View Full Version : سوالات و نظرات شما در رابطه با نرم افزار Dynamic Trader 5
rohollah
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۸۷, ۰۰:۵۶
پسورد برای Extract فایل dt5رو قبول نمی کنه:cry:
ghafari3
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۸۷, ۰۱:۱۱
پسورد برای Extract فایل dt5رو قبول نمی کنه:cry:
تست کردم . مشکلی نداره. پسورد را بدون فاصله (Space) باید کپی کنید. یکبار دیگه پسورد را چک کنید:
forum.iran-egold.com
ghafari3
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۸۷, ۰۶:۴۵
به منظور جلوگیری از پراکندگی مطالب در تاپیک آموزش نرم افزار Dynamic Trader 5 و امواج الیوت ([Only registered and activated users can see links]) این تاپیک ایجاد شد.
ان شاء الله قصد داریم در تاپیک آموزش علاوه بر محتوای آموزشهای عالی آقای نیما آزادی ، آموزشهای ویدیویی موجود در سایت داینامیک تریدر را نیز به مرور زمان برای دانلود قرار دهیم.
همچنین دوستان میتوانند سئوالات ، نظرات و تحلیلهای شخصی خود را با کمک این نرم افزار در این تاپیک قرار دهند.
با تشکر.
peyman200020
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۷, ۲۲:۰۰
متاسفانه من وقتی DT Data Exporter v01 ([Only registered and activated users can see links]) در متاتریدر روی چارت اتچ میکنم فایل prn در پوشه files ساخته نمیشه ؟
peyman200020
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۷, ۲۲:۴۰
متاسفانه من وقتی DT Data Exporter v01 ([Only registered and activated users can see links]) در متاتریدر روی چارت اتچ میکنم فایل prn در پوشه files ساخته نمیشه ؟
مشکل برطرف شد هنگامی که متاتریدر login شد فایل ساخته شد .
kopol_lo
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۷, ۲۲:۵۸
تست کردم . مشکلی نداره. پسورد را بدون فاصله (Space) باید کپی کنید. یکبار دیگه پسورد را چک کنید:
forum.iran-egold.com
براي منم ارور نادرست بودن پسورد ميده
kopol_lo
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۷, ۲۳:۰۵
من تا فايل رو باز ميكنم و پسورد ميدم اينو مينويسه
Extracting Dynamic Trader 5\DTrader-v 5.0.84.84-Patch.exe
Extracting Dynamic Trader 5\td5su84.exe
CRC failed in the encrypted file Dynamic Trader 5\td5su84.exe (wrong password ?)
Extracting Dynamic Trader 5
ghafari3
دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۸۷, ۰۰:۰۶
یکبار دیگه فایل آپلود شد.لینک دانلود هم ادیت شد. میتوانید دانلود کنید.
rez
چهارشنبه ۱۹ تير ۸۷, ۲۰:۴۹
با سلام
برای شماره گذاری امواج،WXYZ نداره.چطوری میشه بهش اضافه کرد؟
ghafari3
سه شنبه ۵ شهريور ۸۷, ۱۴:۰۶
ببخشید من اینجا نمیدونم چطور میشه عکسهارو تو پست لود کرد فقط همین یک راه رو بلدم که کیفیت پاین داره
یک اندیکاتور واسطون میزارم که دوست خوبمون جناب یزدی نوشتن من از این استفاده میکنم
این اندیکاتور رو تو مسیر خودش کپی کنید و روی چارت متا نصب ما از طریق اون با داینامیک در ارطبات هستیم
تشکر از راهنمایی.
زمانی که تعداد ارزها و تایم فریمها در متاتریدر بالا میره اندیکاتور معرفی شده در پست بالا باعث هنگ متاتریدر و سیستم برای دقایقی میشه و باید برای هرتایم فریم یک چارت در متا باز بشه.کافیه ارتباط با اینترنت قطع بشه ، متاDC میکنه و پس از ارتباط مجدد بسته به سرعت سیستم ، برای چند دقیقه متا هنگ میکنه. (مواردی که گفتم در تعداد چارتهای بیشتر ، مشخص تر هستند)
مزیتی که اندیکاتور انديكاتور Live Chart Export طراحی شده توسط جناب باقری ([Only registered and activated users can see links]) داره اینه که شما کافیه برای هر ارز ، یک چارت در متاتریدر باز کنید و با توجه به تنظیمات اندیکاتور ، اطلاعات تا چند تایم فریم بعدی خروجی داده می شوند و به هیچ عنوان متاتریدر هنگ نمیکنه. از کمترین منابع سیستم برای خروجی اطلاعات استفاده میکنه و به راحتی میشه روی همان متاتریدر ترید کرد. در صورتیکه بقیه ی اندیکاتورها تا حدی باعث کُندشدن متا میشوند.
از اندیکاتور Live Chart Export میتوان همزمان برای ورود اطلاعات به Advanced GET و Dynamic Trader استفاده کرد.
heidarbaba_m
سه شنبه ۵ شهريور ۸۷, ۱۴:۲۱
جناب غفاری من چون تجربه اندیکاتور معرفی شده توسط شما رو نداشتم اندیکاتوری که استفاده میکردم رو معرفی کردم حتما از اون اندیکاتور استفاده خوام کرد ممنون
Ramin.p
سه شنبه ۵ شهريور ۸۷, ۱۴:۴۲
هر دو اندیکاتور 2 خصوصیت مجزا و خیلی کاربردی دارند .
اگر امکان ترکیب هر دو اندیکاتور در قالب یک اندیکاتور باشد خیلی عالی میشه ولی متاسفانه فایل DT Data Exporter v01.ex4 ([Only registered and activated users can see links]) با پسوند ex4 است که قابل ویرایش با mql یا mq4 نیست . فکر میکنم اگر جناب یزدی نسخه قابل ویرایش DT Data Exporter ([Only registered and activated users can see links])در اختیار جناب باقری قرار دهند مشکل حل بشه .
ghafari3
سه شنبه ۵ شهريور ۸۷, ۱۵:۰۳
هر دو اندیکاتور 2 خصوصیت مجزا و خیلی کاربردی دارند .
اگر امکان ترکیب هر دو اندیکاتور در قالب یک اندیکاتور باشد خیلی عالی میشه ولی متاسفانه فایل DT Data Exporter v01.ex4 ([Only registered and activated users can see links]) با پسوند ex4 است که قابل ویرایش با mql یا mq4 نیست . فکر میکنم اگر جناب یزدی نسخه قابل ویرایش DT Data Exporter ([Only registered and activated users can see links])در اختیار جناب باقری قرار دهند مشکل حل بشه .
میشه مزیتهای اندیکاتور DT Data Exporter ([Only registered and activated users can see links]) را نسبت به اندیکاتور Live Chart Export بگید!؟:blush:
چون با داینامیک تریدر خیلی کار نکردم اطلاعی ندارم.
چند پست آخر در آینده به تاپیک سوالات و نظرات شما در رابطه با نرم افزار Dynamic Trader 5 ([Only registered and activated users can see links]) منتقل میشوند.
Ramin.p
سه شنبه ۵ شهريور ۸۷, ۱۶:۲۰
میشه مزیتهای اندیکاتور DT Data Exporter ([Only registered and activated users can see links]) را نسبت به اندیکاتور Live Chart Export بگید!؟:blush:
چون با داینامیک تریدر خیلی کار نکردم اطلاعی ندارم.
چند پست آخر در آینده به تاپیک سوالات و نظرات شما در رابطه با نرم افزار Dynamic Trader 5 ([Only registered and activated users can see links]) منتقل میشوند.
مزیت DT Data Exporter نسبت به اندیکاتورهای هم رده خود در این است که با تغییر قیمت در متاتریدر قیمت نیز با چند ثانیه اختلاف در داینامیک تریدر تغییر میکند و نیازی به بستن داینامیک تریدر و اجرای مجدد نیست .(به اصطلاح ریل تایم)(این چند ثانیه در داینامیک تریدر قابل تعریف است که مثلا بعد از 5 ثانیه یا بعد از 10 دقیقه قیمت جاری در داینامیک آپدیت شود).
اگر چارت متاتریدر در مثلا پوند ین در تایم فریم 30 دقیقه باشد و در داینامیک هم در تایم 30 دقیقه باز شده باشد مشکلی نیست و اطلاعات با چند ثانیه اختلاف آپدیت میشود ولی اگر چارت متاتریدر را از 30 به هر تایم دیگری تغییر دهیم دیگر اطلاعات در داینامیک تریدر آپدیت نمیشود و حتما باید به تایم قبلی برگردیم .
این مشکل توسط اندیکاتور اقای باقری حل شده (Live Chart Export) و همانطور که خود شما میدونید با قرار گرفتن در مثلا تایم 30 دقیقه اطلاعات تایم 4 ساعته نیز آپدیت میشود .ولی اندیکاتور اقای باقری حالت ریل تایم رو ندارند و فقط در خود متاتریدر اطلاعات همه تایمها همزمان آپدیت میشود وجهت آپدیت اطلاعات در داینامیک باید نرم افزار داینامیک ریست شود .
اگر امکان ترکیب این 2 اندیکاتور وجود داشته باشد اندیکاتور جدید قابلیت هر دو را دارد .
اندیکاتور DT Data Exporter اگر اشتباه نکنم اولین بار اینجا ([Only registered and activated users can see links]) توسط دوست عزیز Ahwaz معرفی شد .
aliaga
جمعه ۱۵ شهريور ۸۷, ۱۵:۵۷
با سلام
من هر چی گشتم فایل p-a-t-h اون رو پیدا نکردم
میشه این فایل رو هم در دسترس بزارید
با تشکر
Khamoosh
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۰۳:۵۶
با سلام
برای شماره گذاری امواج،WXYZ نداره.چطوری میشه بهش اضافه کرد؟
متاسفانه بنده جواب سوال شما را نمی دانم. البته هنوز جدی بررسی نکردم، اگر به نتیجه رسیدم پاسخ شما را خواهم داد.
با سلام
با تشکر
اگر اشتباه نکنم فایل نصبی که جناب غفاری زحمتش را کشیده اند پچ را به همراه خود دارد. در این مورد خود ایشان بهتر می دانند.
ghafari3
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۰۹:۳۰
با سلام
با تشکر
اگر اشتباه نکنم فایل نصبی که جناب غفاری زحمتش را کشیده اند پچ را به همراه خود دارد. در این مورد خود ایشان بهتر می دانند.
همونطوری آقا بنیامین ذکر کردند ، فایل موجود در پست مربوط به دانلود برنامه ([Only registered and activated users can see links])حاوی فایل pa-t-ch می باشد.
محتویات فایلی که برای دانلود قرار گرفته:
[Only registered and activated users can see links]
yekta
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۱۵:۰۸
سلام جناب غفاري عزيز . با تشكر از سايت بسيار مفيد شما يك سوال در مورد نصب نرم افزار براي من پيش آمد كه به راهنمايي شما احتياج دارم . چطور بايد با شما در تماس باشم . ممنون و متشكر
ghafari3
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۱۶:۰۲
در همین تاپیک سئوالاتتون را مطرح کنید.
ID یاهو : ghafari3
yekta
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۱۹:۰۵
در همین تاپیک سئوالاتتون را مطرح کنید.
ID یاهو : ghafari3
با عرض سلام مجدد . من طبق مراحلي كه در تايپيك فرموده بوديد نرم افزار رو نصب كردم و تنظيمات آن را انجام دادم تنها در مرحله 10 در ليست جفت ارزها را در قسمت راست كادر مشاهده نمي كنم . دليل آن چيست . ممنون ميشوم در اين مورد راهنماييم كنيد
زنده و پاينده باشيد
ghafari3
يکشنبه ۱۷ شهريور ۸۷, ۰۱:۴۴
با عرض سلام مجدد . من طبق مراحلي كه در تايپيك فرموده بوديد نرم افزار رو نصب كردم و تنظيمات آن را انجام دادم تنها در مرحله 10 در ليست جفت ارزها را در قسمت راست كادر مشاهده نمي كنم . دليل آن چيست . ممنون ميشوم در اين مورد راهنماييم كنيد
زنده و پاينده باشيد
سلام.
فولدر experts/file/Real Chart را چک کنید ببینید فایلهای prn توسط متا تریدر ایجاد شده اند یا نه.
اگر فایلها وجود داشت احتمالاً در مرحله ی قبل فرمت فایل ACII را درست انتخاب نکرده اید. با توجه به تصاویر موجود در تاپیک نرم افزار Dynamic Trader 5 و امواج الیوت ([Only registered and activated users can see links]) ، تا حالا چندین دفعه DT را تنظیم کرده ام و بدون مشکل کار کرده.
saaarboland
دوشنبه ۲۷ آبان ۸۷, ۱۰:۴۲
سلام.ميبخشيد اين فايل بعد از دانلود و اين كه پسورد ميدم ميگه پسورد اشتباه چي بايد بدم؟؟؟؟forum.iran_egold.com زدم جواب نداد
ghafari3
دوشنبه ۲۷ آبان ۸۷, ۱۰:۵۲
سلام.ميبخشيد اين فايل بعد از دانلود و اين كه پسورد ميدم ميگه پسورد اشتباه چي بايد بدم؟؟؟؟forum.iran_egold.com زدم جواب نداد
سلام.
تست کردم.
پسورد درسته:
forum.iran-egold.com
احتمالاً با فاصله های اطرفش کپی می کنید.
سئوال و جوابها به تاپیک سوالات و نظرات شما در رابطه با نرم افزار Dynamic Trader 5 ([Only registered and activated users can see links]) منتقل خواهند شد.
doke
شنبه ۱۰ اسفند ۸۷, ۲۱:۲۴
با سلام> من مشکلی دارم بدین صورت که در هنگام سیو کردن در داینامیک تریدر پیغام خطا میدهد و سیو نمیکند و هیچگونه فایلی ساخته نمیشو د .
همچنین در متاتریدر در فولدر file هیچ چیزی دیده نمیشود تنظیمات را هم چند بار چک کردم این مشکل در مورد سایر نرم افزارها نیز دیده میشود لطفا راهنمائی کنید متشکرم.
Ramin.p
جمعه ۱۴ فروردين ۸۸, ۱۶:۲۲
سلام
در هنگام اجرای نرم افزار داینامیک تریدر با ارور زیر مواجه میشم کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟
تاریخ سیستم هم مشکلی نداره چند بار هم نرم افزار رو Uninstall و دوباره نصب کردم اما مشکل برطرف نشد .
ممنون .
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links].JPG)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links].JPG)
ghafari3
يکشنبه ۱۶ فروردين ۸۸, ۱۳:۵۲
سلام
در هنگام اجرای نرم افزار داینامیک تریدر با ارور زیر مواجه میشم کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟
تاریخ سیستم هم مشکلی نداره چند بار هم نرم افزار رو Uninstall و دوباره نصب کردم اما مشکل برطرف نشد .
ممنون .
یک دفعه هم نتونستید برنامه را اجرا کنید و تنظیمات را انجام بدید؟ از همون ابتدا بعد از نصب و اجرا با این اخطار مواجه شدید؟
Ramin.p
دوشنبه ۱۷ فروردين ۸۸, ۰۱:۱۲
یک دفعه هم نتونستید برنامه را اجرا کنید و تنظیمات را انجام بدید؟ از همون ابتدا بعد از نصب و اجرا با این اخطار مواجه شدید؟
سلام اقای غفاری عزیز و زحمت کش
قبلا برنامه رو از یک منبع دیگر در سیستم داشتم و بدون مشکل بود ولی متاسفانه پاک شده .جدیدا هم از لینک اول این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) دانلود کردم که با این ارور مواجه شدم و یک بار هم اجرا نشد . بله از همون ابتدا و بعد از نصب با این اخطار مواجه شدم . چون تا حالا دیگر دوستان همچنین مشکلی نداشتند پس بعید میدونم فایل پیوستی مشکلی داشته باشه . حالا هم نمیدونم این ارور به خاطر چی هست .
ممنونم از پیگیریتون .
ghafari3
دوشنبه ۱۷ فروردين ۸۸, ۱۰:۱۹
سلام اقای غفاری عزیز و زحمت کش
قبلا برنامه رو از یک منبع دیگر در سیستم داشتم و بدون مشکل بود ولی متاسفانه پاک شده .جدیدا هم از لینک اول این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) دانلود کردم که با این ارور مواجه شدم و یک بار هم اجرا نشد . بله از همون ابتدا و بعد از نصب با این اخطار مواجه شدم . چون تا حالا دیگر دوستان همچنین مشکلی نداشتند پس بعید میدونم فایل پیوستی مشکلی داشته باشه . حالا هم نمیدونم این ارور به خاطر چی هست .
ممنونم از پیگیریتون .
سلام.ممنون.
راه حلی که به ذهنم میرسه:
نرم افزار را Uninstall کنید. به فولدر Program Files بروید و فولدر DT را دلیت کنید.
سیستم را ریست کنید.
مجدداً برنامه را نصب کنید ولی از فایل ک-رک موجود استفاده نکنید. یعنی مرحله ی 4 از پست زیر را انجام ندهید.
[Only registered and activated users can see links]دانلود Dynamic Trader 5 با حجم 15.43 مگابایت با قابلیت Resume به همراه ک-ر-ک ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]پسورد برای Extract فایل ها:
[Only registered and activated users can see links]با تشکر از جناب خاموش برای معرفی نرم افزار.
راهنمای نصب:
1- نرم افزار رو دانلود کرده ، از حالت فشرده خارج کنید.
2- در حالت No-Questions-Asked Installation برنامه را نصب کنید.
3- در پنجره ی Copy Previous DT Files برروی Do Not Copy کلیک کنید.
4- فایل DT-5-5.0.84.84-Cr-a-ck را اجرا کرده ، برروی Install کلیک کنید.
به جای فایل ک-ر-ک از فایل پچ استفاده کنید. این فایل را از لینک زیر دانلود کنید:
[Only registered and activated users can see links]دانلود فایل p-a-t-ch با حجم 140 کیلوبایت ([Only registered and activated users can see links])
اگر موقع استفاده از فایل پچ ، آنتی ویروستون اخطار داد ، برای چند لحظه آنتی ویروس را غیرفعال کنید. مشکلی پیش نمیاد.
امیدوارم مشکلتون با این روش حل بشه.
h_nasa
جمعه ۲۷ آذر ۸۸, ۰۰:۴۴
سلام منن ونرمافزار نرمافزار نگسون سافتر را می خواهم ایا کسی برای دانلود دارد وهمچنینNeuroShell Trader 5 را دارم کد وشماره سریال وپسورد را می خواهم
news
پنجشنبه ۳ دي ۸۸, ۲۱:۴۴
من هر کاری میکنم برا من اینجوری میشه درست و کامل نمایش داده نمیشه چارت.چرا؟
ghafari3
پنجشنبه ۳ دي ۸۸, ۲۲:۰۸
من هر کاری میکنم برا من اینجوری میشه درست و کامل نمایش داده نمیشه چارت.چرا؟
احتمالاً تنظیمات مرحله ی 4 را درست انجام نداده اید. مجدداً این مرحله را بررسی کنید:
1- ابتدا اندیکاتور اندیکاتور Live Chart Export ([Only registered and activated users can see links]) طراحی شده توسط آقای باقری عزیز (commerçant ([Only registered and activated users can see links])) را دانلود کرده ، در پوشه ی MetaTrader 4\experts\indicators کپی کرده و برروی چارت مورد نظر در متاتریدر Attach کنید.
در تنظیمات اندیکاتور به بخش Input رفته و برروی FileExtension کلیک کرده و آنرا به PRN تغییر دهید. در نهایت برروی OK کلیک کرده و تایم فریم متاتریدر را برروی تایم M15 قرار دهید تا فایلهای خروجی PRN تا 5 تایم فریم بالاتر ایجاد شوند.(تایمهای 15 ، 30 ، 60 ، 240 ، 1440 خروجی داده میشوند)
2- برنامه ی DT5 را باز کنید. از منوی File/Portfolio Manager را باز کنید.
3- در پنجره ی Portfolio Manager برروی ASCII Setup کلیک کنید.
4- همانند شکل زیر تنظیمات را انجام دهید:
در پایان این مرحله ابتدا برروی Save و سپس Close کلیک کنید.
5- حال در پنجره ی Portfolio Manager برروی New کلیک کنید. در پنجره ی New Portfolio پوشه ی expert/files را مشخص کنید تا فایلهای خروجی نشان داده شوند. میتوانید چارتها را به صورت جداگانه (Add) ویا یکجا (Add All) در این portfolio (پورت فولیو) ذخیره کنید. در نهایت برروی Save Portfolio As کلیک کرده و با وارد کردن نام دلخواه این portfolio را ذخیره کنید و پنجره های باز را Close کنید.
6- در محیط برنامه از منوی File/New Chart را انتخاب کنید. میتوانید از آیکن موجود در نوار ابزار استفاده کنید.
7- در پنجره ی Load a Data ابتدا portfolio مورد نظر را انتخاب کرده و پس از انتخاب تایم مناسب برروی OK کلیک کنید.
در صورتیکه تنظیمات را به درستی انجام داده باشید ، چارت مورد نظر باز خواهد شد.
news
پنجشنبه ۳ دي ۸۸, ۲۲:۱۱
مهندس درست شد!
ممنون
naderbaradari
دوشنبه ۵ بهمن ۸۸, ۰۸:۴۲
با سلام و خسته نباشيد.
يك سوال من داشتم در مورد انديكاتور انتقال ديتا با ديناميك تريدر!
من از انديكاتور Live chart export جناب باقري استفاده ميكنم و از لحاظ ريل تايم هم مشكلي ندارم ولي تنها مشكلي كه هست اينه كه وقتي كندل هاي جديد باز ميشه و ما مجدد ديناميك تريدر و باز ميكنم شماره گذاري ها به تعداد كندلي كه اضافه شده مياد جلو! مثلا شماره 3 كه در يك روند صعودي در يك سقف گذاشته شده پس از ايجاد مثلا 3 كندل جديد به همان اندازه جلو مياد و سر جاي قبلي باقي نميمونه البته اين مشكل در ادونسگت هم هست كه باعث ميشه خطوط فيبو يا ترند لاين يا تكستي كه نوشتيد با باز و بسته شدن برنامه و آپديت شدنش جابجا بشه!
من بشخصه فكر ميكنم چون اين نرم افزار ها با مثلا 300 كندل ورودي ميگيرند شماره گذاري ها رو با توجه به رديف ديتاي كندل قرار ميدند مثلا تو فايل PRN ما 300 رديف كه اطلاعات كندل هست داريم و مثلا كندل شماره 250 ما ميشه موج 3 ! وقتي 3 كندل جديد آپديت ميشه در فايل PRN چون ما همون 300 رديف رو داريم كندل شماره 250 ما ميشه 253 قديم!
اگه دوستان به اين مورد برخورد كردند يا راه حلي واسه اون دارند ممنون ميشم پاسخ بدند! چون با وجود اين مشكل هر روز صبح كه شما ورك اسپيس ديروز رو باز ميكنيد چون اطلاعات به روز ميشه شماره گذاري ديروز جابجا ميشه و احتياج به اصلاح داره!
با تشكر
osman251
دوشنبه ۹ فروردين ۸۹, ۲۳:۳۱
سلام
با تشكر از زحمات اساتيد محترم
برخي بروكرها در انتهاي نام ارزها . قرار مي دهند و انديكاتور هم دقيقاً همين نقطه را در نام فايل قبل از ذكر تايم فرم آن قرار مي دهد به عنوان مثال GBPUSD.1440.prn حال همين نقطه باعث مي شود در DT5 نام فايل ها به درستي نشان داده نشود از نويسنده انديكاتور در خواست مي شود در صورت امكان اين نقطه را در نام فايل ها حذف فرموده و مجدداً آن را آپلود فرمايند.
با سپاس
mamal
جمعه ۲۸ خرداد ۸۹, ۰۲:۱۷
با سلام
دوستان من همه مراحل نصب رو بدقت انجام ميدم اما در انتها و بعد از
زدن دگمه سيو اين پيغام نشان داده ميشه لطفا" راهنمايي بفرماييد
naser_h60
شنبه ۲۹ خرداد ۸۹, ۰۰:۴۲
با سلام
دوستان من همه مراحل نصب رو بدقت انجام ميدم اما در انتها و بعد از
زدن دگمه سيو اين پيغام نشان داده ميشه لطفا" راهنمايي بفرماييد
سلام دوست من
چارتهایی که اسم مختلف داشته باشند نمی تونید تو یه پوشه قرار بدید
به فرض موقع اد کردن فقط جفت ارز یورو ین حالا تمامی تایمها رو قرار بدید و بعد از سیو کردن اون جفت ارز دیگه رو این جوری مشکل شما حل میشه یحتمل باز اگه حل نشد بگید تا بررسی کنم .
موفق باشید ناصر :)
mamal
چهارشنبه ۲ تير ۸۹, ۰۷:۴۰
با سلام
ناصر خان با اين ترفند هم متاسفانه نشد
البته در تنظيمات ASCII تايم چارتها مشخصه ولي در پنجره EDIT تايم ها رو نشون نميده
و موقع اد كردن فقط يه چارت از هر ارز رو قبول ميكنه و نهايتا" همون پيغام قبلي
از توجه جنابعالي سپاسگزارم
سلام :
ایا این نرم افزار نمیتونه مثله ادونسگت بطور اتوماتیک امواج رو بشماره ؟؟؟
اگه میتونه با کدوم دکمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
naser_h60
شنبه ۱۲ تير ۸۹, ۱۱:۲۸
سلام :
ایا این نرم افزار نمیتونه مثله ادونسگت بطور اتوماتیک امواج رو بشماره ؟؟؟
اگه میتونه با کدوم دکمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز GKH
در مورد داینامیک تریدر باید بگم این نرم افزار فقط یه میز کار هستش و هیچ گونه شمارشی را به صورت اتوماتیک انجام نمیده
naser_h60
شنبه ۱۲ تير ۸۹, ۱۱:۳۲
با سلام
ناصر خان با اين ترفند هم متاسفانه نشد
البته در تنظيمات ASCII تايم چارتها مشخصه ولي در پنجره EDIT تايم ها رو نشون نميده
و موقع اد كردن فقط يه چارت از هر ارز رو قبول ميكنه و نهايتا" همون پيغام قبلي
از توجه جنابعالي سپاسگزارم
سلام جناب mamal
شما از کدوم اندیکاتور برای انتقال دیتا استفاده میکنید این اندیکاتور رو استفاده کنید
اگه نشد از تمام مراحل عکس میگیرم و براتون قرار میدم تا مشکل بالاخره حل بشه
babakk
شنبه ۱۲ تير ۸۹, ۱۶:۰۸
سلام
مشکلی که جناب mamal دارد را من نیز دارم خواستم عکس را ضمیمه کنم که دوست خوبمان جناب mamalزحمت آن را کشیدند. ضمن اینکه از ***های مختلف استفاده کردم همچنین فایل را از سایت دیگه ای هم دانلود کردم باز همون مشکل بود ،این مشکل هنگامی که ورژن v.6 را نصب کردم نیز وجود داشت.
متاتریدر در درایو g و dt5در درایو cنصب شده آیا این می تونه باعث خطا شود.
باتشکر
naser_h60
شنبه ۱۲ تير ۸۹, ۱۶:۵۸
سلام خدمت دوستان گرامی
با اجازه اقای غفاری یه بار دیگه نصب رو به صورت شکل توضیح میدم امیدوارم که مشکل دوستان حل بشه
اول از همه لطفا دوستان اندیکاتور DT رو چارتشون اضافه کنند و از تایم 5 دقیقه تا ماهانه حتما لود کنند در این صورت فایلهای با پسوند PRN در این پوشه که ادرس میدم باید تشکیل بشه
به فرض C:/PROGRAM FILE/FIBO GROUP/ESPERT/FILE
اگه این فایلها برای یک سری از دوستان تشکیل نشد بفرمایند تا با هم بررسی کنیم
تنظیمات رو عینا مثل تصویر زیر لطفا انجام دهید
در متا تریدر به قسمت FILE رفته و قسمت portfolio manager را بزنید در صفحه باز شده روی asciisetup رفته و صفحه بعد که در شکل هست دقیقا مثل تصویر تنظیمات را انجام دهید
naser_h60
شنبه ۱۲ تير ۸۹, ۱۷:۰۹
سلام مجدد
حالا از قسمت ascii در بیاید و در همون قسمت portfolio برید به قسمت edit در اینجا هم
1:data type رو روی ascii تنظیم کنید
2: drive رو هم روی درایوی تنظیم کنید که متا تریدرتون اونجا نصب شده به فرض برای من روی c هستش
3:در قسمت folder : هم به فرض دنبال این ادرس باید بگردید
c:/program file / expert/file
وقتی رو این ادرس اومدید باید فایلهایی با پسوند prn در پنجره روبه رو ظاهر بشه
از اینجا به بعد هم که جفت ارز مورد نظر رو انتخاب کنید روی add کلیک کنید و بعد پایین گزینه save portfolio as کلیک کنید در صفحه جدید به انتخا بهای خودتون یه اسم بدید
دوباره به صفحه قبل بر گردید و انتخاب های قبلی رو remove کنید و جفت ارز جدید رو انتخاب کنید
باز اگه سوالی بود در خدمتم [Only registered and activated users can see links]
babakk
شنبه ۱۲ تير ۸۹, ۱۸:۱۹
سلام
باتشکر از آقا ناصر
مشکل من حل نشد همان مشکل دوباره هست.
متاتریدر و dt5را دوباره نصب کردم اما همچنان مشکل وحود دارد مثل اینکه قسمت نیست ما بااین برنامه کارکنیم.
حساب میکرو و متاتریدر fxopenمی باشد.
باتشکر
babakk
يکشنبه ۱۳ تير ۸۹, ۰۴:۰۵
سلام
درپنجره ای که در پست قبل ضمیمه کردم دکمه help شکل زیر را نمایش میدهد.
باتشکر
naser_h60
يکشنبه ۱۳ تير ۸۹, ۱۳:۴۶
سلام
درپنجره ای که در پست قبل ضمیمه کردم دکمه help شکل زیر را نمایش میدهد.
باتشکر
سلام دوست عزیز
در مورد مشکل شما فقط باید این رو بگم که داینامیک نمیتونه فایلهای با پسوند prn شما رو بخونه یه بار برید به قسمت expert/file و اون فایلها رو حذف کنید متا رو باز کنید و دوباره چارتها رو لود کنید ببینید که فابلها دوباره ساخته میشوند یا نه
اگه نشد دوباره بفرمایید تا بررسی کنیم .
موفق باشید ناصر:)
babakk
يکشنبه ۱۳ تير ۸۹, ۱۴:۴۰
سلام دوست عزیز
در مورد مشکل شما فقط باید این رو بگم که داینامیک نمیتونه فایلهای با پسوند prn شما رو بخونه یه بار برید به قسمت expert/file و اون فایلها رو حذف کنید متا رو باز کنید و دوباره چارتها رو لود کنید ببینید که فابلها دوباره ساخته میشوند یا نه
اگه نشد دوباره بفرمایید تا بررسی کنیم .
سلام
باتشکر ازشما
لطفا" ببینید باتوجه به شکل فایل درست ساخته شده ،در A-GETاین مشکل راندارم ودیتا بخوبی انجام میشه.
10486
باتشکر
naser_h60
يکشنبه ۱۳ تير ۸۹, ۱۵:۰۱
سلام
باتشکر ازشما
لطفا" ببینید باتوجه به شکل فایل درست ساخته شده ،در A-GETاین مشکل راندارم ودیتا بخوبی انجام میشه.
10486
باتشکر
سلام فرمودید از aget این متا نباید به غیر از داینامیک به هیچ نرم افزار دیگه وصل باشه نکنه از این برای ادونسد گت هم استفاده میکنید
babakk
يکشنبه ۱۳ تير ۸۹, ۱۵:۲۰
سلام فرمودید از aget این متا نباید به غیر از داینامیک به هیچ نرم افزار دیگه وصل باشه نکنه از این برای ادونسد گت هم استفاده میکنید
باتشکر ازشما
نه دوست عزیز من فقط با یکی از برنامه ها کار کردم در واقع وفتی در داینامیک به مشکل خوردم آن را خذف کردم و AGET رانصب کردم دیدم مشکلی از نظر دیتا وجود ندارد سپس آن را حذف کردم ودوباره داینامیک را نصب کردم که دوباره همان مشکل .... هست که هست ..
mamal
دوشنبه ۱۴ تير ۸۹, ۱۲:۰۳
جناب ناصر
با تشكر از زحمات شما دبتا ها در قسمت مربوطه تشكيل ميشه اما مطابق تصاويري كه جناب
بابك پيوست كردند خروجي عمليات درست از اب در نمي اد
s_high_hopes
پنجشنبه ۱۷ تير ۸۹, ۱۵:۳۶
سلام
1- من همه کار ها رو درست انجام دادم ولی اینطوری نمایش میده بهم
2- ورژن 6 این نرم افزار چه تفاوت هایی داره با این ورژن ؟
naser_h60
پنجشنبه ۱۷ تير ۸۹, ۱۶:۳۸
سلام
1- من همه کار ها رو درست انجام دادم ولی اینطوری نمایش میده بهم
2- ورژن 6 این نرم افزار چه تفاوت هایی داره با این ورژن ؟
سلام دوست عزیز
درمورد نمایش کندلها به این شکل باید بگم که در تنظیماتی که در چند پست قبلی زدم یه مورد رو اشتباه وارد کردید دوباره چک کنید
درمورد فرق ورژن 6 با 5 باید بگم نرم افزارهای ما *** شده هستند پس هیچ فرقی با هم ندارند چون امکانات عمومی یکی هست در ضمن تنها فرقش اینه که یه کم خوشگلش کردن ;)
سوالی بود باز در خدمتم
naser_h60
پنجشنبه ۱۷ تير ۸۹, ۱۶:۴۳
جناب ناصر
با تشكر از زحمات شما دبتا ها در قسمت مربوطه تشكيل ميشه اما مطابق تصاويري كه جناب
بابك پيوست كردند خروجي عمليات درست از اب در نمي اد
سلام خدمت شما شرمنده پستتون رو ندیده بودم
در مورد این مشکل من با استادم اقا ساسان هم در میون گذاشتم فرمودن که این جور مشکلات بیشتر به 2 دلیل ربط داره
یکی ویندوز سیستم هست مثلا فرمودن که تو ویندوز ویستا یه کم دچار مشکل میشه
و دلیل دوم هم فرمودند که نرم افزار متا تریدر رو در درایوی به غیر از درایوی که داینامیک نصب شده نصب کنند
یا بالعکس اگه تو این حالت هستش هر دو تو یه درایو قرار بگیره
انشا الله که مشکلتون حل میشه
s_high_hopes
پنجشنبه ۱۷ تير ۸۹, ۲۰:۵۹
سلام
خیلی ممنون به پستم جواب دادین
به خدا همه این کار ها رو درست انجام دادم
قبلا هم با AGET کار می کردم مشکلی نداشتم
الان هم با دومدل اندیکاتوری که گذاشته شده تست کردم هر دو همین مشکل رو داشت
s_high_hopes
يکشنبه ۲۰ تير ۸۹, ۱۳:۰۲
سلام
خیلی ممنون به پستم جواب دادین
به خدا همه این کار ها رو درست انجام دادم
قبلا هم با AGET کار می کردم مشکلی نداشتم
الان هم با دومدل اندیکاتوری که گذاشته شده تست کردم هر دو همین مشکل رو داشت
مراحل رو به ترتیب می ذارم تا دوستان بتونن تشخیص بدن مشکل از کجاست
با هر دو مدل اندیکاتور هم اینجوری میشه . فرقی نمیکنه
با هر دو مدل اندیکاتور هم اینجوری میشه . فرقی نمیکنه
naser_h60
يکشنبه ۲۰ تير ۸۹, ۲۳:۴۵
سلام خدمت شما دوست عزیز
تایم فرمت شما اشتباه وارد شده :D
به شکل دقت کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.