PDA

View Full Version : كنسرت 48 ميليوني افتخاري تعطيل شد

ghafari3
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۸۶, ۱۴:۲۳
فارس: كنسرت افتخاري در رشت پس از يك شب اجرا با بازگشت اين خواننده تعطيل شد.
[Only registered and activated users can see links] (javascript:PopupPic('229/22.jpg '))

سعيد سيدزاده، تهيهكننده اين كنسرت در مورد اجراي ناتمام برنامه افتخاري در رشت گفت: قرار بود اين كنسرت 18 و 19 شهريور در رشت برگزار شود اما اين خواننده مطرح كشور روز دوشنبه بدون هماهنگي و اجراي برنامه گيلان را ترك كرد، در حالي كه بيش از 6 هزار نفر بليت 8 هزار توماني خريداري كرده بودند.
وي در ادامه افزود: روز 18 شهريور افتخاري در رشت برنامه خود را با 3 آهنگ شروع كرد ولي بعد وي اقدام به لبخواني كرد كه مورد اعتراض حاضران قرار گرفت. سيدزاده اضافه كرد: مردم در اعتراض خود خطاب به اين هنرمند آواز گفتند كه براي اجراي اين گونه برنامهها جمع نشدهاند، بلكه ميخواهند كنسرت زنده از خواننده خود ببينند، اما همين مساله كوچك باعث شد تا وي روز گذشته بدون هماهنگي گيلان را ترك كند. سيدزاده افزود: عدم اجراي برنامه افتخاري در رشت موجب شد تا بيش از 6 هزار نفر از مردم بليت به دست پشت محل اجراي كنسرت وي تجمع كرده و جبران خسارت خود را طلب كنند.

اما عليرضا افتخاري عقيده ديگري دارد.او ميگويد كه براي كنسرت به رشت رفته بوده است نه لب خواني اما به جاي سالن ورزشي سالن كارخانه را در اختيارش گذاشته بودند.

اين خواننده در خصوص اتفاقات كنسرت رشت گفت: من 3 ساعت و 15 دقيقه روي سن خواندم اما لبخواني نكردم چرا كه من يك خواننده هستم و زماني كه يك گروه 12 نفره همراه با صدابردار حرفهاي با من ميآيد ديگر لبخواني نميكنم.

وي افزود: قبل از ورود مردم به داخل سالن قطعات من پخش ميشد و از آنجايي كه سالن اجرا نامناسب بود و مردم نيز از لحظه اول خواستار اجراي تصنيف صياد بودند ما نيز به صرف اينكه صدادهي سالن را امتحان كنيم تنها اين يك قطعه را پخش كرديم و
لب خواني كردم. «افتخاري» ادامه داد: البته قبل از پخش، من خطاب به مردم هم گفتم كه قصدمان از اين كار امتحان صدادهي سالن است آنها نيز پذيرفتند.
اين خواننده در خصوص وضعيت سالن اجرا اظهار داشت: بهواسطه اسپانسري كه داشتيم قرار بود سالن ورزشي شهر را براي اجرا به ما بدهند اما در لحظه آخر اين اتفاق نيفتاد و از آنجايي كه بليتها فروش رفته بود ، براي احترام به مخاطب قبول كرديم كه در سالن ديگري به روي صحنه برويم اما متاسفانه دستاندركاران سالن يك كارخانه صنعتي را در اختيار ما گذاشتند كه اصلاً مناسب اجرا نبود.
وي بيان داشت: من شب اول روي سن آمدم و انجام وظيفه كردم اما از آنجايي كه سالن به هيچوجه مناسب نبود و مردم براي آمدن به آنجا با سختي مواجه بودند، بهتر دانستم كه شب ديگر را براي احترام به خود مخاطبان برگزار نكنم و تصميم گرفتم تا وقتي سالن خوب ندهند ديگر در آنجا اجرا نكنم، البته اگر سالن را درست كنند دوباره به روي صحنه ميروم.
اين خواننده در خصوص سرنوشت افرادي كه براي ديدن اين كنسرت بليت خريده بودند، اظهار داشت: اسپانسر بايد جوابگو باشد چون آنها به مردم احترام نگذاشتند. متاسفانه اسپانسرها در شهرستانها دوست دارند كنسرت بگذارند اما بلد نيستند. من از دستاندركاران و مسوولان از جمله ارشاد و ... كه پاي برگههاي مجوز را مهر ميكوبند ميخواهم كه اول سالن را ببينند بعد مجوز بدهند. او در خاتمه خاطرنشان كرد: «افتخاري» در هر شرايطي ميتواند آواز بخواند در صورتي كه اكثر آنهايي كه روي سن ميروند، در كنار اركستر CD ميگذارند و لب ميزنند اما من خواننده هستم و لب نميزنم.

negin
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۸۶, ۱۶:۵۱
فارس: كنسرت افتخاري در رشت پس از يك شب اجرا با بازگشت اين خواننده تعطيل شد.

همه جا که دارن کلاه سرمردم میذارن...دیگه از افتخاری بعیده
وقتی این وضع یکی از بهترین خواننده های کشور باشه دیگه از باقی نباید انتظار دیگه ای داشت:doh:
واقعا متاسفم.

chichest
يکشنبه ۶ آبان ۸۶, ۲۳:۱۷
سلام
به نظر من حق با خواننده است امکانات ندارن انتظار زیاد دارن شما هم شاید مطلب بالایی رو با دقت نخوندی

blindguardian
يکشنبه ۶ آبان ۸۶, ۲۳:۲۲
به نظر منم حق با خواننده هست
کاملا مشخصه چه اتفاقی افتاده
جدا از همه بد قولی ها و غیره کاملا مشخصه که اسپانسر از کارخانه ای که قصد تبلیغ خودشو داشت پول گرفته و کنسرت رو در محل بسیار بدی برگذار کردند
(:

chichest
دوشنبه ۷ آبان ۸۶, ۰۱:۲۱
ولی خودمونیم افتخاری هم افتخاری قدیم (;

negin
پنجشنبه ۱۰ آبان ۸۶, ۰۱:۱۲
]با سلام
ما همیشه سعی میکنیم تو کشورمون برای هر مشکلی دنبال مقصر بگردیم.
چرا سعی نمیکنیم خودمون اولین قدم رو برای حل مشکل برداریم؟
اتفاقا من مورد رو کامل خوندم دوست عزیز
همه جا که دارن کلاه سرمردم میذارن...دیگه از افتخاری بعیده
وقتی این وضع یکی از بهترین خواننده های کشور باشه دیگه از باقی نباید انتظار دیگه ای داشت:doh:
واقعا متاسفم.
شما هم مورد تایپی منو اگر درست بخونید میبینید که منم نگرانم وقتی خیلی راحت با یه خواننده مطرح همچین کاری میکنند دیگه چی میشه گفت.....
ولی من در اینجا اعتقاد دارم این وسط فقط حق اصلی از اون کسانی که وقت وهزینه گذاشتن تا برن یه کنسرت خوب رو ببینند ضایع شده...یعنی باز هم حق اصلی از عموم مردم سلب شده :doh:
موید وکامروا باشید.