View Full Version : دوستان با تجربه کمک کنند
سلام
من تازه با این کارها آشنا شدم و تا الان هم هیچ تجربه ای ندارم فقط میدونم یه سری سایت هست که با عضویت و کلیک روی تبلیغات شون برای هر کلیک تقریبا 1 سنت میدن که اونم به بانکهایی ارسال میکنند که اکثرا ایران رو تحریم کردند
حالا درخواست من چیه؟
مخوام منو راهنمایی کنید تا روزی 2 دلار دربیارم نمیشه 1 دلار کم بودنش اشکالی نداره فقط اینکه این پول بعد 1 ماه بدستم برسه ( تو خونمون ) نمیشه 2 ماه الی 3 ماه ، فقط با اطمینان بودنش مهم
.............
حالا از ابتدای کار تا آخر کار رو بگید یا نظری دارید یا هر چیز دیگه ای که به خواستم برسم
لطفا کامل و ساده بگید تا منم خوب بفهمم ، خیلی ممنون میشم
فقط نخندید باور کنید کسانی هستند که اح
اگرم نمیشه بگید برم .......
ghafari3
جمعه ۲۸ تير ۸۷, ۲۰:۴۰
این دو تاپیک را بخونید:
شما با معرفی سایتهای HYIP،Surf،MLM در انجمن موافق هستید یا مخالف؟ ([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links] 1 ([Only registered and activated users can see links]) 2 ([Only registered and activated users can see links]) 3 ([Only registered and activated users can see links]) ... آخرین صفحه ([Only registered and activated users can see links]))
شما با معرفی سایتهای P2C (پی تو کلیک) در انجمن موافق هستید یا مخالف؟ ([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links] 1 ([Only registered and activated users can see links]) 2 ([Only registered and activated users can see links]) 3 ([Only registered and activated users can see links]))
مختصر بگم که یا این کارها پول اینترنت هم در نمیاد. زیاد در این مورد توی انجمن بحث شده. میتونید به بایگانی نامه های قدیمی و منقضی شده ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید. تجربیات زیادی از دوستان نوشته شده.
پس من چی کار کنم بهتر
لطفا منو راهنمایی کنید
ghafari3
شنبه ۲۹ تير ۸۷, ۱۵:۵۴
پس من چی کار کنم بهتر
لطفا منو راهنمایی کنید
فکر نمی کنم توی اینترنت روش کوتاه مدت برای رسیدن به سود وجود داشته باشه. تمامی کارها نیاز به صرف وقت و آموزش دارن که اکثراً هم نتیجه ای نمیده. پیشنهادی که به همه ی دوستان می کنیم یادگیری فارکس هست ولی در کوتاه مدت نباید انتظار سود از فارکس را داشته باشید.
برای شروع یادگیری هم میتونید به تالار فارکس چیست؟ ([Only registered and activated users can see links])و مدرسه فارکس (Forex School) ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید.
آموزشهای ویدیویی و درس به درس هم به زودی در انجمن قرار خواهد گرفت.
فکر نمی کنم توی اینترنت روش کوتاه مدت برای رسیدن به سود وجود داشته باشه. .
سلام
من دنبال روش کوتاه مدت نیستم فقط روشی که با اطمینان باشه
پس از نظر شما (فارکس ) درسته
ghafari3
شنبه ۲۹ تير ۸۷, ۱۹:۲۷
فکر میکنم همه ی جوابها را آقای قاری توی این درس نوشتند:
درس 1-9) مراقب باشید... ([Only registered and activated users can see links])
wex
يکشنبه ۳۰ تير ۸۷, ۱۹:۵۱
بازار فارکس برای بیکارها، کم درآمدها یا کسانی که از عهده خرج و مخارجشان برنمی آیند نیست.
شما در حساب مینی خود حداقل باید 10000 دلار داشته باشید تا بتوانید از عهده ضررهای احتمالی برآیید. توقع نداشته باشید که با یک حساب چند صد دلاری میلیونر شوید.
مثل اینکه بهتر برم پی کارم
از شما هم تشکر میکنم آقای ghafari3
vida
دوشنبه ۳۱ تير ۸۷, ۰۱:۵۱
ببینید شما به ازای هر 1000 دلار سرمایه اجازه گرفتن فقط یک معامله یک دهم لاتی دارید. یعنی به ازای یکصد دلار سرمایه یک پوزیشن یک صدم لاتی. پس میتونید با چند صد دلار هم کار رو شروع کنید. اما پس از یاد گیری و کار در دمو.اینکه حتما حساب چند هزار دلاری لازم باشد مورد قبول من نیست اما یقینا شما نمی توانید در کوتاه مدت و میان مدت از حساب چند صد دلاری انتظار سوددهی خوبی داشته باشید.
اما قویا توصیه میشه که افراد کم درامد و کسانیکه تحمل ضررهای زیاد را ندارند وارد در این بازار نشوند.
wex
دوشنبه ۳۱ تير ۸۷, ۱۳:۴۴
یه سوال داشتم
در بازار فارکس باید یه عده ضرر کنند تا یه عده به سود برسند , درسته ؟؟؟؟؟
me_sa245
دوشنبه ۳۱ تير ۸۷, ۱۵:۲۵
با سلام و كسب اجازه از دوستان به خودم واجب ديدم اين دوستمون و كه تازه با فاركس آشنا شدن رو راهنمايي كنم.
ببينيد دوست من نه تنها تو فاركس بلكه تو هيچ وجهي از اين عالم بزرگ كه توش سرگردونيم هيچ شرايطي براي انسان هاي مختلف يكسان و مطلق نيست و بجز عوامل اصلي همچون زمان،مكان،محيط،معلومات،آموزش و ... ، عامل مهم يعني انسان وجود داره حتي اگه چند صد ميليارد هم باشن هيچ كدوم مثل هم نيستند.
شايد بگين خوب از اينا به فاركس چه ربطي داره، ميگم. ببينين تو فاركس به جز آموزش و يادگيري فرد ، يك عامل قوي فردي تاثير گذاري به اسم روان موثر ه . اگه بخوام زياد خستت نكم و خلاصه اش كنم بهت ميگم بله فاركس يك منبع نا محدود و در امد زاست، ولي نه براي همه.
كسايي تو اين كار موفق مي شن كه از لحاظ رواني معتدل باشن. يادمه استادم تو دوره پيش رفته فاركس بهمون گفت كه فاركس براي دو دسته افراد مناسب نيست : يكي اونايي كه وضع مالي خوبي ندارن و مي خوان با فاركس پول دار بشن .دوم كسايي كه وضعشون خوبه و براي مشغوليت اين كارو مي كنن.
یه سوال داشتم
در مورد اين مطلب هم بايد بگم كه اصلا درست نيست.ولي من شايد نتونم درست اين مطلب و برات توضيح بدم ، پس توضيح نميدم اما بدون درست نيست.
بازار فارکس برای بیکارها، کم درآمدها یا کسانی که از عهده خرج و مخارجشان برنمی آیند نیست.
شما در حساب مینی خود حداقل باید 10000 دلار داشته باشید تا بتوانید از عهده ضررهای احتمالی برآیید. توقع نداشته باشید که با یک حساب چند صد دلاری میلیونر شوید.
و در مورد اين مطلب هم بايد بگم كه بله شايد نشد با حساب 1000 دلاري ميليونر شد ولي اگه به فاركس كاملا آشنا شدي مي توني حداقل به راحتي خرج خودتو در بياري.
حالا چيكار بايد بكني : به نظر من بايد اول ببيني مي توني از پسش براي يا نه، واسه فهميدن اين هم حتما بايد تو يكي از اين دوره هاي حضوري آموزش فاركس شركت كني تا با راهنمايي هايي كه حتما تو اين مراكز بهت مي كنن به اين مطلب پي ببري.
موفق باشي
ghafari3
دوشنبه ۳۱ تير ۸۷, ۱۵:۳۰
یه سوال داشتم
بایدی در کار نیست. مهم دلایل و عواملیست که باعث میشه 90% ضرر کنند. حساب دمو را برای همین کار گذاشته اند تا راه های کسب سود را پیدا کنیم بدون اینکه 1$ ضرر کنیم. اگر موفق به کسب سود برای چندماه در حساب دمو شدیم اونوقت میشه وارد حساب Real شد.
یکی از دلایلی که 90% توی فارکس ضرر میکنند شاید همین باشه که توی دمو سود نگرفتن و کار در حساب ریل را شروع کردن.
پس بایدی برای ضرر دادن در فارکس وجود نداره. این خود ما هستیم که باعث میشیم در اکثریت ضرر ده قرار بگیریم.
wex
سه شنبه ۱ مرداد ۸۷, ۱۱:۲۸
سلام
حالا چيكار بايد بكني : به نظر من بايد اول ببيني مي توني از پسش براي يا نه، واسه فهميدن اين هم حتما بايد تو يكي از اين دوره هاي حضوري آموزش فاركس شركت كني تا با راهنمايي هايي كه حتما تو اين مراكز بهت مي كنن به اين مطلب پي ببري.
در جایی که من هستم امکان شرکت در کلاسهای حضوری برای من وجود نداره ، ولی موقع نیاز متونم به دوستان خوبی مثل شماها امید داشته باشم
---------------------------
قبول دارم که بایدی برای کسی نیست فکر کنم نتونستم درست منظورم رو بیان کنم
یه مثال میزنم که نشده و نخواهد نشد
فرض کنیم که در بازار فارکس اگه همه از دم معاملاتشون رو درست انجام بدن این بازار قابلیت این رو داره که همه به سود برسن و کسی ضرر نکنه ؟
me_sa245
سه شنبه ۱ مرداد ۸۷, ۱۳:۳۸
سلام
در جایی که من هستم امکان شرکت در کلاسهای حضوری برای من وجود نداره ، ولی موقع نیاز متونم به دوستان خوبی مثل شماها امید داشته باشم
---------------------------
قبول دارم که بایدی برای کسی نیست فکر کنم نتونستم درست منظورم رو بیان کنم
یه مثال میزنم که نشده و نخواهد نشد
فرض کنیم که در بازار فارکس اگه همه از دم معاملاتشون رو درست انجام بدن این بازار قابلیت این رو داره که همه به سود برسن و کسی ضرر نکنه ؟
سلام
ضروري نيست كه حتما تو كلاس شركت كني ، ميتوني از نت و از همين انجمن حتي مطالب آموزشي رو پيدا كني و جلو بياي وهمين طور كه دوست عزيزمون آقاي جعفري فرمودن بعد از آشنايي اوليه با حساب دمو كار كني تا كاملا جا بيافته. چند تا از دوستان من به اين ترتيب كار تو فاركس و شروع كردن و الان موفق هستند.
و در مورد سود دهي فاركس كه پورسيدي ، اگه همه از دم معاملاتشون رو درست انجام بدن این بازار قابلیت این رو داره که همه به سود برسن و کسی ضرر نکنه ؟ بله اين قابليت و داره ، چون در واقعيت تبادل ارزي در حجم عظيمي همه روزه تو دنيا جريان داره و عوامل زيادي رو تغييرات قيمت تاثير ميگذاره و وقتي كه ما معامله اي مي كنيم در واقع اين تغييرات و پيش بيني مي كنيم كه اگه درست از آب در بياد ،سود مي كنيم. خوب حالا فرض كنيم همه تريدرها پيش بيني شون درست از آب در بياد بازم همه سود مي كنند، مي دوني چرا ؟ مي گم. چون در واقع اين سود ما ،حاصل از تغييرات نرخ ارزها نسبت به همه كه توسط معامله كنندگان يا بهتر بگم معاوضه كنندگان بازار حقيقي ارز تو دنيا تامين ميشه.
موفق باشيد
ghafari3
سه شنبه ۱ مرداد ۸۷, ۱۷:۵۳
همين طور كه دوست عزيزمون آقاي جعفري ...
ارادتمند، غفاری هستم.
me_sa245
چهارشنبه ۲ مرداد ۸۷, ۱۲:۱۰
با عرض شرمندگي ، مخلص آقاي غفاري هم هستيم .(;
wex
چهارشنبه ۲ مرداد ۸۷, ۱۳:۲۹
سلام یه سوال دیگه داشتم
فکر کنم آقای قاری در یکی از درسهاشون گفته بودند که مثلا ما با یک حساب 500 دلاری میتونیم یک معامله 10،000 دلاری انجام بدیم ام ایین کار مثل یک شمشیر دو لبه هستش چرا؟
سوال اصلی من اینکه فرق اینکه ما
یه حساب 10،000 دلاری داشته باشیم و معاملات 10،000 دلاری انجام بدیم با
یه حساب 500 دلاری داشته باشیم و معاملات 10،000 دلاری انجام بدیم چیه ؟
خیلی ممنون
wex
شنبه ۵ مرداد ۸۷, ۱۹:۳۱
سلام
اگه اینجا جای پرسیدن این سوالها نیست یا سوالهای بیخودی می پرسم بگید بدونم
یه سوال دیگه هم داشتم خواهشا به این جواب بدید این علامت نشانه کدوم واحد پولی هستش £
hamidreza1355
شنبه ۵ مرداد ۸۷, ۲۳:۵۱
سلام یه سوال دیگه داشتم
فکر کنم آقای قاری در یکی از درسهاشون گفته بودند که مثلا ما با یک حساب 500 دلاری میتونیم یک معامله 10،000 دلاری انجام بدیم ام ایین کار مثل یک شمشیر دو لبه هستش چرا؟
سوال اصلی من اینکه فرق اینکه ما
یه حساب 10،000 دلاری داشته باشیم و معاملات 10،000 دلاری انجام بدیم با
یه حساب 500 دلاری داشته باشیم و معاملات 10،000 دلاری انجام بدیم چیه ؟
خیلی ممنون
با سلام به شما دوست عزیزم .
پوزش از شما به دلیل تاخیر در ارسال جواب.
اول از همه خدمت شما عرض کنم همانطور که میدانید در بازار فارکس ،معامله گران در دو جهت بازار میتوانند معامله انجام دهند .
به عنوان نمونه جفت ارز یورو دلار را در نظر بگیرید . نماد سمبولیک این جفت ارز EURUSD میباشد .
حالا با نگاه به نمودار این جفت ارز متوجه میشویم که در بازه ای از زمان این جفت ارز روند صعودی داشته و در زمانی دیگر روند نزولی . روند صعودی به معنای افزایش ارزش یورو در مقابل دلار و روند نزولی بیانگر افزایش ارزش دلار در مقابل یورو میباشد.
این مطلب بعد از مدت کوتاهی فعالیت در ذهن شما جا خواهد افتاد.
حال فرض میکنیم که شما به عنوان یک تریدر( معامله گر) تحلیلی در این جفت ارز انجام داده و پیشبینی میکنید که یک روند صعودی را تجربه کند .
فرض کنیم شما حسابی با شارژ 10000 $ دارید و مایل هستید تا یک خرید (BUY) بر روی این جفت ارز انجام دهید. حالا بعد از تحلیل مورد مهمی که شما باید در نظر بگیرید مدیریت ریسک است، به این معنی که چه مقدار از سرمایه خود را درگیر این معامله نمائید؟
واحد معامله در بازار فارکس لات(LOT) میباشد . 1 لات استاندارد معادل معامله به مقدار 100000$ (یکصد هزار دلار) بر روی یک جفت ارز میباشد.
ولی شما 10000$ در حساب خود دارید. در اینجا بروکر ( کارگزار) شما با اعطای وامی(لوریج Leverage) به مقدار چند برابر سرمایه اولیه شما این امکان را به شما میدهد که معامله ای برابر 1 لات استاندارد و حتی بیشتر انجام دهید.
فرض کنید شما در ابتدای افتتاح حساب خود یک لوریج 1:50 را انتخاب کرده اید . این به معنای این است که شما با 50 برابر سرمایه اولیه خود قادر هستید که در این بازار ترید نمایید:
10000 $* 50 = 500000$
یعنی شما حد اکثر تا حجم 5 لات استاندارد میتوانید خرید یا فروش انجام دهید.
کوچکترین تغییر در قیمت یک جفت ارز به میزان 0.0001 (در جفت ارزهای مرتبط با ین ژاپن 0.01) میباشد که اصطلاحاً پیپ (pip)نامیده میشود. ارزش هر پیپ در یک لات استاندارد در حدود 10 $ میباشد.یعنی شما با انجام معامله به میزان 1 لات استاندارد به ازای تغییر به اندازه هر پیپ 10 $ سود و یا ضرر خواهید کرد.
شما میتوانید با حجم بالاتر به معامله بپردازید مثلا با 2 لات معامله نمایید که در اینصورت با هر پیپ تغییر قیمت 20$ وبا حجم 5 لات 50 $ سود و یا ضرر خواهید کرد.
فرض کنید شما با یک لات معامله کرده باشید و حدسود و ضرری برابر با 50 پیپ برای پوزیشن خود در نظر گرفته باشید. اگر معامله شما در سود بسته شد که بسیار عالیست و شما 500 دلار سود کرده اید ولی اگربا 50- پیپ ضرر بسته شود خواهد شد: 10$ * 50 = 500 یعنی در این معامله شما 500 دلار از دست داده اید . حال آنکه اگر با 2 لات این معامله را انجام میدادیدسود و یا ضرر شما دو برابر این مقدار یعنی 1000$ میشد.و همینطور تا 5 لات که با احتساب 50 پیپ 2500$ سود و یا ضرر میکردید.
اصطلاح شمشیر دو لبه هم دقیقاً مصداق همین مساله میباشد. به این دلیل که هرگز نمیتوان به صورت قطعی و صد در صد روند بازار را پیشبینی نمود پس باید درصد معقولی از سرمایه خود را درگیر معاملات نمایید .
بواسطه معامله با حجم بالاتر به هر میزان که شما سود بیشتری ممکن است بدست آورید در طرف دیگر در صورت اشتباه بودن تحلیل به همان مقدار ضرر در کمین شما نشسته است.
به همین دلیل به این حالت اصطلاحاً شمشیر دو لبه گفته میشود .
به شما پیشنهاد میکنم که مباحث مربوط به مدیریت سرمایه را هم حتماً مطالعه بفرمایید.
امیدوارم که توانسته باشم مطلب را به خوبی برسانم.
سلام
اگه اینجا جای پرسیدن این سوالها نیست یا سوالهای بیخودی می پرسم بگید بدونم
یه سوال دیگه هم داشتم خواهشا به این جواب بدید این علامت نشانه کدوم واحد پولی هستش £
نه دوست خوبم ، به هیچ عنوان سوالات شما سوالات بدی نیستند.
همه ما در ابتدا با چنین سوالهایی روبرو بودیم و تنها با پرسیدن و مطالعه جواب آنها را پیدا کردیم.
نماد مورد اشاره شما هم پوند انگلستان Great Britan Pound میباشد (GBP) .
موفق باشید.
پ.ن : از اساتید تقاضا دارم چنانچه نقص و یا اشتباهی مشاهده نمودند حتماً با مدیران سایت در میان گذاشته تا نسبت به ویرایش آن اقدام شود.
wex
پنجشنبه ۱۷ مرداد ۸۷, ۱۲:۵۰
سلام
من هنوز درست فرایند به سود یا ضرر رسیدن در فارکس رو نفهمیدم . تو اینترنت هم هر جی گشتم اکثر آموزشها و پرسش و پاسخ ها در سطح متوسط هستش و برای کسانی که مثل من 2،3 هفته ای که با فارکس آشنا شدند مطالب کمی پیدا میشه .
چون من همیشه دوست دارم پرسش و پاسخ با مثال باشه سوالم و با یک مثال میگم .
من 2 روز یه حساب دمو باز کردم 500 دلار 1.100 MetaTrader
خوب مثلا قیمت خرید EURUSD اینقدر 1.5400 من فکر میکنم قیمت تا 1 الی 2 ساعت دیگه حدودا اینقدر 1.5430 میشه ، پس میام buy Limit میکنم . درسته
حالا وقتی من این دکمه Place رو میزنم ، یعنی گفتم این 500 دلار تبدیل به چی بشه کجا بره وارد چه مرحله ای بشه ، بعد 2 ساعت که
قیمت اینقدر 1.5430 میشه ، حالا این 500 دلار تبدیل به چی میشه وارد چه مرحله ای میشه که به پول من اضافه میشه
من از این سوالهای خیلی مبتدیانه زیاد دارم اگر تو اینترنت جایی بهشون جواب داده شده لینکش و به من بدید یا اینکه همشو اینجا بپرسم بهتره
از دوستانی هم که به سوالهای قبلیم جواب دادند واقعا تشکر میکنم گرچه با دکمه تشکر و 1 خط نوشته اصلا نمیشه این کار و کرد
wex
شنبه ۱۹ مرداد ۸۷, ۲۰:۲۱
سلام
دیگه نیازی به پاسخ بهسوال قبلی نیست
یه سوال دیگه
وقتی ما در یک معامله دلارمون رو میفروشیم و یورو میخریم ،وقتی معامله تمام شد . یعنی الان تو حساب مون یورو داریم؟
یعنی اگه بخواهیم یک معامله دیگه بکنیم باید یورو هامون رو بفروشیم و اون یکی ارز رو بخریم درسته؟
فقط آره یا نه بگید بسه
hamidreza1355
شنبه ۱۹ مرداد ۸۷, ۲۲:۲۵
سلام
من هنوز درست فرایند به سود یا ضرر رسیدن در فارکس رو نفهمیدم . تو اینترنت هم هر جی گشتم اکثر آموزشها و پرسش و پاسخ ها در سطح متوسط هستش و برای کسانی که مثل من 2،3 هفته ای که با فارکس آشنا شدند مطالب کمی پیدا میشه .
چون من همیشه دوست دارم پرسش و پاسخ با مثال باشه سوالم و با یک مثال میگم .
من 2 روز یه حساب دمو باز کردم 500 دلار 1.100 MetaTrader
خوب مثلا قیمت خرید EURUSD اینقدر 1.5400 من فکر میکنم قیمت تا 1 الی 2 ساعت دیگه حدودا اینقدر 1.5430 میشه ، پس میام buy Limit میکنم . درسته
حالا وقتی من این دکمه Place رو میزنم ، یعنی گفتم این 500 دلار تبدیل به چی بشه کجا بره وارد چه مرحله ای بشه ، بعد 2 ساعت که
قیمت اینقدر 1.5430 میشه ، حالا این 500 دلار تبدیل به چی میشه وارد چه مرحله ای میشه که به پول من اضافه میشه
من از این سوالهای خیلی مبتدیانه زیاد دارم اگر تو اینترنت جایی بهشون جواب داده شده لینکش و به من بدید یا اینکه همشو اینجا بپرسم بهتره
از دوستانی هم که به سوالهای قبلیم جواب دادند واقعا تشکر میکنم گرچه با دکمه تشکر و 1 خط نوشته اصلا نمیشه این کار و کرد
سلام دوست عزیز
همونطور که میدونید بازار فارکس محلی برای خرید و فروش ارز است.
فرآیند سود و زیان کردن در این بازار هم مانند سایر بازار های مالی میباشد ؛ به این صورت که شما در صورتی سود خواهید کرد که بازار درجهت موافق معامله شما (Position) حرکت کرده باشد و در غیر این صورت پوزیشن شما زیان خواهد کرد.
در مورد ارزهای مورد معامله باید عرض کنم که به صورت جفت ارز و مقابل هم انجام میشوند.
به عنوان مثال EURUSD را در نظر بگیرید. زمانی که شما در این جفت ارز اقدام به BUY می نمایید به این معناست که حجم معینی( که توسط خود شما در پنجره New Order و در منوی Volumeتعیین میشود) ارز یورو را توسط دلار خریداری مینمایید و وقتی که اقدام به SELL می نمایید به این معناست که حجم معینی از ارز دلار را توسط یورو خریداری مینمایید.
پس خرید در هر جفت ارز به معنای خرید ارز اول توسط ارز دوم و فروش در هر جفت ارز به معنای خرید ارز دوم توسط ارز اول میباشد.
البته شما در آینده با این مساله سر و کاری نخواهید داشت ولی دانستن آن حق شماست.
برای مثالی که آوردید اجازه بدهید یک توضیح در مورد نوع معاملات بدهم :
بطور کلی معاملات( اعم از خرید و یا فروش) به دو صورت انجام میشود :
1-Instant Execution : یا اجرای لحظه ای.با استفاده از این نوع معامله شما میتوانید خرید یا فروشی در همان لحظه ای که درستی آن را تشخیص داده اید انجام دهید. در واقع در این نوع معامله پوزیشن شما در قیمت همان لحظه باز خواهد شد.
2-Pending Order : این نوع معاملات این امکان را به شما میدهند که معاملات شما در قیمتی که شما تعیین میکنید انجام شوند و شامل چهار گزینه میباشد:
Buy Limit : از این گزینه زمانی استفاده میشود که تشخیص دهیم که اگر قیمت به نقطه خاصی پایین تر از قیمت فعلی برسد ، جهت آن عوض شده و روند بالارو یا صعودی خواهد شد.
Sell Limit : از این گزینه زمانی استفاده میشود که تشخیص دهیم که اگر قیمت به نقطه خاصی بالاتر از قیمت فعلی برسد ، جهت آن عوض شده و روند پایین رو یا نزولی خواهد شد.
Buy Stop : برای زمانیست که تشخیص دهیم قیمت با رسیدن به نقطه خاصی بالاتر از قیمت فعلی به روند صعودی خود ادامه خواهد داد . در واقع با رسیدن قیمت به آن نقطه روند صعودی تثبیت خواهد شد.
Sell Stop : برای زمانیست که تشخیص دهیم قیمت با رسیدن به نقطه خاصی پایینتر از قیمت فعلی به روند نزولی خود ادامه خواهد داد . در واقع با رسیدن قیمت به آن نقطه روند نزولی تثبیت خواهد شد.
پس مطابق مثال شما، زمانی که قیمت 1.5400 است و شما پیش بینی میکنید که تا 1.5430 بالا برود باید از گزینه Buy در (Instant Execution) اجرای فوری استفاده نمایید.
فرآیند سود کردن( یا ضرر) را هم سعی کردم در پست قبلی برای شما تشریح کنم ، قبول دارم که ناقص بود، مرا ببخشید . به امید خدا با فعالیت بیشتر جواب این سوالتان را خواهید یافت چرا که بعضی از مفاهیم در اثر تجربه و تکرار در ذهن جا میافتد.
سلام
دیگه نیازی به پاسخ بهسوال قبلی نیست
یه سوال دیگه
وقتی ما در یک معامله دلارمون رو میفروشیم و یورو میخریم ،وقتی معامله تمام شد . یعنی الان تو حساب مون یورو داریم؟
یعنی اگه بخواهیم یک معامله دیگه بکنیم باید یورو هامون رو بفروشیم و اون یکی ارز رو بخریم درسته؟
فقط آره یا نه بگید بسه
به غیر از تعداد معدودی از بروکرها که با یورو کار میکنند بقیه آنها با دلار کار میکنند و در واقع شما با سرمایه خودتان که به دلار است،با خرید یا فروش یک جفت ارز سهمی از یک عملیات بانکی را تقبل مینمایید.
پس با پایان یافتن معامله صرف نظر از اینکه چه چیزی را معامله نموده اید ، حساب شما به دلار نمایش داده خواهد شد . بنابراین برای خرید یا فروش ارزهای دیگر احتیاجی به تبدیل آنها به یکدیگر ندارید .
پاینده باشید.
wex
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۸۷, ۲۱:۴۵
سلام
1 . در متاتریدر Expert Advisors درباره اینها یه توضیح کوچیک ( Moving AverageوMACD Sample )
2 . یه توضیح کوچیک در باره Scripts که چیکار میکنه
3 . به چه چیزی در متاترید میگن خطوط فیبو
4 . میخوام یکی از تکنیکهای معاملاتی رو یاد بگیرم کدوم رو شما پیشنهاد میکنید (این سوال مهم تره ) من که خودم گیج شدم اینقدر تکنیک دیدم
از توجه شما ممنونم
شاد و موفق باشید
ghafari3
پنجشنبه ۲۴ مرداد ۸۷, ۰۹:۱۰
1. در متاتریدر Expert Advisors درباره اینها یه توضیح کوچیک ( Moving AverageوMACD Sample )
Expert Advisors
Expert Advisors (experts) are programs in the terminal that have been developed in
MetaQuotes Language 4 (MQL 4) and used for automation of analytical and trading
processes. They allow to perform prompt technical analysis of price data and manage
trading activities on basis of signals received. The entire routine work of technical
analysis and trading can be given to experts. An expert can perform analytical and
trading operations for any symbols or periods independent on whether the
corresponding chart was opened or not.
2 . یه توضیح کوچیک در باره Scripts که چیکار میکنهاسکریپت برنامه ایست که تحت زبان MQL 4 نوشته شده و قلبلیتهایی را به متاتریدر اضافه میکند.
نمونه ای از اسکریپت ها
OCO (One Cancel Other ) in MetaTrader ([Only registered and activated users can see links])
3 . به چه چیزی در متاترید میگن خطوط فیبو خطوط فیبو در متاتریدر و سایر پلت فرمها وجود دارند و یکی از ابزارهای کلیدی برای تحلیل هستند. باید با نحوه ی رسم این خطوط آشنا شوید. پرکاربردترین نوع فیبو ، Fibonacci Retracement است که از ابتدای موج تا انتهای آن رسم میشود و نقاط بازگشت قیمت را مشخص میکند.
میتوانید نحوه ی رسم نسبت های فیبوناجی موج چهارم ([Only registered and activated users can see links]) را ببینید.
4 . میخوام یکی از تکنیکهای معاملاتی رو یاد بگیرم کدوم رو شما پیشنهاد میکنید (این سوال مهم تره ) من که خودم گیج شدم اینقدر تکنیک دیدم پس از کمی کسب تجربه و یادگیری متاتریدر و برخی ابزارهای آن ، شروع به ترید روی حساب دمو بر اساس خطوط روند کنید. با گذشت زمان خودتون باید سیستمی که میتونید درکش کنید را پیدا کنید و برروی حساب دمو تست کنید.
wex
جمعه ۲۵ مرداد ۸۷, ۱۷:۱۵
سلام
من اینجای راهنمایی شما رو نفهمیدم لطفا بیشتر توضیح دهید
( شروع به ترید روی حساب دمو بر اساس خطوط روند کنید)
ghafari3
جمعه ۲۵ مرداد ۸۷, ۱۹:۱۴
سلام
من اینجای راهنمایی شما رو نفهمیدم لطفا بیشتر توضیح دهید
( شروع به ترید روی حساب دمو بر اساس خطوط روند کنید)
هدف اینه که با کمترین ابزار شروع به ترید کنید و از ابتدا به فکر استفاده از ابزارها و سیستمهای پیچیده نباشید تا با با نحوه ی باز کردن پوزیشن ، تغییر استاپ و TP به اندازه ی کافی آشنا شوید.
آشنایی با خطوط روند و نحوه ی رسم و استفاده از این خطوط خیلی میتونه مفید باشه و میشه گفت از مهمترین ابزارهای تریدرهای حرفه ایست.
البته مواردی که گفتم از توصیه های اساتید به من بود که درست انجامشون ندادم
wex
شنبه ۲۶ مرداد ۸۷, ۱۱:۳۷
شنایی با خطوط روند و نحوه ی رسم و استفاده از این خطوط خیلی میتونه مفید باشه و میشه گفت از مهمترین ابزارهای تریدرهای حرفه ایست.
منم میخوام همین کار رو بکنم
تو همین سایت خودمون یا جای دیگه ای هست که این مطالب رو آموزش داده باشه
خیلی ممنون میشم استاد اگه در این زمینه بیشتر راهنمایی کنید
ghafari3
يکشنبه ۲۷ مرداد ۸۷, ۰۰:۴۵
منم میخوام همین کار رو بکنم
تو همین سایت خودمون یا جای دیگه ای هست که این مطالب رو آموزش داده باشه
خیلی ممنون میشم استاد اگه در این زمینه بیشتر راهنمایی کنید
توی گوگل "خطوط روند" را سرچ کنید. به نتایج خوبی میرسید.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.