهای اون رو تغییر داد البته ورودیهای استاندارد همون 7و2 هستند ولی مثلا میشه ورودیهای 7و3 یا 9و2 یا ... را هم امتحان کرد
اگر هم تمایل داشتید میتونید در قسمت level دو لول 7و-7 (یا لولهای دیگر) را وارد کنید و سیگنالهایی که خارج اونها تشکیل میشن رو معتبرتر بدانیم

omidbaran
جمعه ۱۹ مرداد ۸۶, ۱۳:۰۴
خوب یه ***** دیگه به این سیستم اضافه میکنیم

اندیکاتور Rsi که جزء اندیکاتورهای خود متا ترید هست رو با پریود 21 میندازیم روی چارت و یه Level 50 هم به اون اضافه میکنیم

Buy:
ترند منیجر در حالت Buy باشد
Atrstop زیر قیمت باشد
Rsi از پایین لول 50 را قطع کند و در بالای 50 قرار بگیرد

Sell:
ترند منیجر در حالت Sell باشد
Atrstop روی قیمت باشد
Rsi از بالا خط 50 را به سمت پایین قطع کند و در زیر ان بسته شود

تذکرات :

1- در کندلی که سیگنال تشکیل میشود تا بسته شدن کندل صبر میکنیم و بعد از بسته شدن کندل اگر شرایط مهیا بود وارد معامله میشیم

2- اگر Rsi خیلی نزدیک خط 50 بسته شد تا روشن شدن وضعیت وارد معامله نمیشیم (اگر روی 49-50-51 بسته شد)

3-بعد از 40 یا 50 پیپ سود استاپ لاس رو به نقطه ورود منتقل میکنیم و با حرکت قیمت ما هم استاپ را با فاصله حدودا 10 پیپ بالاتر از Atr (در حالت فروش) و 10 پیپ پایینتر از Atr (در حالت خرید ) جابجا میکنیم

4-برای خروج از معامله یا صبر میکنیم یه سیگنال درست در جهت عکس تشکیل بشه و یا میتونیم با یه سود معقول خارج بشیم

omidbaran
جمعه ۱۹ مرداد ۸۶, ۱۳:۲۵
ما می تونیم از خود RSI موجود در متا استفاده کنیم
ولی برای راحتی کار یه اندیکاتور RSI اینجا میزارم که اگه بالا 50 بسته بشه رنگ سبز و اگه زیر 50 بسته بشه رنگش قرمز هست
ولی چون این اندیکاتور برای کار دیگه ای ساخته شده خودش سیگنالهای جداگانه ای میده که ما در این سیستم با اونها کاری نداریم برای راحتی کار بهتره قسمت الرت سیگنال و لولهای اضافه رو حذف کنید
اندیکاتورهای لازم رو یه بار دیگه اینجا میزارم و همچنین یه تمپلت هم میزارم که تنظیمات راحتتر باشه
(اندیکاتورها رو در فایل مربوطه متاترید و تمپلت را در مسیر
C:\Program Files\metatrade\templates کپی کنید و با کلیک راست بر روی چارت تمپلت مورد نظر رو انتخاب کنید)

omidbaran
جمعه ۱۹ مرداد ۸۶, ۱۳:۳۳
چند تصویر قرار میدم و جاهایی که طبق این سیستم سیگنال تشکیل شده رو با خطوط عمودی مشخص کردم که ما در شروع کندل بعدی وارد پوزیشن میشیم

نکته مهم : این سیستم هم مانند همه سیستمهای دیگه سیگنالهای اشتباه داره پس حد ضرر فراموش نشه

ghafari3
جمعه ۱۹ مرداد ۸۶, ۱۵:۴۷
با تشکر از omidbaran عزیز با توجه به توضیحات خیلی خوب و کامل.

blindguardian
جمعه ۱۹ مرداد ۸۶, ۱۹:۳۶
سلام منم بنوبه خودم تشکر میکنم از دوست خوبم امید عزیز :wub:
خوشحالم از اینکه دوستانی مثل امید عزیزم و اقای دات ایران تو انجمن هستند که داشته های خودشون رو در اختیار بقیه قرار میدن
از ته دلم براتون ارزوی موفقیت میکنم(::wub:

koohyar
جمعه ۱۹ مرداد ۸۶, ۲۲:۲۵
امید جان سیستم جالبیه . ممنون ازت و خسته نباشید!

omidbaran
جمعه ۱۹ مرداد ۸۶, ۲۳:۴۸
ممنون از همه دوستان
امیدوارم این روش براتون مفید باشه

یه مطلبی میخواستم یادآوری کنم و انهم اینه که این اندیکاتور rsi که استفاده کردیم و رنگ سبز و قرمز داره در بعضی مواقع بخاطر حرکات شدید قیمتی ممکنه درست رنگ رو تغییر نده مثلا rsi بیاد زیر 50 ولی رنگ اون هنوز سبز باشه و توی کندل بعدی قرمز بشه در هر حال برای ما این مهمه که rsi بعد از بسته شدن کندل کجا قرار میگیره و اگه رنگش تغییر نکرده بود ما پوزیشن خودمون رو میگیریم چون در کندل بعدی رنگ اونهم درست میشه

omidbaran
شنبه ۲۷ مرداد ۸۶, ۲۰:۳۳
خوب دوستان در نظر داشته باشید که Rsi با پریود 31 (یا همون حدود ) هم برای این روش خوب هست دوستانی که میخوان یه کم بیشتر نویزها رو ***** کنند از این پریود استفاده کنند

مطلب دیگه هم که میخواستم یادآوری کنم این بود که همانطور که میدانید معامله در ساعات پایانی روز جمعه بعلت اینکه ممکنه حرکات ناگهانی رخ بده با ریسک بیشتری همراه هست علت اون رو هم که همه میدونند یه سری از پوزیشنها که در طول هفته باز شده در این ساعات بسته میشه و اونهایی که بر اساس معاملات کری معامله میکنند در این ساعات اگه اوضاع مناسب باشه دست بکار میشن برای همین قیمت ممکنه نوسانات ناگهانی داشته باشه پس اگر در اون ساعات ما سیگنالی دیدیم بهتره یا وارد نشیم و یا با سود کم بیاییم بیرون

لطفا فراموش نکنید اگه بر روی ارز خاصی از این روش میخواهید استفاده کنید قبلا به گذشته اون نگاه کنید که با این سیستم سازگار هست یا نه