mamadcnn
سه شنبه ۱۸ مهر ۸۵, ۱۴:۰۵
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم کسی تا حالا با سایت FXBT.com که شبیه Betonmarket می مونه کار کرده یا خیر ؟؟ اگر کار کرده آیا دریافتی هم از این سایت داشته ؟؟ آخه با یه سرچ تو گوگل خواهید دید که این سایت گاهی به عنوان SCAM معرفی شده و گاهی به عنوان یک سایت معتبر !!
در ضمن چیزی که باعث علاقه من به این سایت شده روش معاملاتی اون خیلی راحت تر و سود ده تر از Betonmarket هست . نطر شما چیه ؟؟ راستی سود اون از کجاست ؟؟
اگر کسی کار کرده خصوصا آقای قاری . . لطف کنید تجربیات تان رو بیان کنید .
ممنون .
می خواستم بدونم کسی تا حالا با سایت FXBT.com که شبیه Betonmarket می مونه کار کرده یا خیر ؟؟ اگر کار کرده آیا دریافتی هم از این سایت داشته ؟؟ آخه با یه سرچ تو گوگل خواهید دید که این سایت گاهی به عنوان SCAM معرفی شده و گاهی به عنوان یک سایت معتبر !!
در ضمن چیزی که باعث علاقه من به این سایت شده روش معاملاتی اون خیلی راحت تر و سود ده تر از Betonmarket هست . نطر شما چیه ؟؟ راستی سود اون از کجاست ؟؟
اگر کسی کار کرده خصوصا آقای قاری . . لطف کنید تجربیات تان رو بیان کنید .
ممنون .