PDA

View Full Version : تحلیل های روزانه (kermanforex)

صفحه ها : [1] 2

kermanforex
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۸۷, ۰۲:۱۴
با سلام خدمت همه دوستان گلم در فروم ایران فارکس .
با اجازه اساتید و همه دوستان تصمیم گرفتم سیگنالهایی همه روزه ارسال کنم و با هم نتایج رو بررسی کنیم.
البته بنده یک استراتژی و روشی رو که میخواهم سیگنالهای اونو قرار بدم نو پا و تازه کار هستش و بر اساس تجربیات کم خودم اون را ابداع کردم.
حال از فردا سیگنالها رو ارایه میدم و اگر فرصت بشود هر روز تحلیلی ارایه میدم از جفت ارزهای مختلف و اگر نتیجه سیگنال ها مثبت و خوب بود پس از گذشت چند مدت و تکمیل این استراتژی به بیان اون میپردازم پس فعلا نپرسید در مورد این که چی هست و چه جوری است.
دوستانی هم که میخواهند سیگنال ها رو دنبال کنند خواهش میکنم فعلا بر روی دمو .
هر وقت زمانی شد که بتوان بر روی ریل گرفت خودم اعلام میکنم.
با تشکر . :wub:

kermanforex
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۸۷, ۱۲:۵۴
با سلام و روز بخیر .
بازار امروز از صبح به حالت رنج هست با نزدیک شدن به ساعت اعلام خبر بر روی پوند در ساعت 13.00 یک مقدار تحرکات در بازار شده است فعلا با وضعیت موجود نمیتوان وارد معاملهای شد و به نظر من باید منتظر ماند .
میتوانیم یک تحلیل میان مدت داشته باشیم بر روی چند تا از جفت ارزها :
جفت ارز Cad/JPY با توجه به تایم های 1 ساعته و 4 ساعته به نظر میرسد با لمس نرخ 103.80 یک حرکت ریزشی به سمت پایین داشته باشد که به نظر میرسد این حرکت ریزشی میتواند تا 103.20 ادامه داشته باشد و اما در صورت شکست و به وجود امدن علایم شکستن نرخ 103.80 هدف بعدی حرکت صعودی 104.40 میتواند باشد ! البته احتمال حرکت نزولی بیشتر است ولی باید منتظر ماند .
[Only registered and activated users can see links]

kermanforex
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۸۷, ۱۳:۰۹
یک تحلیل میان مدت بر روی جفت ارز مورد علاقه خودم یعنی پوند به فرانک داشته باشیم !
البته حرکت امروز این جفت ارز رو خبر ساعت 13.00 مشخص میکند ولی خوب یک مقدار میتوان دید تکنیکال داشت بهش ! دوستان این تحلیلهای من بر اساس تجربه کم خودم و بر اساس پیدا کردن چشمی مقاومتها و حمایتها و همچنین چک کردن از تایمهای پایین به بالا هست !
به نظر من با توجه به اعلام این چند وقت خبرهای فاندامنتال ! خبر ساعت 13.00 باعث کاهش مجدد پوند میشود ولی باید منتظر ماند .
فعلا نمیتوان تحلیل تکنیکال مورد اعتمادی ارایه داد ولی احتمال نزول 50 پیپی زیاد است تا ساعات اینده .

sheykh
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۸۷, ۱۵:۲۱
یک تحلیل میان مدت بر روی جفت ارز مورد علاقه خودم یعنی پوند به فرانک داشته باشیم !
البته حرکت امروز این جفت ارز رو خبر ساعت 13.00 مشخص میکند ولی خوب یک مقدار میتوان دید تکنیکال داشت بهش ! دوستان این تحلیلهای من بر اساس تجربه کم خودم و بر اساس پیدا کردن چشمی مقاومتها و حمایتها و همچنین چک کردن از تایمهای پایین به بالا هست !
به نظر من با توجه به اعلام این چند وقت خبرهای فاندامنتال ! خبر ساعت 13.00 باعث کاهش مجدد پوند میشود ولی باید منتظر ماند .
فعلا نمیتوان تحلیل تکنیکال مورد اعتمادی ارایه داد ولی احتمال نزول 50 پیپی زیاد است تا ساعات اینده .

آقا بابت راهنمايي هات ممنون همه راهنمايي هات يه طرف آواتورت يه طرف دل آدم خالي ميشه وقتي اين نيم وجبي رو ميبينه.:c::wave:

kermanforex
يکشنبه ۳ شهريور ۸۷, ۲۰:۵۹
متاسفانه هفته قبل به دلیل یک سری مشکلات فرصت نشد سیگنالی ارایه بشود که نتایج رو با هم بررسی کنیم.
تصمیم گرفتم قبل از باز شدن بازار یک تحلیل هفتگی روی جفت ارزهایی که ترید میکنم قرار بدهم اخر هفته بررسی کنیم .

kermanforex
يکشنبه ۳ شهريور ۸۷, ۲۱:۱۷
وضعیت گلد در هفته قبل و بعد از گذشت 4 هفته نزول ! با رسیدن به نرخ 771.0 و این ساپورت قدرتمند در تایم هفتگی کمی از نزول کاسته است ! البته این وضعیت به نظر من و یک مقدار تکنیکالی میتواند کوتاه مدت باشد و گلد میتواند در اینده به نزول ادامه دهد .
و اما این هفته با شروع بازار گلد یک حرکت صعودی تا 832 میتواند داشته باشد و پس از اون نزول خودش رو شروع کند و در صورت شکست این نقطه توانایی حرکت به سمت هدف 845 و حتی 855 رو دارا میباشد و به نظر بنده با رسیدن به این نقطه یک حرکت نزولی حتی تا 500 پیپ و بیشتر رو انتظار داریم.

kermanforex
يکشنبه ۳ شهريور ۸۷, ۲۱:۴۰
با رشد چشم گیر دلار در این هفته ها و نزول پوند ! شاهد نزول کراسهای پوند بوده ایم و بعد از وضعیت نرخ بهره اروپا و انگلیس دیدیم که پوند همچنان به حرکت کاهشی خودش ادامه میدهد.
و اما پوند به ین با توجه به تایمهای مختلف پوند به ین بعد از 4هفته نزول این هفته هم به نزول خودش ادامه میدهد و فکر میکنم تا هدف اول این نزول 199.50 و در صورت شکست این نقطه 196.80 و هدف نهایی نزول 192.50 باشد .
به دوستان توصیه میکنم یک مقدار توجه به اعداد و ارقام هم در این جفت ارز بکنند و جمله معروف که در کتاب جان مرفی که گفته همه چیز در قیمت لحاظ میشود رو حس کنند ! با نیم نگاهی بر روی چارت و تایم های مختلف میتوان بار روانی معامله گران بر روی نرخهایی که اعداد 00 و 50 و 30 و 80 اخر ان هست رو حس کرد. مثل همین نقاطی که گفتم دقت کنید و بیاندیشید که چرا اینها اکثرا این اعداد رو دارن که به جمله اول کتاب جان مرفی میرسید.
همه چیز در قیمت لحاظ شده است .:blush:

ghafari3
دوشنبه ۴ شهريور ۸۷, ۰۱:۲۸
به دوستان توصیه میکنم یک مقدار توجه به اعداد و ارقام هم در این جفت ارز بکنند و جمله معروف که در کتاب جان مرفی که گفته همه چیز در قیمت لحاظ میشود رو حس کنند ! با نیم نگاهی بر روی چارت و تایم های مختلف میتوان بار روانی معامله گران بر روی نرخهایی که اعداد 00 و 50 و 30 و 80 اخر ان هست رو حس کرد. مثل همین نقاطی که گفتم دقت کنید و بیاندیشید که چرا اینها اکثرا این اعداد رو دارن که به جمله اول کتاب جان مرفی میرسید.
همه چیز در قیمت لحاظ شده است .:blush:

تحلیلها عالی بود .ممنون.

لطفاً به مرور زمان (عجله ای نیست) این جملات آخر را بیشتر شرح بدید.

kermanforex
چهارشنبه ۶ شهريور ۸۷, ۱۹:۰۹
جناب غفاری اول معذرت بابت وقفه در جواب شما ! تا اخر امشب حتما یک سری مسایل و تحلیل روی جفت ارزها قرار میگیرد .
خوشبختانه 2 تا تحلیل که روی گلد و پوند به ین انجام شده بود فعلا یک مقداری رنگ به صحیح بودن گرفته اند.
با تشکر.

kermanforex
چهارشنبه ۶ شهريور ۸۷, ۲۲:۵۲
3 تا اوردر گرفتم ! اینجا قرارشون میدم ببینیم چه جوری استاپ رو میزنن. D::blush:

Sell Limit Eur/Usd @ 1.4760 Take Profit : 1.4640 Stop Loss : 1.4792

Buy Limit Cad/Jpy @ 104.15 Take Profit : 104.75 Stop Loss: 103.90

Sell Limit Gbp/Usd @ 1.8500 Take Profit : 1.8369 Stop Loss : 1.8580

تست دمو . :blush:

kermanforex
چهارشنبه ۶ شهريور ۸۷, ۲۳:۱۷
تحلیلها عالی بود .ممنون.

لطفاً به مرور زمان (عجله ای نیست) این جملات آخر را بیشتر شرح بدید.

مختصر و مفید میگم واستون جناب غفاری !
بازار نسبت به نرخهایی که اخر ان اعداد 00 و 30 و 50 و 80 عکس العمل نشون میدهد مثل یک نقطه مقاومت یا حمایت .
چند تا نمونه از امروز در پست بعد قرار میدم.

kermanforex
چهارشنبه ۶ شهريور ۸۷, ۲۳:۲۳

اگر دقت کنید عکس العمل بازار رو میبینید .

khamesi
پنجشنبه ۷ شهريور ۸۷, ۰۰:۵۰
مختصر و مفید میگم واستون جناب غفاری !
بازار نسبت به نرخهایی که اخر ان اعداد 00 و 30 و 50 و 80 عکس العمل نشون میدهد مثل یک نقطه مقاومت یا حمایت .
چند تا نمونه از امروز در پست بعد قرار میدم.

سلام
براي اينكه در هر لحظه از موقعيت اين نقاط نسبت به نرخ جاري با خبر باشيم و نيازي به رسم خطوط افقي به صورت دستي در چارت نباشد بهتر است يك sma21 با applay close به چارت اضافه كنيم در اينصورت هميشه اتصال نرخ بازار به مووينگ مذكور يكي از آن نقاط خواهد بود.(:

پايدار باشيد

parvan
پنجشنبه ۷ شهريور ۸۷, ۰۱:۲۵
سلام
براي اينكه در هر لحظه از موقعيت اين نقاط نسبت به نرخ جاري با خبر باشيم و نيازي به رسم خطوط افقي به صورت دستي در چارت نباشد بهتر است يك sma21 با applay close به چارت اضافه كنيم در اينصورت هميشه اتصال نرخ بازار به مووينگ مذكور يكي از آن نقاط خواهد بود.(:

پايدار باشيد
جناب خامسی عزیز
سلام
این مووینگ 21 در چه تایمی بهتر عمل میکند ؟ چون موقعیتش در تایمهای مختلف متفاوت است
از راهنمائیتان پیشاپیش ممنونم .(:

khamesi
پنجشنبه ۷ شهريور ۸۷, ۰۲:۳۸
سلام و شب شما بخير
خدمت شما عرض كنم در تمامي تايمها قابل استفاده است و براي ورود به بازار از آن استفاده ميشود ذيلا چند نكته خدمتتان عرض ميشود.

1- بطور كل تحليلهايي كه توسط مووينگها بدست مي آيد به دليل اصلاحي نبودن مووينگها از جمله تحليلهاي ناب و كاملا قابل اطمينان هستند .

2- توسط مووينگ 21 ميتوان به نقاط موثري در چارت پي برد كه قيمتها به آنها عكس العمل نشان ميدهند مانند اعدادي كه دوست عزيزم در چند پس قبلي اشاره كردند و نيز به نقاطي كه اعداد رند در آن قرار دارند مانند عدد 4747 و ...

3- تلاقي اين مووينگ با نرخ بازار عموما برروي مقاومتها و خطوط موثر گذشته ميباشند مانند pivote روزهاي قبل , مقاومتها و ساپورتهاي روزهاي گذشته و ....

4- يكي از مشكلاتي معمولا تريدرها با آن در گير هستند شناسايي نقاط و زمانهاي رنج شدن بازار است خوب با رسم اين مووينگ مشاهده خواهيد فرمود كه بسياري از اوقات رنج بازار در زماني است كه قيمت برروي اين مووينگ قرار گرفته است.

اما بهترين كارايي كه ميتوان از آن در چارت مشاهده نمود حركت سينوسي نرخ بازار بر محيط اين مووينگ ميباشد, اگر مثلا برروي چارت يكساعته توجه فرماييد خواهيد ديد كه قيمت بازار مانند يك موج سينوسي در همه حال در حال دور زدن اين مووينگ است يعني ابتدا به طرف آن حمله ميكند و پس از شكست و رد شدن از روي آن با يك قوس مجددا به سمت آن شتاب ميگيرد.
نكته ديگر اينكه بايد بدانيم كه اين مووينگ نيز همچون پريودهاي ديگري از مووينگها تحت تاثير قدرت برخورد ارزش خود را بدست مي آورند
برخي از معامله گران تنها با استفاده از اين مووينگ بطور روزانه سود خوبي ازبازار شكار ميكنند
شخصا طي محاسبه اي كه برروي نرخهاي متغير در ارزهاي مختلف انجام دادم با توجه و لحاظ نمودن اخبار متعدد و مختلف روزانه , تصور ميكنم بهترين تايم معامله و تحليل تايم يكساعته البته با در نظر گرفتن تاثير يك تايم بالاتر و يك تايم پايينتر ميباشد .

پايدار باشيد

kermanforex
دوشنبه ۱۱ شهريور ۸۷, ۲۳:۵۸
سلام و شب شما بخير
خدمت شما عرض كنم در تمامي تايمها قابل استفاده است و براي ورود به بازار از آن استفاده ميشود ذيلا چند نكته خدمتتان عرض ميشود.

1- بطور كل تحليلهايي كه توسط مووينگها بدست مي آيد به دليل اصلاحي نبودن مووينگها از جمله تحليلهاي ناب و كاملا قابل اطمينان هستند .

2- توسط مووينگ 21 ميتوان به نقاط موثري در چارت پي برد كه قيمتها به آنها عكس العمل نشان ميدهند مانند اعدادي كه دوست عزيزم در چند پس قبلي اشاره كردند و نيز به نقاطي كه اعداد رند در آن قرار دارند مانند عدد 4747 و ...

3- تلاقي اين مووينگ با نرخ بازار عموما برروي مقاومتها و خطوط موثر گذشته ميباشند مانند pivote روزهاي قبل , مقاومتها و ساپورتهاي روزهاي گذشته و ....

4- يكي از مشكلاتي معمولا تريدرها با آن در گير هستند شناسايي نقاط و زمانهاي رنج شدن بازار است خوب با رسم اين مووينگ مشاهده خواهيد فرمود كه بسياري از اوقات رنج بازار در زماني است كه قيمت برروي اين مووينگ قرار گرفته است.

اما بهترين كارايي كه ميتوان از آن در چارت مشاهده نمود حركت سينوسي نرخ بازار بر محيط اين مووينگ ميباشد, اگر مثلا برروي چارت يكساعته توجه فرماييد خواهيد ديد كه قيمت بازار مانند يك موج سينوسي در همه حال در حال دور زدن اين مووينگ است يعني ابتدا به طرف آن حمله ميكند و پس از شكست و رد شدن از روي آن با يك قوس مجددا به سمت آن شتاب ميگيرد.
نكته ديگر اينكه بايد بدانيم كه اين مووينگ نيز همچون پريودهاي ديگري از مووينگها تحت تاثير قدرت برخورد ارزش خود را بدست مي آورند
برخي از معامله گران تنها با استفاده از اين مووينگ بطور روزانه سود خوبي ازبازار شكار ميكنند
شخصا طي محاسبه اي كه برروي نرخهاي متغير در ارزهاي مختلف انجام دادم با توجه و لحاظ نمودن اخبار متعدد و مختلف روزانه , تصور ميكنم بهترين تايم معامله و تحليل تايم يكساعته البته با در نظر گرفتن تاثير يك تايم بالاتر و يك تايم پايينتر ميباشد .

پايدار باشيد

ممنون دوست عزیز از این مسایل زیبایی که فرمودید ولی منظور من استفاده ازمووینگها نبود.
شما هر موینگ با هر پریودی بر روی چارت رسم کنید میتوانید از اون استفاده کنید معمولا مووینگها که Smoth هستند مانند یک مقاومت قوی عمل میکنند و به نظر من استفاده خوبی که از همه موینگها میتوان کرد این است برای تشخیص روند بازار بسیار مناسب هستند .
به نظر بنده موینگ با پریود 40 و Smooth خیلی مناسب تر و کارا تر از 21 Simple هست .
البته مووینگها همه ناب هستند چون اصلاحی نیستند.
منظور بنده هم از اون بحث فقط و فقط این بود که دوستان بتونند درک کنند معنی جمله همه چیز در قیمت لحاظ شده است رو درک کنند و نمیخواستم دوباره مبحث اندیکاتور قاطی شود ! کلا در این تاپیک سعی دارم تا جایی میتونم دوستان رو به تحلیل و دیدن باز بازار دارم تا کار با اندیکاتورها ! به نظر بنده اول باید بازار رو دید و شناخت سپس یک جعبه ابزار از اندیکاتورها تهیه کرد و استفاده کرد مگر نه خیلی ساده است که اندیکاتوری نوشت که قیمتهایی که 00 و 80 و 50 و 30 دارند جدا کنند !
فقط و فقط هدف شناختن و دید باز کردن نسبت به بازار بود .
باز هم از شما استاد گرامی تشکر میکنم بابت نکات مفیدتون باز هم منتظر تجربیات شما هستیم.
در ضمن اگر دوستان مایل بودند پی دی اف بسیار مفیدی در مورد استفاده از همین ارقام و اعداد هست اگر مایل بودید اینجا قرار بدهم .
با تشکر.

kermanforex
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۰۰:۱۸
با سلام و ارزوی هفته ای خوش برای دوستان در ابتدا هم شروع ماه مبارک رمضان رو تبریک میگم اینشاالله ما رو از دعاهای خوبتون بی بهره نذارید
همونطور که پیش بینی کرده بودیم در هفته قبل پوند به حرکت نزولی خودش ادامه داد ! از لحاظ تکنیکالی پتانسیل نزول پوند بسیار کاهش یافته است .
این هفته در روز دوشنبه یعنی امروز تعطیل رسمی در کانادا و امریکا بود و به همین دلیل حجم معاملات پایین و بازار حرکت قابل توجهی از خودش نشان نداد.
و اما پیشبینی و احتمال برای پوند به دلار :
بازار میتواند حرکت نزولی خودش رو تا نقطه 1.7954 ادامه دهد و با لمس ای نقطه حرکت صعودی مد نظر ما رو اغاز کند ولی در صورت شکست این نقطه و به وجود امدن علایم شکست همچنان توانایی نزول رو خواهد داشت.
یکی از علایم معتبر برای شناخت شکست تشکیل یک کندل کامل زیر یا بالای نقطه مورد نظر است .
دوستان به این نکته توجه کنند ! بدنه کندل باید کامل بالا یا زیر نقطه مورد نظر باشد .
و اما در صورت صعود پوند به دلار ! هدف اولیه این صعود 1.8250 میتواند باشد و در صورت شکست صعود پوند به دلار برای بلند مدت اغاز خواهد شد.

Khamoosh
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۰۰:۴۳
سلام،
کرمان فارکس جان اگر لطف کنید اون PDF را اینجا قرار بدید ممنون می شویم.

kermanforex
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۱۸:۱۸
دوستان این هم لینک برای دانلود PDF :

با تشکر از غفاری غزیز. :wub:

kermanforex
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۱۹:۰۳
Sell Cad/Jpy @ 101.90 Target : 100.90 Stop Loss : 102.70

kermanforex
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۱۹:۱۰
Sell Limit Chf/Jpy @ 98.38 Target : 97.70 Stop Loss : 98.90

kermanforex
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۲۰:۱۹
2 تا اوردر فعال و در سود میباشند.

kermanforex
چهارشنبه ۱۳ شهريور ۸۷, ۱۰:۴۹
برای حفظ سود اوردرها دستی بسته شدند.
اوردر Cad/jpy با 35 پیپ سود و اوردر Chf/Jpy با 50 پیپ سود دستی بستم.
مجموع دو اوردر 85پیپ.

kermanforex
چهارشنبه ۱۳ شهريور ۸۷, ۱۴:۵۷
2تا اوردری که دیروز ارایه شدند هر 2 به نقطه تارگت رسیدند.

kermanforex
چهارشنبه ۱۳ شهريور ۸۷, ۲۲:۱۸
Sell Limit Aud/Usd @ 0.8370 Target : 0.8245 Stop Loss : 0.8455

kermanforex
چهارشنبه ۱۳ شهريور ۸۷, ۲۲:۲۱
Buy Stop Usd/Cad @ 1.0632 Target : 1.0752 Stop Loss : 1.0565

kermanforex
چهارشنبه ۱۳ شهريور ۸۷, ۲۲:۳۲

فعال شده است.

kermanforex
پنجشنبه ۱۴ شهريور ۸۷, ۰۰:۲۷

نقطه ورود این پوزیشن به 0.8378 تغییر پیدا کرد .
شب خوش.

kermanforex
پنجشنبه ۱۴ شهريور ۸۷, ۱۲:۳۴
Sell Stop Gold @ 805.6 Target : 798.6 Stop Loss : 813.1

kermanforex
پنجشنبه ۱۴ شهريور ۸۷, ۱۲:۳۷
Sell Limit Eur/Usd @ 1.4524 Target : 1.4444 Stop Loss : 1.4576

kermanforex
پنجشنبه ۱۴ شهريور ۸۷, ۱۲:۳۹

کنسل شد .

kermanforex
پنجشنبه ۱۴ شهريور ۸۷, ۱۲:۴۱

انتقال استاپ 1.0535

kermanforex
پنجشنبه ۱۴ شهريور ۸۷, ۱۲:۴۶

فعال شد.

kermanforex
يکشنبه ۱۷ شهريور ۸۷, ۱۷:۴۶

با پوزش از دوستان بابت تاخیر بنده .
این پوزیشن هفته فبل به تارگت اصابت کرد.
نتیجه +80پیپ.

kermanforex
يکشنبه ۱۷ شهريور ۸۷, ۱۷:۴۹
با اینکه استاپ پوزیشن جا به جا شده بود به نقطه 1.0535 ولی باز هم استاپ خورد
نتیجه -97 پیپ.

kermanforex
يکشنبه ۱۷ شهريور ۸۷, ۱۷:۵۲
Sell Stop Gold @ 805.6 Target : 798.6 Stop Loss : 813.1

این پوزیشن هم به تارگت اصابت کرد.
نتیجه +70پیپ.

kermanforex
يکشنبه ۱۷ شهريور ۸۷, ۱۸:۰۲
خوشبختانه هفته اول سیگنال ها خوب بود و نتیجه نسبتا قابل قبولی رسیدیم .
در مجموع این هفته 6 اوردر ارایه شد که 5تای اونها فعال شدند و 2 تا از اوردر ها رو دستی با سود بستیم و 2 تا از اوردر ها به تارگت اصابت کردند و یک اوردر استاپ خورد.
مجموع پیپهای به دست اومده در این هفته این هفته 138+ پیپ شد ! امیدوارم بتونیم با هم هفته های بهتر و پر پیپ تری داشته باشیم .
نوش جون دوستانی که استفاده کردند و از هفته اینده سعی میکنم مرتب تر نتایج اعلام بشود و هر روز اخر شب جمع بندی مناسبی داشته باشیم.
و همچنین تحلیل چند جفت ارز تا اخر امشب برای این هفته توی همین تاپیک قرار میدهم
موفق باشید:wub:
با تشکر.:blush:

kermanforex
دوشنبه ۱۸ شهريور ۸۷, ۰۳:۳۴
Sell Gbp/Usd @ 1.7849 Target : 1.7699
Sell Gbp/Jpy @ 194.54 Target : 193.52
Sell Eur/Usd @ 1.4377 Target : 1.4293

استاپ پوزیشنها باز است و بدون استاپ هست این 3تا پوزیشن ها جهت سود گیری در معاملات گپ است و ممکن است تا اخر هفته باز بمانند پس رعایت مدیریت سرمایه فراموش نشود.

kermanforex
دوشنبه ۱۸ شهريور ۸۷, ۰۳:۴۸
Sell Gbp/Jpy @ 194.54 Target : 193.52

اصابت با تارگت .
نتیجه +100 پیپ . :p:

kermanforex
دوشنبه ۱۸ شهريور ۸۷, ۰۴:۰۷
Sell Gbp/Usd @ 1.7849 Target : 1.7699
Sell Eur/Usd @ 1.4377 Target : 1.4293

این 2 تا پوزیشن دستی با سود بسته شدند.
مجموع پیپ پوزیشنهای گپ 182 پیپ شد .
با تشکر.

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۴:۵۳
Sell Limit Chf/Jpy @ 95.45 Target : 94.65 Stop loss : 95.95

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۴:۵۵
Sell Limit GBP/JPY @ 189.94 Target : 188.73 Stop loss : 190.67

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۵:۰۷
Sell limit Usd/Jpy @ 107.47 Target : 106.85 Stop Loss : 107.84

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۵:۱۳

فعال شد.

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۷:۵۸

تارگت رو لمس کرد .
نتیجه : +62 پیپ .

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۸:۰۱
.Sell Limit GBP/JPY @ 189.94 Target : 188.73 Stop loss : 190.67

این اوردر رو کنسل کنید ! متاسفانه دیر رسیدم مگر نه میتوانستیم بالای 100 پیپ بگیریم

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۸:۰۴
Sell Limit Chf/Jpy @ 95.45 Target : 94.65 Stop loss : 95.95

این اوردر هم کنسل شد.

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۸:۱۴
نتیجه سیگنالهای امروز تا الان :

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۸:۲۴
Sell Limit Aud/Usd @ 0.8090 Target : 0.8005 Stop Loss : 0.8155

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۱۸:۳۶

فعال شد.

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۲۱:۴۰

پوزیشن مورد نظر توی سود هست !
دوستانی مایلند دستی ببندند یا استاپ به نقطه ورود بیارند .
ولی بنده چون به صعود دلار تا فردا معتقدم پوزیشن را به همین حالت نگه میدارم.
از نظر تکنیکالی دلار میتونه به صعود خودش ادامه بدهد . باید منتظر ماند .

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۲۳:۵۰

این سیگنال رو جهت حفظ سود در +50 پیپ بستم .
وضعیت تکنیکی یک مقدار تغیر کرده است و همچنین به ساعات رنج و ارام بودن بازار نزدیک میشویم به همین دلیل ترجیحا بستم و سعی میکنم در نقطه بهتر وارد بشیم.

kermanforex
چهارشنبه ۲۰ شهريور ۸۷, ۲۳:۵۵
امروز 4 سیگنال ارایه شدند که 2تا از اونها فعال نشدند و کنسل شدند و 1اوردر به تارگت اصابت کرد با نتیجه +62 پیپ بسته شد و اوردر دیگر با +50 پیپ دستی بسته شد .

نتیجه کلی امروز +112 پیپ شد .

موفق باشید و بدرود تا فردا . :blush:

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۰۵:۴۱

اگر دوستان این سیگنال رو دستی نبسته بودند تارگت رو لمس کرد . :blush:

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۱۷:۱۸
Sell Limit Gbp/Usd @ 1.7568 Target : 1.7461 Stop Loss : 1.7638

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۱۷:۲۸

فعال شد .

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۱۹:۳۸

انتقال تارگت به نقطه 1.7482

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۱۹:۴۰

پوزیشن مورد نظر 50 پیپ به بالا در سود است .
دوستانی مایلند دستی ببندند ! خودم فعلا باز نگه داشتم.

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۲۰:۵۱
Sell Limit Gbp/Usd @ 1.7568 Target : 1.7482 Stop Loss : 1.7638

تارگت رو لمس کرد .
نتیجه : +86 پیپ.

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۲۲:۳۱
امروز تنها یک سیگنال ارایه شد که خوشبختانه تارگت رو لمس کرد.
نتیجه امروز: +86 پیپ .

kermanforex
پنجشنبه ۲۱ شهريور ۸۷, ۲۲:۴۳
با سلام و شب بخیر خدمت دوستان گلم .
بنده چون جمعه ها ترید نمیکنم معمولا و این هفته هم به نتیجه نسبتا مناسبی رسیدیم پس فردا کلا به ترید فکر نمیکنم.
و همچنین نتایج کلی این هفته رو امشب اعلام میکنم .
مجموع کل پیپ های بدست امده در این هفته یعنی هفته دوم از دادن سیگنالها +442 پیپ است .
خوشبختانه هفته نسبتا خوبی بود و نوش جون دوستانی که استفاده کردند .

مجموع ارایه 2 هفته سیگنالها 580+ پیپ بوده است .
امیدوارم بتونیم هفته های بهتری پیش رو داشته باشیم .

با تشکر و موفق باشید . :blush::p:

kermanforex
يکشنبه ۲۴ شهريور ۸۷, ۲۰:۴۷
با سلام خدمت همه دوستان گلم و با امید به اینکه تعطیلات فارکسی خوبی رو پشت سر گذاشته باشید .
کم کم باید اماده بشیم برای هفته جدید ! به پیشنهاد چند تا از دوستان که در پیغام خصوصی با من در میون گذاشتند ! هر روز برای چند جفت ارز که خودم مد نظرشون دارم اینجا میزارم که بر فرض مثال در این روز پوزیشن های خرید معتبر تر هستند یا پوزیشنهای فروش و همچنین سیگنال ها هم همچنان ادامه خواهند داشت .

و این هفته هم تحلیل های بلند و کوتاه مدت هم در تاپیک قرار خواهم داد .

موفق باشید . :blush:

kermanforex
دوشنبه ۲۵ شهريور ۸۷, ۰۱:۴۳
Buy Stop GBP/JPY @ 190.40 Target : 191.90 Stop Loss : Open

استاپ این پوزیشن باز است به دلیل اینکه جهت گپ موجود در بازار باز شده است.

kermanforex
دوشنبه ۲۵ شهريور ۸۷, ۱۴:۰۱
Buy Stop GBP/JPY @ 190.40 Target : 191.90 Stop Loss : Open

استاپ این پوزیشن باز است به دلیل اینکه جهت گپ موجود در بازار باز شده است.

خوب خوشبختانه این پوزیشن خیلی زود به سود نشست دیشب و تارگت رو لمس کرد .

نتیجه : +150 پیپ .

kermanforex
دوشنبه ۲۵ شهريور ۸۷, ۱۴:۰۴
متاسفانه امروز در خدمت دوستان نخواهم بود .
اخر شب برمیگردم و از فردا تمام وقت هستم .
موفق باشید .

kermanforex
دوشنبه ۲۵ شهريور ۸۷, ۲۲:۰۷
Buy Limit GBP/CHF @ 1.9955 Target : 2.0104 Stop Loss : 1.9873

Buy Limit GBP/USD @ 1.7790 Target : 1.7952 Stop Loss : 1.7710

البته سیگنالهای بنده مثل اینکه خیلی اماتور هستند و دوستان اینجا زیاد علاقه ای ندارند به سیگنال ها ! ولی خوب نتایج مثبت است و دینی هست بر گردن بنده که دارم ادا میکنم و نوش جون دوستانی که استفاده میکنند .

kermanforex
سه شنبه ۲۶ شهريور ۸۷, ۰۲:۱۰

فعال شده است و فعلا 80 پیپ در سود است دوستان میتوانند دستی ببندند و یا به نقطه ورود بیاورند . خود بنده به همین حالت نگه میدارم .

kermanforex
سه شنبه ۲۶ شهريور ۸۷, ۰۲:۱۴
Buy Limit GBP/USD @ 1.7790 Target : 1.7952 Stop Loss : 1.7710

این اوردر کنسل شود.

kermanforex
سه شنبه ۲۶ شهريور ۸۷, ۰۲:۱۸

یک مقداری شرایط تکنیکالی خطرناک بود ! به همین دلیل در +94 پیپ دستی بستم .

kermanforex
سه شنبه ۲۶ شهريور ۸۷, ۰۲:۲۲
خوب شب همه دوستان بخیر !
خوشبختانه امروز روز خوبی رو پشت سر گذاشتیم .
امروز 2 اوردر ارایه شدند که یکی از اونها به تارگت اصابت کرد و دیگری با +94 پیپ دستی بسته شد .

جمعا نتیجه امروز برابر میشود با +244 پیپ سود .

موفق و شاد باشید . :blush:

kermanforex
سه شنبه ۲۶ شهريور ۸۷, ۱۳:۳۶
Buy Limit GBP/USD @ 1.7805 Target : 1.7927 Stop loss : 1.7720

kermanforex
سه شنبه ۲۶ شهريور ۸۷, ۱۷:۳۷
Buy Limit GBP/USD @ 1.7805 Target : 1.7927 Stop loss : 1.7720

به علت نزدیک بودن زمان خبر و جهت حفظ سود حاصله پوزیشن رو در +70 پیپ سود دستی بستم .

kermanforex
سه شنبه ۲۶ شهريور ۸۷, ۲۲:۰۴
Sell Limit GBP/JPY @ 188.70 Target : 187.20 Stop Loss : 189.60

kermanforex
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۸۷, ۰۰:۳۴

فعال شد .

kermanforex
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۸۷, ۰۰:۴۸
Sell USD/JPY @ 105.77 Target : 104.65 Stop Loss : 106.60

kermanforex
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۸۷, ۱۳:۳۷

استاپ خورد .

kermanforex
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۸۷, ۱۳:۳۸
Sell USD/JPY @ 105.77 Target : 104.65 Stop Loss : 106.60

این 2تا اوردر دیشب یک مقدار نشونه گیری واسه نقطه ورود اشتباه بود :idea:
اومد استاپ مارو زد و ریخت ! .:unsure:

kermanforex
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۸۷, ۱۳:۵۸
Buy Limit GBP/USD @ 1.7750 Target : 1.7865 Stop loss :1.7690

kermanforex
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۸۷, ۲۱:۳۴
Buy Limit GBP/USD @ 1.7750 Target : 1.7865 Stop loss :1.7690

کنسل شد .

kermanforex
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۸۷, ۲۱:۵۰
متاسفانه به قوانین که واسه خودم دارم توجه نکردم ! هم اینکه این سیگنال دیروز بعد از خبر ساعت 22:45 گرفته شد و به دلیل واکنشهای بعد از خبر که تا 1- 2 ساعت بعد از خبر ادامه دارد گرفته شد و همچنین برای خودم تجربه شده است که نزدیک تایم Clean Up یعنی همون ساعتی که کندل روزانه تمام میشود و مووینگ ها و اندیکاتورها که براساس حرکت کندل ها شکل میگیرند مقداری مکان خودشون رو تغییر میدهند نباید ترید کر و باید صبر کرد بعد از تایم Clean UP ترید کرد .
اینشاالله جبران میکنیم به هر صورت ضرر جزیی از بازار هست و بعد از هر ضرر تجربه ایی میشود یرای تریدر .
دوستان به 2 نکته ای که بالا گفتم توجه ویژه ای کنند .

سعی میکنم در کنار سیگنالها و تحلیل ها به مرور تجربه های اندکی که دارم در اختیار دوستان قرار بدهم .

با تشکر و موفق باشید .:blush:

kermanforex
پنجشنبه ۲۸ شهريور ۸۷, ۱۴:۰۳
Sell Usd/Jpy @ 105.11 Target : 104.19 Stop loss : 105.90

kermanforex
پنجشنبه ۲۸ شهريور ۸۷, ۱۴:۳۰
Sell Cad/Jpy @ 98.49 Target : 97.05 Stop Loss : 99.60

kermanforex
پنجشنبه ۲۸ شهريور ۸۷, ۱۴:۵۲
Sell Usd/Jpy @ 105.11 Target : 104.19 Stop loss : 105.90

این پوزیشن در +50 پیپ دستی بستم .

kermanforex
پنجشنبه ۲۸ شهريور ۸۷, ۲۲:۱۲
Sell Cad/Jpy @ 98.49 Target : 97.05 Stop Loss : 99.60

این پوزیشن با +95 پیپ دستی بستم.

kermanforex
پنجشنبه ۲۸ شهريور ۸۷, ۲۳:۲۹
با سلام و شب بخیر خدمت همه دوستان .
با توجه به اینکه بنده جمعه ها ترید نمیکنم امشب جمع بندی کاملی از نتیجه تریدهای این هفته قرار میدم .
در این هفته مجموعا 9 اوردر ارسال شد که از این تعداد 2 تا فعال نشدند و کنسل شدند و 1 اوردر به تارگت اصابت کرد و 2 تا از اوردرها استاپ خوردند و با ضرر بسته شدند و 4 اوردر با سود به صورت دستی بسته شدند .

تتیجه کلی اوردر های این هفته +286 پیپ شد .

هفته سوم هم تمام شد و نتیجه کلی ارسال سیگنال ها با احتساب این هفته
مجموعا +866 پیپ شد که با 0.1 لات معادل 866 دلار و با لات 1 استاندارد معادل
8660 دلار میشود .

به امید هفته های بهتر و نوش جون دوستانی که استفاده کرده اند از سیگنال ها .

موفق و سربلند باشید . :blush:

kermanforex
يکشنبه ۳۱ شهريور ۸۷, ۱۶:۲۳
با سلام خدمت همه دوستان عزیز .
طی این چند وقت که در این تاپیک سیگنال ارایه میدادم توی پیغام های خصوصی بارها سوالات مختلف در مورد روش و همچنین سوالات مختلف پرسیده شده است که من به همه اونها در حد توانم در پیغام خصوصی پاسخ دادم .

تصمیم گرفتم یک جمع بندی از سوالات و جوابهایی که دادم اینجا قرار بدهم شاید دوستان استفاده ای بردند .
من علاقه ای بسیاری همیشه به پیدا نقاط برگشت بازار داشتم و دارم چون از همون اولی که با این بازار اشنا شدم یک جمله توی گوشم بود بالا بفروش پایین بخر !
به همین دلیل همیشه هم دنبال پیدا کردن این نقاط بودم تا حدودی موفق بودم و از همه ابزار موجود برای این هدف استفاده کردم و میکنم .
ابزار برای پیدا کردن این نقاط انواع مووینگ ها که خودم اعتقاد زیادی بهشون دارم و از انواع اسیلاتورها که اعتقادی بهشون ندارم D: ! چون همیشه دیر همه چیز زو نشون میدهند و به دوستان توصیه نمیکنم استفاده ای از اینها بکنند ! فقط در شرایطی میشود به نظر من استفاده کرد که سریع تر عمل کنند که با موینگ های مختلف یا ابزار دیگر همراه شوند .
مثلا به نظر من اندیکاتور ColorOsma از اندیکاتورهای متا ترید در صورتی که با اندیکاتور J_TPO همراه بشود میتوان به خوبی از اون برای شناسایی نقاط اشباح بازار استفاده کرد .
بارها و بارها دیدم دوستان برای شناسایی این نقاط از RSI یا استوک استفاده میکنند .
خودم مدت زیادی با اینها در گیر بودم ولی باید به این باور رسید که اگر اونها نشون دادند ولی بازار میتونه 100 حتی 200 پیپ در همون سمت حرکت کند سپس برگرده ! که برگشت در اون لحظه نوش دارو بعد از مرگ سهراب هست چون قاعدتا استاپ ما رو زده یا مثل اشتباه خیلی ها استاپ در این روش نمیزارن به امید بازگشت و انقدر به ضرر میروند که .... خودم چوب این اشتباه رو خوردم .
به نظر من اگر نقطه برگشت درست شناسایی شود به سرعت پوزیشن ما به سود مینشیند و اون موقع است که میتونیم لذت تحلیل کردن رو درک کنیم .
پس تا اینجا 2تا قانون خواهیم داشت ! یکی که باور داشته باشیم اگر نقطه ای شناسایی کردیم به عنوان نقطه برگشت بازار اگر دیدیم دارد به سرعت به ضرر میرود باور کنیم نقطه ما اشتباه است و هرگز به امید بازگشت قیمت ننشینیم ! و قانون دوم اینکه برای شناسایی این نقاط از اسیلاتورها به تنهایی استفاده نکنیم !
حال شاید سوال شود که پس از چی استفاده کنیم که در پست بعد به تشریح این مطلب میپردازم :blush:.

kermanforex
دوشنبه ۱ مهر ۸۷, ۱۳:۲۹
Buy Limit USD/JPY @ 106.15 Target : 107.30 Stop Loss : 105.35

kermanforex
دوشنبه ۱ مهر ۸۷, ۱۴:۳۶

فعال شد .

kermanforex
دوشنبه ۱ مهر ۸۷, ۱۷:۲۱

این پوزیشن دستی در +50 پیپ سود بستم .

kermanforex
سه شنبه ۲ مهر ۸۷, ۰۰:۳۵
ریسک ترید کردن امروز بسیار بالا بود و هست ! چون بازار هنوز موفق نشده است روی جفت ارزهای مختلف جهت و حرکت اصلی خودش رو شناسایی کند و یک مقدار به تثبیت برسه .

خوشبختانه امروز تونستیم در یک موقیعت خوب وارد بشیم و با سود از معامله خارج شویم .
نتیجه تک معامله امروز : +50 پیپ .

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۰۱:۱۰
در چند پست قبل در مورد مبحث مهم شناسایی نقاط اشباح و برگشت بازار و ابزار هایی که میشود از اونها استفاده کرد بحث کردیم .
حال به ادامه اون مطلب میپردازم .
صحبت شد و گفتیم که به تنهایی نمیتوان به انواع اسیلاتورها و هر اندیکاتوری که نقاط اشباح رو شناسایی میکند اعتماد کرد .
برای کمک گرفتن و اعتماد کردن و پیدا کردن بهترین نقطه ورود میتوان به خطوط پیووت و ساپورت و رزیستنسهای مهم و قوی از جمله ماهانه و هفتگی و خطوط فیبو ناتچی میتوان استفاده بسیار مفیدی کرد .
به دلیل اینکه بازار به این خطوط عکس العمل بسیار زیبایی نشان میدهد و معمولا هنگامی که مثلا RSI یا Stoch دارند نشان میدهند برای عوض کردن جهت میتوان از این خطوط استفاده کرد .
البته مساله تجربه در شناسایی خیلی مهم هست و شناسایی حرکات بازار و شناسایی حرکات کاذب و گول زن بازار ! مثلا یکی از موارد این است که معمولا هنگامی که یک کندل خیلی قوی با بدنه بزرگ تشکیل میشود و با سرعت بسیار زیاد تشکیل میشود و در چند لحظه قیمت رو مقدار زیادی تغییر میدهد ! معمولا در این لحظه معامله گران حس میکنند که اینجا نقطه کف یا سقف بازار است و حس میکنند قیمت الان بر میگردد ولی تجربه برای من ثابت کرده است که اینگونه نیست و تشکیل چنین کندل نزولی یا صعودی به این سرعت نشان دهنده ادامه روند در همون جهت است .

برای شناسایی نقاط برگشت بازار بهتر است در روزهایی سعی برای شناسایی کنید که بازار روند داشته باشد .
استفاده مولتی تایم برای شناسایی این نقاط بسیار مفید و کارا میباشد ! میتوان برای شناسایی این نقاط در تایم های بالا جهت بازار را شناخت و در تایم پایین تر وارد معامله شد .
هرگز بر خلاف جهت روند در تایم بالا ترید نکنید و هیچ وقت قدرت روند در تایم بالا رو نادیده نگیرید .
به نظر من بهترین تایم فریم برای شناسایی استفاده از 3 تایم فریم روزانه و 4 ساعته و 1ساعته میباشد !
بدین صورت که از 4 ساعته و روزانه برای شناسایی جهت بازار و در 1 ساعته برای ورود به معامله استفاده کنید .
انتخاب تارگت و استاپ هم بر اساس تجربه در هرکدام از تایم فریم ها میشود قرار داد مثلا حتما نباید استاپ و تارگت در یک تایم باشند ! خیر میتوان مثلا میتوان تارگت در یک تایم و استاپ در یک تایم دیگر باشد .
نکته بسیار مهم ! دیده ام بسیاری از دوستان استاپ و تارگت رو عددی میگذارند مثلا میگویند استاپ 50 تارگت 80 ! این کار یک اشتباه بزرگ است و شک نداشته باشید که استاپ شما میخورد و اون موقع است که حس میکنید سیستم شما ناموفق است .
سیستم برای سود کردن بسیار است ! به نظر من در این بازار 45% تاثیر مدیریت سرمایه ! 45% انتخاب تارگت و استاپ صحیح و خبره شدن در شناسایی این نقاط ! و تنها 10 % سیستم معاملاتی تاثیر دارند برای موفقیت !
پس فراموش نکنید بیشتر بازی این بازار بازی با استاپ و تارگت است و دلیل ناموفق بودن افراد ضعف در این مورد است .
در ضمن یک تجربه ! دوستان تنبلی در این بازار واقعا وجود خارجی ندارد ! همیشه منتظر نباشید که کسی تمام و کمال یک مساله رو به شما بگوید ! مثلا حتی پریود اندیکاتورها ! اشتباه بزرگی است این کار ! تنها کسی در موفقیت شما میتواند به شما کمک کند خود شما هستید و بس !
دیگران تنها میتوانند مسیر رو به شما نشان دهند ! طی کردن مسیر و زمین خوردن و بلند شدن با شما است ! هیچ کس نمیتواند شما رو بغل کند و تا انتهای مسیر ببرد .
به نظر من اگر حتی اندیکاتوری به شما معرفی میشود پریود اون اندیکاتور را با تست فراوان مناسب با نوع ترید کردنتون باید خودتون پیدا کنید !
اضافه و کم کردن ابزار مختلف ! شناسایی و دیدن حرکات بازار در شرایط مختلف این کار شماست .
یک نکته ای هم اضافه کنم اگر از اندیکاتورها میخواهید استفاده کنید در تایمهای زیر 1ساعته واقعا خطا دارند و کاربرد انچنانی ندارند و همچنین یک مساله خیلی خیلی مهم ! خودتون رو زیاد وابسته به اندیکاتورها نکنید !
به چشمان و ذهن خود اعتماد کنید اندیکاتورها در هر روشی و هرجا در ابتدا روشن کننده و نشان دهنده مسیر برای شما هستند ! پس از گذشت مدتی کار انها رو یاد میگیرید و اطمینان داشته باشید انها رو حذف میکنید از چارت به خاطر اینکه چشم ها و ذهن و تجربه شما کار اون اندیکاتور رو انجام خواهد داد ! حتی زود تر و با خطای کمتر ! پس از اونها برای روشن کننده راهتون استفاده کنید و بس .
ادامه مطالب در پستها و روزهای اینده ! سعی میکنم در روزهای اینده و به مرور هر انچه تجربه دارم در اختیار روستان بذارم تا شاید کمکی کرد و دعا ی خیری برای من کردید :blush: .
البه گفتن مطالب به روش خودم ! دوست دارم راه رو نشون بدم تا خودتون به اونی میخواهید برسید !
نه اینکه مثلا بیام یک روش بگم که اگر اون تغییر رنگ داد اون کراس کرد و .... مثلا بای کنید یا سل !
اینجور روشها و اموزشها میلون ها هست پس توقع گفتن همچین مطالبی نداشته باشید !
و همچنین در کنار مطالب سیگنال ها و تحلیل ها ارسال میشوند .
امید دارم که استفاده کنید .
و همچنین اگر سوالی بود در حد توانم در صورتی که بدانم پاسخ میدهم .
موفق باشید و شاد .:blush:

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۰۱:۲۹
امروز سیگنالی ارسال نشد ! بازار به هیچ عنوان جهت مشخصی برای حرکت روی هیچ کدام از جفت ارزها ندارد ! با توجه به وضعیت تکنیکالی و فاندامنتالی موجود بازار در حال جمع اوری پتانسیل برای یک حرکت ناگهانی میباشد و این هفته باید امادگی جهت این مساله رو داشته باشیم و همچنین امروز چند موقعیت هم پیش اومد ولی چون ریسک استاپ خوردن بالا بود من نگرفتم و وارد معامله نشدم ! فعلا باید صبر کرد و منتظر ماند .
دوستانی که ترید میکنند بسیار مواظب باشند و و به هیچ عنوان وارد معامله بدون استاپ نشوند خدایی نکرده ! حتما استاپ مناسب قرار دهید .
موفق باشید .
شب خوبی داشته باشید. :blush:

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۰۳:۰۹
Buy Limit Gold @ 881.0 Target : 894.0 Stop Loss : 868.0

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۰۳:۱۹
Sell Limit USD/CHF @ 1.0870 Target : 1.0762 Stop Loss : 1.0975

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۱۲:۵۷
Buy Limit Gold @ 881.0 Target : 894.0 Stop Loss : 868.0

این اوردر با +60 پیپ سود دستی بستم .

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۱۷:۱۳
Sell Limit USD/CHF @ 1.0870 Target : 1.0762 Stop Loss : 1.0975

به دلیل نزدیک بودن خبر ساعت 5 و حفظ سود حاصله در +45 پیپ سود بستم .

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۱۸:۴۰
Buy GBP/CHF @ 2.0085 Target : 2.0190 Stop loss : 2.0015

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۱۹:۳۴
Buy GBP/CHF @ 2.0085 Target : 2.0190 Stop loss : 2.0015

این پوزیشن در +70 پیپ سود دستی بستم .

kermanforex
چهارشنبه ۳ مهر ۸۷, ۲۲:۱۲
خوب خوشبختانه امروز روز خوبی بود و تونستیم جبران دیروز رو که سیگنالی نداشتیم بکنیم .
امروز 3 تا سیگنال ارایه شد و هر 3 اونها دستی با سود مناسب بسته شدند .

مجموع پیپ های امروز : 175 پیپ .

موفق باشید .

kermanforex
پنجشنبه ۴ مهر ۸۷, ۱۵:۱۵
Buy GBP/CHF @ 2.0117 Target : 2.0180 Stop Loss : 2.0060

kermanforex
پنجشنبه ۴ مهر ۸۷, ۱۸:۴۰
Buy GBP/CHF @ 2.0117 Target : 2.0180 Stop Loss : 2.0060

استاپ خورد.

kermanforex
پنجشنبه ۴ مهر ۸۷, ۱۹:۰۸
Buy Gold @ 873.0 Target : 886.0 Stop Loss : 860.0

kermanforex
پنجشنبه ۴ مهر ۸۷, ۲۰:۰۴
این سیگنال ها و سیگنال گلد بالا به اضافه سیگنال پوند به فرانک که استاپ خورد با استفاده از یک نوع جدیدی از شناسایی نقاط برگشت شناسایی شده اند و تست هستند .
نتایج این هفته دیشب بسته شده است .

و این نتایج اوردرها در صورتی که فعال بشوند جز نتایج به حساب نمیایند و دوستان حواسشون باشد اینها تست هستند.

Buy limit Eur/Usd @ 1.4550 Target : 1.4663 Stop loss : 1.4465

Buy limit GBP/USD @ 1.8380 Target : 1.8500 Stop Loss : 1.8320

Sell Limit Usd/Chf @ 1.0944 Target : 1.0843 Stop Loss : 1.1010

Buy Limit Aud/Usd @ 0.8270 Target : 0.8382 Stop Loss : 0.8190

kermanforex
جمعه ۵ مهر ۸۷, ۱۲:۴۴
این سیگنال ها و سیگنال گلد بالا به اضافه سیگنال پوند به فرانک که استاپ خورد با استفاده از یک نوع جدیدی از شناسایی نقاط برگشت شناسایی شده اند و تست هستند .
نتایج این هفته دیشب بسته شده است .

و این نتایج اوردرها در صورتی که فعال بشوند جز نتایج به حساب نمیایند و دوستان حواسشون باشد اینها تست هستند.

Buy limit Eur/Usd @ 1.4550 Target : 1.4663 Stop loss : 1.4465

Buy limit GBP/USD @ 1.8380 Target : 1.8500 Stop Loss : 1.8320

Sell Limit Usd/Chf @ 1.0944 Target : 1.0843 Stop Loss : 1.1010

Buy Limit Aud/Usd @ 0.8270 Target : 0.8382 Stop Loss : 0.8190

چون سیگنال گلد و پوند به فرانک اعلام شده بودند و پس از ان گفتم تست هستند نتایج انها هرچه شود جز نتایج این هفته به حساب میایند .
اوردرهای بالا همه کنسل شدند .
تنها اوردر ما اوردر گلد هست که تکلیف اون تا اخر امشب مشخص میشود .
برنامه هایی برای هفته اینده و هفته جدید دارم که همراه با اعلام نتایج این هفته گقته میشود .

kermanforex
جمعه ۵ مهر ۸۷, ۱۲:۵۷
Buy Gold @ 873.0 Target : 886.0 Stop Loss : 860.0

در +1 پیپ بستم .

kermanforex
جمعه ۵ مهر ۸۷, ۱۳:۲۳
با سلام خدمت دوستان گلم .
با توجه به وضعیت پر ریسک بازار در این هفته خوشبختانه باز هم با نتیجه مثبت این هفته رو به اتمام رسوندیم .
در این هفته مجموعا 6 اوردر ارسال شد که از این 6 پوزیشن تنها یک اوردر استاپ خورد ! 4اوردر در سود مناسب بسته شدند و یک اوردر هم در +1 پیپ بسته شد .

مجموع پیپ های بدست امده در این هفته +169 پیپ شد .

هفته چهارم هم به اتمام رسید و مجموع ارسال سیگنال ها بر حسب پیپ با حساب این هفته 1035 پیپ شد که با 0.1 لات استاندارد مبلغ 1035 $ و با 1 لات استاندارد 10350 $ می شد .

از هفته جدید یعنی هفته پنجم برنامه جدیدی دارم که در پست بعدی شرح خواهم داد .

با تشکر از همه دوستان و موفق باشید .
به امید هفته های بهتر و پر پیپ تر :blush:.

kermanforex
جمعه ۵ مهر ۸۷, ۱۹:۵۴
سلام خدمت همه دوستان و امیدوارم در این ساعت های اخری بازار این هفته هرچی نگرفتین گرفته باشید از بازار D: !

چند تا تصمیم جدید برای هفته جدید در نظر گرفتم :

دوستان زیادی از من درخواست داشته اند که سیگنال هایی که اینجا قرار میدهم در یاهو مسنجر هم ارسال کنم و همونطوری قول داده بودم به زودی اینکار رو میکنم از این هفته تصمیم گرفتم این کار رو عملی کنم و همزمان با ارسال سیگنال ها در اینجا در مسنجر هم بفرستم و نتیجه و وضعیت هر پوزیشن همزمان با اینجا در مسنجر هم مشخص شود .
دوستانی که علاقه مند به این مساله بودند میتوانند یاهو ایدی من رو ادد کنند و یک پیغام مبنی بر اینکه توی لیست قرارشون بدهم برای من بگذارند .

Yahoo ID : Kerman.Forex

و اما مساله دوم ! تصمیم گرفتم از این هفته ترید های خودم رو بر روی یک حساب دمو جداگانه هم علاوه بر حساب شخصی خودم انجام بدهم تا بتونم استیتمنت حساب رو به راحتی اینجا قرار بدهم و دوستان اینطوری دسترسیشون به نتایج بدست امده خیلی راحت و اسون تر خواهد بود و نتایج بدست امده رو در اون حساب با هم بررسی کنیم.
در پست بعد این حساب و مبلغ اون و اطلاعات مربوط به اون رو قرار میدهم .

همچنین دوستان اگر نظر و درخواست خاص و جدیدی داشتند با بنده در میان بگذارند تا ترتیب اثر داده شود .
با تشکر از توجهتون ! موفق باشید . :blush:

kermanforex
جمعه ۵ مهر ۸۷, ۲۰:۲۲
یک درخواستی از دوستان دارم .
دوستانی که مایلند ایدیشون در لیست هفته اینده قرار گیرد .
لطف کنند یک پست اینجا بدهند و ایدی خودشون رو بنویسند .
تشکر میکنم از دوستان !
اگر این در خواست رو میکنم چون اینجوری راحت تر میتونم لیست رو ساماندهی کنم .
با تشکر.

naser2006
شنبه ۶ مهر ۸۷, ۰۱:۱۸
با اجازه دوستان من اي دي اول رو ميزارم

راستي اگه بگيد حدودا چه ساعاتي رو ان هستيد خيلي عالي ميشه منظورم محدوده ساعتيه

kermanforex
شنبه ۶ مهر ۸۷, ۰۱:۲۸
خوب قرار شد از هفته اینده برای راحت تر نشان دادن نتایج سیگنا ل ها پوزیشن ها رو بر روی یک حساب دمو بگیرم .
خوب از هفته اینده ترید ها رو بر روی این حساب در بروکر FxPro میگیرم .
Account Number : 214596
Account Balance : 3000
Laverage : 1: 200

بیشتر از 3% هم بر روی کل سرمایه در ترید ها ریسک نمیکنم.
هدف من از سیگنال ها بدست اوردن 10 % از سرمایه است در ماه و توقع نجومی نخواهم داشت .
هدف اولیه خودم برای ارسال سیگنال ها 50 هفته است ! شاید بعدا اگر عمری باقی باشد دوباره سیگنال همینجوری ارسال کنم یا شرایط تغییر کند .
فعلا که نزدیک به یک سال در خدمت دوستان گلم هستم با همین شرایط هستم .
دلم میخواهد بتونم کمکی به دوستان تریدر بکنم به نظرم ارزش شاد کردن یک فرد از همه چیز بیشتر است .
ادامه مطالب اموزشی هم اگر فرصت بشود در همین شنبه و یکشنبه ادامه پیدا میکند.

موفق باشید و شاد . :blush:

kermanforex
شنبه ۶ مهر ۸۷, ۰۱:۳۹
با اجازه دوستان من اي دي اول رو ميزارم

راستي اگه بگيد حدودا چه ساعاتي رو ان هستيد خيلي عالي ميشه منظورم محدوده ساعتيه

دوست عزیز من در طول روز بیشتر انلاین هستم .
ولی موقیعت ها در طول روز بیشتر با باز شدن بازار اروپا به وجود میایند و تا ساعت 9 شب ادامه خواهند داشت .
با تشکر.

kermanforex
شنبه ۶ مهر ۸۷, ۰۲:۴۰
خوب قرار شد از هفته اینده برای راحت تر نشان دادن نتایج سیگنا ل ها پوزیشن ها رو بر روی یک حساب دمو بگیرم .
خوب از هفته اینده ترید ها رو بر روی این حساب در بروکر FxPro میگیرم .
Account Number : 214596
Account Balance : 3000
Laverage : 1: 200

بیشتر از 3% هم بر روی کل سرمایه در ترید ها ریسک نمیکنم.
هدف من از سیگنال ها بدست اوردن 10 % از سرمایه است در ماه و توقع نجومی نخواهم داشت .
هدف اولیه خودم برای ارسال سیگنال ها 50 هفته است ! شاید بعدا اگر عمری باقی باشد دوباره سیگنال همینجوری ارسال کنم یا شرایط تغییر کند .
فعلا که نزدیک به یک سال در خدمت دوستان گلم هستم با همین شرایط هستم . :wub:
دلم میخواهد بتونم کمکی به دوستان تریدر بکنم به نظرم ارزش شاد کردن یک فرد از همه چیز بیشتر است .
ادامه مطالب اموزشی هم اگر فرصت بشود در همین شنبه و یکشنبه ادامه پیدا میکند.

موفق باشید و شاد :blush:

mzy939
شنبه ۶ مهر ۸۷, ۱۵:۱۸
با تشكر از زحمات شما

لطفا آي دي منو هم تو ليست قرار بديد

P.I.A.N.I.S.T
دوشنبه ۸ مهر ۸۷, ۰۲:۰۹
خسته نباشید.
لطفا ای دی منو هم در لیست قرار بدید با تشکر.

Yahoo ID: busines_rs

kermanforex
دوشنبه ۸ مهر ۸۷, ۲۳:۴۸
با سلام خدمت دوستان عزیز .
متاسفانه به دلیل پاره ای از مشکلات چند هفته 3 یا 4 هفته در خدمت دوستان نخواهم بود به دلیل اینکه فرصت نمیکنم سیگتال قرار بدهم .
امیدوارم کسانی که در این ماه رمضان از سیگنال هایی من استفاده کردند در دعاهای خودشون ما رو هم فراموش نکنند .
پیشاپیش هم عید فطر رو به همه دوستان تبریک میگم.
انشالله بعد از این 3 یا 4 هفته با دست پر بر میگردم خدمتتون ! در حال ابداع روشی اختصاصی برای نفت و طلا هستم و در حال حاضر در مرحله فوروارد تست هست !
در بازگشت با سیگنا لهای اختصاصی نفت و طلا و این روش در خدمتتون هستم .
موفق باشید !
فعلا خدانگهدار.

kermanforex
يکشنبه ۱۴ مهر ۸۷, ۰۰:۲۹
با سلام خدمت همه دوستان گلم .
بعد از وقفه ای که در کارمون پیش اومد ! اینشالله از این هفته همراه با شروع بازار در خدمت دوستان خواهم بود و امیدوارم که با یک انرژی جدید بتونیم استارت کار رو دوباره بزنیم و شروع کنیم .
نحوه ارایه سیگنال ها مثل قبل هست با یک تغییر ! همونجور که گفته بودم ! در کنار سیگنال هایی که در طول روز ارایه میشوند ! هرشب در ساعت 1:30 الی 2:30 بامداد اوردرهایی بر روی نفت و طلا ارایه میشود .
البته این اوردر ها فعلا در حال تست هستند ! و اشاره خواهم کرد هنگامی که اوردرها رو قرار بدهم ! تست میکنیم و نتیجه اونها رو کاملا به صورت جداگانه بررسی میکنیم و در صورت مورد قبول واقع شدن ! این اوردر ها رو در کنار اوردر های اصلی ارایه میدهیم ولی فعلا به صورت تست هستند .
در ضمن دوستانی که علاقه مند هستند و قبلا ایدی یاهو بنده رو ادد کردند ! یک پیغام در یاهو برای بنده بگذارند تا ساماندهی کنم لیست رو .
سیگنالها همزمان با یاهو در اینجا هم قرار میگیرم .
در ضمن سعی میکنم هر روز یک وضعیت جزیی از حرکت احتمالی جفت ارزها قبل از باز شدن بازار لندن اینجا قرار بدهم .
هدف من از این تاپیک تنها ارسال سیگنال نبوده و نیست ! امیدوارم دوستان تحلیل های خودشون رو اینجا قرار بدهند تا با هم بحث و بررسی کنیم و در کنار هم بتوانیم سود بگیریم از بازار ! در کنار هم خیلی بهتر میتوان سود گرفت و به اطلاعات و علم خودمون در فارکس بیفزاییم و جلوی اشتباهات احتمالی خودمون رو بگیریم .
پس به امید شروع هفته ای خوب و پر سود و پر تکاپو .
موفق و سربلند باشید . :blush:

ahmadghadiry
دوشنبه ۱۵ مهر ۸۷, ۰۹:۱۷
با تشکر ازالطاف جنابعالی: ای-دی بنده را هم در لیست قرار دهید ID:[Only registered and activated users can see links]

aliforex
يکشنبه ۲۸ مهر ۸۷, ۰۱:۲۷
با سلام :
می خواستم ای دی های زیر را هم در صورت امکان اد بفرمایید :
aliforex68
hafez.zare
ممنون

kermanforex
سه شنبه ۳۰ مهر ۸۷, ۰۰:۱۳
دختری از سختی های زندگی به پدرش گله می کرد.

از مبارزه خسته بود، نمی دانست چه کند.

بلافاصله پس از اینکه یک مشکل را حل شده میدید مشکل دیگری سر راهش آشکار می شد و قصد داشت خود را تسلیم زندگی کند.

پدر که آشپز ماهری بود او را به آشپزخانه برد، سه قابلمه را پر از آب کرد و آنها را جوشاند.

سپس در اولی تعدادی هویج، در دومی تعدادی تخم مرغ و در دیگری مقداری قهوه قرار داد و بدون اینکه حرفی بزند چند دقیقه منتظر ماند.

دختر هم متعجب و بی صبرانه منتظر بود.

تقریبا پس از ۲۰ دقیقه، پدر اجاق گاز را خاموش کرد، هویج ها و تخم مرغها را در کاسه گذاشت و قهوه را در فنجانی ریخت.

سپس رو به دختر کرد و پرسید: عزیزم چه میبینی؟

دختر هم در پاسخ گفت: هویج تخم مرغ و قهوه.

پدر از دختر خواست هر کدام از آنها را لمس کند.

هویجها نرم و لطیف بودند و تخم مرغها پس از شکستن و پوست کندن سخت شده بودند، در آخر پدر از او خواست قهوه را ببوید.

دختر دلیل این کار را سوال کرد و پاسخ شنید: دخترم هر کدام از آنها در شرایط ناگوار یکسانی در آب جوش قرار گرفتند ولی از خود رفتارهای متفاوتی بروز دادند.

هویج های سخت و محکم، ضعیف و نرم شدند.

پوسته های نازک و مایع درون تخم مرغها سخت شدند ولی دانه های قهوه توانستند ماهیت آب را تغییر دهند.

سپس پدر از دخترش پرسید:

حالا تو دخترم وقتی در زندگی با مشکلی رو به رو می شوی مثل کدام یک رفتار می کنی؟ هویج، تخم مرغ یا قهوه؟

kermanforex
سه شنبه ۳۰ مهر ۸۷, ۰۰:۲۷
سلام به دوستان گلم در فروم خوب ایران فارکس !
چند وقت هست که به دلیل مشکلات متعدد و فکرهای جور واجور و دردسرها مختلف از اینجا دور بودم ! ولی چیزی جز تنهایی خودم نصیبم نشد ! ): !
اول پیش خودم فکر میکردم خوب چه کاریه ؟! ترید کنم سرم به کار خودم باشه !!

تا..... !
یک داستان با این مضمون خوندم !! خلاصه ای ازش واستون میگم !
یک روز انسان عارفی از خدا درخواست میکند بهشت و جهنم رو جوری بهش نشون بده ! ارزوی این شخص براورده میشود و در حالت خواب چیزی میبیند !
در یک سالن بزرگ چند انسان نحیف و ضعیف . غمگین به حالتی که غذا برروی میز هاشون هست و دستهای این انسانها از بازو به صورت قاشق بلندی است که فقط میتوانند غذا رو بردارند و لی نمیتوانند به دهان خود برسانند و بخورند !!
از خداوند پرسید اینجا کجا بود ! در پاسخ گرفت اینجا جهنم بود !
سالنی دیگری میبیند که انسان هایی همانند همان انسان ها بر سر یک میز با همان حالت دست ولی این انسانها بسیار سر حال و شادمان هستند !
از خداوند جویا میشود که چرا این ها شاد هستند ! خداوند در پاسخ به او گفت اینها تنها یاد گرفتند به یکدیگر غذا بدهند ! برای همین است شادمان هستند ! :blush: !

البته از روزی که اینجا دیگر سر نزدم و کار رو ادامه ندادم ! برای خودمم چیزی جز بی دقتی در ترید کم کاری و مشکلات دیگری نداشت ! اینجا برای خودم بیشتر از هر کس دیگری مفید واقع میشود !
پس دوباره شروع میکنیم..... !
فعلا سیگنالها و تحلیل ها فقط همین جا قرار میگیرند ! :wub:

kermanforex
سه شنبه ۳۰ مهر ۸۷, ۰۰:۳۵
اینشالله با اولین موقعیت شروع میکنیم !
و یک نقدی بر دوستان ! نا سلامتی اینجا فروم فارکسی هست :unsure: !
به غیر از جناب قاری و 2 تا غفاری گل و چند تا از دوستان کس دیگری فعالیت انچنانی ندارند !! :nono:

نا سلامتی در این فروم کسانی رو داریم که میان و میرن در مسابقات مقام میارن ! داریم عقب میمونیم ها :dunno: از بقیه فروم ها !
یک کم شادابی به خرج بدم همه با هم ! :t:
هر انچه داریم در اختیار یکدیگر بزاریم !
موفق باشید و شاد . :detective:

:oops::wub:....

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۰۰:۲۴
Buy Limit Aud/Cad @ 0.8255 Target : 0.8365 Stop Loss : 0.8160

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۰۳:۳۷
Sell Limit Gold @ 776.5 Target : 768.6 Stop Loss : 782.4

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۱۲:۰۱
Sell Limit Gold @ 776.5 Target : 768.6 Stop Loss : 782.4

این اوردر کنسل شود.

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۱۳:۳۳
Buy Limit Aud/Cad @ 0.8255 Target : 0.8365 Stop Loss : 0.8160

با +40 پیپ سود دستی بستم .

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۱۳:۳۶
Sell Limit GBP/USD @ 1.6391 Target : 1.6215 Stop Loss : 1.6515

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۱۷:۲۲
Sell Gbp/Jpy @ 162.40 Target : 161.10 Stop Loss : 163.65

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۲۰:۲۷
Sell Limit GBP/USD @ 1.6391 Target : 1.6215 Stop Loss : 1.6515

تارگت خورد .

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۲۰:۳۳
Sell Gbp/Jpy @ 162.40 Target : 161.10 Stop Loss : 163.65

تارگت خورد .

kermanforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۲۰:۴۱
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم.
خوب بعد از مدتی تعطیل شدن اینجا ! امروز دور جدید سیگنالها شروع شد !

یک جورایی مثل پرسپولیس امروز ما هم طوفانی شروع کردیم :blush::he: .
امروز 3تا سیگنال ارسال شد که در نتیجه 2تا تارگت خوردند و یک سیگنال هم دستی با سود بسته شد .
سیگنال پوند به ین با +130 پیپ تارگت خورد و سیگنال پوند به دلار با +176 پیپ تارگت خورد و همچنین سیگنال سوم با +40 پیپ سود دستی بسته شد .
در مجموع سیگنالهای امروز +346 پیپ بود .
نوش جون دوستانی که استفاده کردند.

موفق باشد . :detective:

aliforex
چهارشنبه ۱ آبان ۸۷, ۲۳:۳۱
با سلام :
aliforex68
hafez.zare
ممنون

kermanforex
پنجشنبه ۲ آبان ۸۷, ۰۱:۱۵
با سلام :
aliforex68
hafez.zare
ممنون

دوست عزیز فعلا سیگنالی در مسنجر سند نمیشود .
اگر مایل به دریافت هستید سیگنالها اینجا قرار داده میشوند .
با تشکر.

kermanforex
پنجشنبه ۲ آبان ۸۷, ۱۱:۵۰
Sell GBP/JPY @ 159.41 Target : 157.60 Stop Loss : 161.20

kermanforex
پنجشنبه ۲ آبان ۸۷, ۱۱:۵۳
Sell Gold @ 730.7 Target : 721.9 Stop Loss : 739.1

kermanforex
پنجشنبه ۲ آبان ۸۷, ۱۴:۴۱
Sell GBP/JPY @ 159.41 Target : 157.60 Stop Loss : 161.20

در +110 پیپ سود دستی بستم .
توصیه به دوستان که ببندند . ممکن است روند عوض شود .

kermanforex
پنجشنبه ۲ آبان ۸۷, ۱۴:۴۳
Sell Gold @ 730.7 Target : 721.9 Stop Loss : 739.1

تارگت خورد.
+88 پیپ .

kermanforex
پنجشنبه ۲ آبان ۸۷, ۲۱:۴۴
با سلام خدمت دوستان گلم.

امروز 2تا سیگنال ارایه شد .
که سیگنال گلد تارگت خورد و نتیجه +88 پیپ شد و همچنین سیگنال پوند به ین با +110 پیپ دستی بسته شد که البته در صورتی که دستی نمیبستیم تارگت میخورد.

نتیجه امروز +198 پیپ شد .
موفق باشد .

kermanforex
پنجشنبه ۲ آبان ۸۷, ۲۲:۱۱
خوب با سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیزم در فروم ایران فارکس و امیدوارم که همگی هفته خوب و پر سودی رو پشت سر گذاشته باشید .

طبق معمول بنده جمعه ها ترید نمیکنم و جمع بندی کلی این هفته را امروز انجام میدهم.

خوشبختانه این هفته در سیگنال ها اصلا ضرر ندیدیم و هفته خوبی رو پشت سر گذاشتیم .
دوستان زیادی به من پیغام دادند در مورد ارسال سیگنال ها در یاهو مسنجر ! ابتدا ممنون از لطفی که به من دارید و سپس خدمتتون عرض کنم که سیگنالها معمولا صبح ها از ساعت 9 الی 12 اینجا قرار میگیرند یا بعد از ظهرها از ساعت 3 الی 8 شب ! چون تایم کاری ترید کردن من این هست .
و در مورد ارسال سیگنال از یاهو ! اینشالله از 2-3 هفته دیگر این کار رو عملی خواهم کرد !
چون از هفته اینده میخواهم در مسابقه سایت سرمایه شرکت کنم یک کم خودم رو محک بزنم ببینم چقدر طول میکشه کال بشم D::whistle: !
به همین دلیل یک کم سرم شلوغ میشه ! اینشالله که در مسابقه زود کال شدم D: ! شروع میکنم به ارسال سیگنالها از یاهو !

و اما نتیجه کلی این هفته :
این هفته که هفته پنجم ارسال سیگنال ها بود مجموعا 6 سیگنال ارسال شد که از این 6 سیگنال 3تا به تارگت اصابت کرد 2تا با سود دستی بسته شد و یک اوردر هم فعال نشد و خذف شد. .
مجموع پیپ های بدست امده در این هفته +544 پیپ میباشد .

همچنین مجموع پیپ های بدست امده در 5 هفته ارسال سیگنال +1579 پیپ میباشد که با 0.1 لات استاندارد 1579 دلار و همچنین با لات 1 استاندارد 15790 دلار میشود .

امیدوارم استفاده کرده باشید و تعطیلات خوبی داشته باشید ! تا شروع هفته جدید خدانگهدار.

موفق و سربلند باشید. :blush::wub:

kermanforex
دوشنبه ۶ آبان ۸۷, ۱۸:۳۶
Sell Aud/Usd @ 0.6135 Target : 0.6040 Stop Loss : 06215

kermanforex
دوشنبه ۶ آبان ۸۷, ۱۸:۳۹
Sell Usd/Jpy @ 93.36 Target : 92.35 Stop Loss : 92.35

ghafari3
دوشنبه ۶ آبان ۸۷, ۲۰:۵۵

تارگت زد.

عالی بود.:c:

kermanforex
دوشنبه ۶ آبان ۸۷, ۲۳:۲۷

تارگت زد .
ممنون غفاری عزیز زود تر اعلام کرد . :blush:

kermanforex
دوشنبه ۶ آبان ۸۷, ۲۳:۳۲

دوستان لطفی بکنند ! این پوزیشن یک کم زود وارد شدیم ! بهتر است استاپ مقداری جابهجا شود .
اعتقاد کامل به ریزش قوی دارم در این جفت ارز(: .

استاپ : 95.15
یک کم بلند مدت تر میشود ! تارگت رو به شرایط به احتمال زیاد بیشتر میکنیم .
موفق باشید . (:

kermanforex
دوشنبه ۶ آبان ۸۷, ۲۳:۳۵
Sell GBP/CHF @ 1.8084 Target : 1.7865 Stop Loss : 1.8215

جابجایی استاپ و تارگت

Target : 1.7760
Stop Loss : 1.8315

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۰۰:۵۱
Sell GBP/CHF @ 1.8084 Target : 1.7865 Stop Loss : 1.8215

جابجایی استاپ و تارگت

Target : 1.7760
Stop Loss : 1.8315

این پوزیشن در +80 پیپ بستم .
از دوستان تقاضا دارم ببندند ریسک بالاست .

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۰۰:۵۴

این پوزیشن در +10 پیپ بستم .
ریسک بالاست .
ببندید .

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۰۱:۰۹
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم .
امیدوارم روز خوبی و پر سودی رو پشت سر گذاشته باشید .

خوشبختانه امروز تونستیم با هم سود خوبی بگیریم .
امروز در مجموع 3 سیگنال ارایه شد که یک سیگنال Aud/Usdتارگت خورد با +95 پیپ سود !
سیگنال پوند به فرانک با 80 پیپ سود بسته شد و سیگنال دلار به ین با 10 پیپ سود دستی بستم ( اصلا از این جفت ارز خوشم نمیاد ادم رو جون به لب میکه تا حرکت کنه در جهت هدفD: )

مجموع پیپ های اولین روز این هفته +185 پیپ شد .
امیدوارم دوستان استفاده کرده باشند و روزهای بهتر و پر پیپ تری در کنار هم داشته باشیم .

موفق باشید . :blush::wub:

kermanfx
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۱۳:۵۷
خدا رو شکر بهتر از انچه که انتظارش رو داشتیم شده (:

hashem1401
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۱۴:۰۷
سلام من میخوام یک پوزیشن باز کنم . پیشنهاد شما کدوم جفت ارز و در چه قیمتی است ممنون/

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۱۴:۱۲
Sell Limit Eur/Chf @ 1.4530 Target : 1.4350 Stop Loss : 1.4665

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۱۴:۱۷

فعال شد .

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۱۴:۵۵
Sell Limit GBP/CHF @ 1.8190 Target : 1.7938 Stop Loss : 1.8365

hashem1401
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۰:۵۰
مدت زمان نسبتا طولانی از هدف هاز ارائه شده گذشته و با تاگت فاصله زیادی داریم . لطفا بفرماید همچنان بر نظر خود پا بر جا هستید؟ ممنون (در ضمن من بار اوله میام)

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۲۳

این پوزیشن با +65 پیپ سود دستی بستم .

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۲۵
مدت زمان نسبتا طولانی از هدف هاز ارائه شده گذشته و با تاگت فاصله زیادی داریم . لطفا بفرماید همچنان بر نظر خود پا بر جا هستید؟ ممنون (در ضمن من بار اوله میام)

دوست عزیز اگر تغییری در پوزیشن ها حاصل شود حتما خبر داده میشود .
در ضمن دور شدن یا نزدیک شدن اوردرها از هدف مشکلی نیست .

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۲۸

متاسفانه تا چند پیپ تارگت ما اومد و تارگت رو نزد و برگشت :unsure: !

من در +10 پیپ بستم .
دوستان ببندند .
در نقطه بهتر وارد میشویم .
موفق باشید .

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۳۳
Sell Limit Eur/Jpy @ 119.70 Target : 115.90 Stop Loss : 123.15

hashem1401
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۴۲
سلام همچنان نظر شما همینه؟

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۴۲
دوستان مدیریت سرمایه فراموش نشود ! بیشتز از 3% روی سرمایتون ریسک نکنید . سیگنال ها از اسمون نمیایند ! ضرر هم خواهند داشت .
موفق باشید .

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۴۵
سلام همچنان نظر شما همینه؟

دوست عزیز خواهشمندم به پست های قبل دقت کنید این اوردر با سود دستی بسته شده است . (:

hashem1401
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۱:۴۷
دوست عزیز اگر تغییری در پوزیشن ها حاصل شود حتما خبر داده میشود .
در ضمن دور شدن یا نزدیک شدن اوردرها از هدف مشکلی نیست .
خیلی لطف کردید اخرین نوشته شما رو دیر خوندم .ممنون از زحمتتون.

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۲:۴۸
Sell Limit GBP/USD @ 1.5745 Target : 1.5490 Stop Loss : 1.5915

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۳:۰۱
Sell Limit Eur/Jpy @ 119.70 Target : 115.90 Stop Loss : 123.15

این پوزیشن تغییر میدهیم به شکل بلند مدت .
ممکن است مدت زیادی باز باشد .
تغییر پارامترها :

Target : 112.70
Stop Loss : 127.20

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۳:۱۱
Sell Limit Eur/Usd @ 1.2575 Target : 1.2385 Stop Loss : 1.2712

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۳:۴۸
Sell Limit Eur/Usd @ 1.2575 Target : 1.2385 Stop Loss : 1.2712

Stop Loss : 1.2810

kermanforex
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۳:۵۰
Sell Limit GBP/USD @ 1.5745 Target : 1.5490 Stop Loss : 1.5915

Stop Loss : 1.6015

reza_oscar
سه شنبه ۷ آبان ۸۷, ۲۳:۵۵
سلام kermanforex
امروز مثل اینکه سیگنالا خیلی زیان ده شدند... چه خبره تو بازار؟!!

kermanforex
چهارشنبه ۸ آبان ۸۷, ۱۲:۴۴
با سلام .
3تا اوردر ما از دیشب هنوز باز هستند و خوشبختانه هنوز هیچکدام استاپ نخوردند و منتظریم به سمت هدف ما حرکت کند .
دوستان اگر مدیریت سرمایه رو رعایت کرده اند که مشکلی نیست .
اگر حسابشون در خطر است ببندند و ریسک نکننند و اگر مایلند تارگت رو بیارند نقطه ورود یا منتظر بمانند .
موفق باشید.

kermanforex
پنجشنبه ۹ آبان ۸۷, ۱۳:۰۸
با سلام .
خوب روند به کلی عوض شد و واقعا با اینکه نشانه هایی از تعویض روند دیده بودم احساسی شدم و و ترید کردم !
3تا پوزیشن استاپ خورد ! نتیجشون حساب میکنم و در برایند کلی احتساب میشود .
امیدوارم فرصتی بشود تا جبران کنم.
موفق باشید .

kermanforex
پنجشنبه ۹ آبان ۸۷, ۱۳:۱۰
Sell Usd/Chf @ 1.1306 Target : 1.1245 Stop Loss : 1.1360

kermanforex
پنجشنبه ۹ آبان ۸۷, ۱۳:۲۰
Sell Usd/Chf @ 1.1306 Target : 1.1245 Stop Loss : 1.1360

+ 30 پیپ سود دستی بستم .
ریسک بازار بالاست .

kermanforex
پنجشنبه ۹ آبان ۸۷, ۱۳:۴۳
Sell GBP/CAD @ 1.9952 Target : 1.9830 Stop Loss : 2.0065

kermanforex
پنجشنبه ۹ آبان ۸۷, ۱۳:۵۳
Sell GBP/CAD @ 1.9952 Target : 1.9830 Stop Loss : 2.0065

+40 پیپ سود دستی بستم.

kermanforex
دوشنبه ۱۳ آبان ۸۷, ۰۰:۳۷
با سلام خدمت دوستان خوبم .
از این هفته سعی بر این دارم که از دادن پیشنهادات خرید و فروش و نقاط برای ورود و خروج به این صورت مکتوب و خشک بپرهیزم .
هدف من در اینجا سیگنال نبوده است و نخواهد بود و نمیخوا هم دیگر اینجا به این صورت باشد و میخواهم با کمک دوستان یک تغییر و تحولی در اینجا بدهم .

از این به بعد به جای پیشنهادات خرید و فروش تحلیل تکنیکی و جهت حرکت احتمالی که مد نظر من هست و احتمال میدهم بازار به اون سمت حرکت کند رو اینجا قرار خواهم داد که هم دانسته های خودم افزایش پیدا کند و هم با کمک دوستان یک محیط اموزشی برای همه ما فراهم شود تا از دانسته های یکدیگر استفاده کرده و در ترید کردن و تشخیص جهت بهتر بازار کمک بگیریم .

به امید یاری دوستان .
موفق باشید. :blush:

kermanforex
دوشنبه ۱۳ آبان ۸۷, ۱۲:۵۴
با سلام .

موقعیت مناسبی در تایم m15 در جفت ارز CHF/JPY به وجود امده است .
با توجه به ناتوانی این جفت ارز و نرسیدن به خط میانی چنگال در این جفت ارز ! میتوان روند نزولی رو در بلند مدت در نظر داشت !
ولی به شرط شکست خط ماشه !
فعلا میتوان از موقعیت خرید به وجود امده بهره برد .
در عکس ضمیمه شده موارد مشخص است .

میتوان خرید با استاپ مناسب در زیر خط ماشه در نظر داشت .

hashem1401
دوشنبه ۱۳ آبان ۸۷, ۱۶:۵۰
با سلام .

موقعیت مناسبی در تایم m15 در جفت ارز CHF/JPY به وجود امده است .
با توجه به ناتوانی این جفت ارز و نرسیدن به خط میانی چنگال در این جفت ارز ! میتوان روند نزولی رو در بلند مدت در نظر داشت !
ولی به شرط شکست خط ماشه !
فعلا میتوان از موقعیت خرید به وجود امده بهره برد .
در عکس ضمیمه شده موارد مشخص است .

میتوان خرید با استاپ مناسب در زیر خط ماشه در نظر داشت .
سلام خسته نباشی. و ممنون از زحمتی که میکشید.به نظرم روش قبلی که سیگنال میداید رو هم به این اضافه کنید عالیه میشه. کاربر میتونه نظر شما و منطق پشت اون رو باهم ببینه. از نظر آموزشی خیلی بهتره . باتشکر

hashem1401
دوشنبه ۱۳ آبان ۸۷, ۲۱:۱۱
سلام خسته نباشی. و ممنون از زحمتی که میکشید.به نظرم روش قبلی که سیگنال میداید رو هم به این اضافه کنید عالیه میشه. کاربر میتونه نظر شما و منطق پشت اون رو باهم ببینه. از نظر آموزشی خیلی بهتره . باتشکر
امروز پیشنهاد سیگنال ندارید؟(:

kermanforex
سه شنبه ۱۴ آبان ۸۷, ۱۷:۵۰
همانطور که در عکس یک موقعیت مناسب معامله فروش در عکس زیر مشخص شده است .
در صورت درست از اب در نیومدن این تحلیل یک موقعیت خرید بسیار مناسب در اینده نزدیک به وجود میاید . (; !
ناحیه استاپ و تارگت مناسب با رعایت ریسک به ریوارد مشخص شده است .

m509gha
چهارشنبه ۱۵ آبان ۸۷, ۰۹:۲۱
سلام و خسته نباشی خدمت استاد عزیز ;=

در صورت امکان چندتا از پیشنهادات عالی قبلی را دوباره بدهید ماهم دو ریال کاسب بشیم .

با تشکر P: ((=

hashem1401
چهارشنبه ۱۵ آبان ۸۷, ۱۴:۰۷
سلام دیگه قصد ندارید سیگنال بدید؟:-S

kermanforex
چهارشنبه ۱۵ آبان ۸۷, ۱۴:۳۹
با سلام و ممنون از لطف همه دوستان عزیز .
دوستان عزیز چرا فقط منتظر هستید سیگنال ها به اون صورت قبل ارایه شود .
برای بنده فرقی نمیکند و حتی راحت هم هستم که مثل قبل بدهم .
ولی کاش دوستان با توجه به عکس ها و تحلیل ها سعی در ارتقا علمی خودشون داشتن و موشکافانه بررسی میکردند عکس ها رو و پیگیری میکردند که سیگنالها از کجا میاید ! کار سختی نیست فقط مقداری زحمت دارد .
موفق باشید .

hashem1401
چهارشنبه ۱۵ آبان ۸۷, ۱۴:۵۱
با سلام و ممنون از لطف همه دوستان عزیز .
دوستان عزیز چرا فقط منتظر هستید سیگنال ها به اون صورت قبل ارایه شود .
برای بنده فرقی نمیکند و حتی راحت هم هستم که مثل قبل بدهم .
ولی کاش دوستان با توجه به عکس ها و تحلیل ها سعی در ارتقا علمی خودشون داشتن و موشکافانه بررسی میکردند عکس ها رو و پیگیری میکردند که سیگنالها از کجا میاید ! کار سختی نیست فقط مقداری زحمت دارد .
موفق باشید .
همین تحلیل های شما هم نسبت به قبل خیلی کم شدن. :(

m509gha
چهارشنبه ۱۵ آبان ۸۷, ۱۵:۱۱
با سلام خدمت استاد عزیز
اگر در هنگام تحلیل ابزارهای مورد استفاده و دلیل آن راهم توضیح دهید (اندیکاتورها) و برداشت شما از وضعیت موجود (نقطه خرید یا فروش ) و انتظار آتی شما از این ورود (تارگت) بسیار سود مندتر خواهد بود و تازکارهائی چون من نفس انتخابات شما را درک میکنیم .
مجدد از لطف شما ممنونم .

kermanforex
دوشنبه ۲۷ آبان ۸۷, ۰۱:۴۸
موقعیت مناسب برای فروش در صورت شکست خط 100 فیبوناتچی و شکست نرخ 1.5000 ;) .

در کمین باشید >:D< :D .

kermanforex
دوشنبه ۲۷ آبان ۸۷, ۱۱:۰۲
برخورد به کانال فیبوناتچی و احتمال نزول 200 پیپی ! با ریسک به ریوارد مناسب. :>

kermanforex
دوشنبه ۲۷ آبان ۸۷, ۱۲:۵۱
به نظرم میشه در ناحیه که مشخص کرد در صورت تشکیل کندل بازگشتی به فکر سل مناسب بود . ;)
دلیلش برخورد با خط 100 فیبوناتچی و خط روند .

kermanforex
سه شنبه ۲۸ آبان ۸۷, ۱۸:۴۲
>:D<شاید یورو ین باز هم ریزش کند .
به عکس دقت کنید .

kermanforex
سه شنبه ۲۸ آبان ۸۷, ۱۸:۴۵
پوند به ین اماده نزول !
عکس العمل به خط ماشه و کانال فیبوناتچی میتواند جالب باشد ;) .

kermanforex
سه شنبه ۲۸ آبان ۸۷, ۱۸:۵۰
عکس العمل یورو دلار نسبت به خط موازی چنگال و ناتوانی در شکست و تشکیل کندل بازگشتی !
احتمال نزول و ریزش هست . :">

kermanforex
سه شنبه ۲۸ آبان ۸۷, ۲۰:۲۶
پوند به ین اماده نزول !
عکس العمل به خط ماشه و کانال فیبوناتچی میتواند جالب باشد ;) .

پوند به ین کانال فیبوناتچی را شکست .
با تارگت 100پیپ میتوان وارد معامله خرید شد ;)

kermanforex
سه شنبه ۲۸ آبان ۸۷, ۲۰:۲۸
عکس العمل یورو دلار نسبت به خط موازی چنگال و ناتوانی در شکست و تشکیل کندل بازگشتی !
احتمال نزول و ریزش هست . :">

شکست کانال ! با تارگت 50 پیپ میتوان وارد معامله خرید شد .

kermanforex
سه شنبه ۲۸ آبان ۸۷, ۲۲:۱۱
منتظر معامله فروش مجدد .
در صورت شکست پیووت روزانه با تارگت 150 پیپی و استاپ 80 .
میتوان به نزول امیدوار بود ;) .

برای امروز کافی است .
خسته نباشید و پایدار باشید . >:D<

kermanforex
چهارشنبه ۲۹ آبان ۸۷, ۲۳:۰۲
با سلام و شب بخیر خدمت دوستان گلم . :x
با توجه به در خواست زیاد دوستان در پیغام خصوصی و علاقه دوستان به ارسال تحلیل ها به صورت سیگنالهای جامع و کامل با استاپ و تارگت مشخص .
اینشالله از هفته اینده سیگنال ها به این شکل ارسال میگردد مثل قبل و نتایج از هفته اینده از نو و به این صورت اخر هر شب نتایج روز و اخر هر هفته نتیجه اون هفته اعلام میشود .

البته میخواهم یک کاری بکنم :D .
البته اگر شد و تصمیم خودم عوض نشد ! تصمیم دارم یک حساب کوچک مثلا 30 دلاری باز کنم و Read پسوورد رو اینجا قرار بدهم با مدیریت سرمایه سیگنالها رو روش بگیرم ببینم چقدر توانایی رشد رو دارد و ایا میشود یک حساب کوچک رو زیاد کرد یا نه ! البته با صبر و حوصله .

راستی جناب قاری و یا دوستان الپاری میشود حساب 30 دلاری باز کرد ؟ حداقل لات استاندارد بر روی حساب چقدر است ؟

با تشکر. ;)>:D<

kermanforex
چهارشنبه ۲۹ آبان ۸۷, ۲۳:۳۷
در ضمن دوستان اگر راهکار یا پیشنهادی داشتند اعلام کنند در اینجا تا در جهت پیش بردن این تاپیک موفق تر باشم .
با تشکر. ;;)

ghafari3
پنجشنبه ۳۰ آبان ۸۷, ۰۰:۱۹
الپاری میشود حساب 30 دلاری باز کرد ؟ حداقل لات استاندارد بر روی حساب چقدر است ؟

متاتریدر آلپاری را از لینک زیر دانلود کنید و سپس نصب نمایید:
Download Alpari MetaTrader4 ([Only registered and activated users can see links])

آلپاری دارای دو نوع حساب میکرو و کلاسیک می باشد که تفاوت آنها به شرح زیر است:

حساب میکرو (Micro Account):
- بدون محدودیت در حداقل سرمایه برای افتتاح حساب (یعنی با 1$ هم می توانید حساب باز کنید)
- لوریج 1:500
- حداقل حجم معامله 0.01 لات با گامهای 0.01
- مجموع حجم همه پوزیشنهای باز حداکثر 1 لات
- حداکثر تعداد اردرها 100 عدد
- قابلیت معامله 33 جفت ارز
- ارسال و برداشت با وبمانی

همونطوری که آقای قاری در این پست گفتن محدودیتی برای افتتاح حساب میکرو در آلپاری وجود نداره و حداقل لات هم 0.01 می باشد.

golden.eagle62
پنجشنبه ۳۰ آبان ۸۷, ۰۱:۵۰
در ضمن دوستان اگر راهکار یا پیشنهادی داشتند اعلام کنند در اینجا تا در جهت پیش بردن این تاپیک موفق تر باشم .
با تشکر. ;;)
سلام و خسته نباشید
اگر لطف کنید، ابزارهایی که روی چارتتون هست و باهاشون تحلیل می کنید را فقط نام ببرید تا کسانی مثل من که نمی دونن این اندیکاتورها چی هستن بتوانند معنای سیگنال ها را بفهمند.

kermanforex
جمعه ۱ آذر ۸۷, ۱۳:۱۶
با سلام !
دوستان اجازه بدهید این تحلیل اخری این هفته یک کم تخیلی باشه :D !

تشکیل پترن ولفی :-O ! در تایم m5 در جفت ارز Eur / gbp !

اینم عکسش ! ببینیم چه کار میکنه ! :">

پترن جالبی است ! به عکس دقت کنید !

البه من خودم تارگت رو باز گذاشتم ! چون اگر Failed نشه و تشکیل بشه خوب حرکت میکند !
موفق باشید :x

ghafari3
جمعه ۱ آذر ۸۷, ۱۴:۲۹
با سلام !
دوستان اجازه بدهید این تحلیل اخری این هفته یک کم تخیلی باشه :D !

تشکیل پترن ولفی :-O ! در تایم m5 در جفت ارز Eur / gbp !

اینم عکسش ! ببینیم چه کار میکنه ! :">

پترن جالبی است ! به عکس دقت کنید !

البه من خودم تارگت رو باز گذاشتم ! چون اگر Failed نشه و تشکیل بشه خوب حرکت میکند !
موفق باشید :x
برای من که عکس Load نمیشه:-??

kermanforex
جمعه ۱ آذر ۸۷, ۱۷:۲۷
برای من که عکس Load نمیشه:-??

نمیدونم مشکل چیه واسه خودم میاد :-S !

اینشالله یک پترن دیگه این مدلی دیدم میزارم .
با تشکر.

ghafari3
جمعه ۱ آذر ۸۷, ۱۷:۵۳
مشکل حل شده و load میشه . ممنون

kermanforex
شنبه ۲ آذر ۸۷, ۰۰:۰۷
سلام و خسته نباشید
اگر لطف کنید، ابزارهایی که روی چارتتون هست و باهاشون تحلیل می کنید را فقط نام ببرید تا کسانی مثل من که نمی دونن این اندیکاتورها چی هستن بتوانند معنای سیگنال ها را بفهمند.

سلام مهدی عزیز .
معذرت از اینکه جواب شما رو دیر دادم .
باور بفرمایید مهدی جان از روزی که واقعیت فارکس رو فهمیدم خودم رو وابسته به هیچ روش خاصی نکردم .
چرا خودم شاید هزارویک جور استراتژی جور واجور حالا ضرر ده یا سود ده در اوردم !
که تصمیم دارم در فرصتی مناسب در تاپیکی جداگانه شروع به اموزششون کنم و با هم کارشون کنیم ! شاید به درد بخور باشن !
و حالا برای ترید کردنم ! ممکنه واگرایی ببینم ! ممکنه خط روند بشکنه ! چنگال مناسب بینم و استراتژی های اون رو ببینم ! استوک یا RSI حالت اشباح بدهند با تلفیق چیزهای مختلف معامله کنم ! یا همین چند تا دونه پترن که بلدم ببینم و باهاشون ترید کنم !
در حقیقت همیشه دوست داشتم همینجوری ترید کنم ! و برای انضباط ترید کردنم ! دلم میخواهد از همه ابزار و همه توانایی خودم برای اون معامله استفاده کنم !
خیلی وقت پیش از یکی از اساتید و دوستان خوبم پرسیدم چه جوری ترید میکنی ؟
گفت با استفاده از همه ابزار و امکانات و اطلاعات خودم ! شاید منم از همون روز برای همین همش پی چیزهای جدید بودم ! و ترید کردن اینجوری شد عادتم ! :>
هدفم این است روزی تریدر بشم و بتونم چیزهای زیادی بلد باشم #:-S و بتونم خوب سود کنم ! ولی این رو میدونم هنوز زوده برای این بازار باید خیلی زحمت کشید ! ترد کردن کار اسونی نیست .
معذرت اگر پر حرفی کردم .
اگر بازم سوالی بود در خدمتم .:x
با تشکر.

kermanforex
شنبه ۲ آذر ۸۷, ۰۰:۳۱
در ضمن دوستان گلم .
اینشالله از این هفته ترید بر روی همون حساب کوچیکی که قولش رو داده بودم رو شروع میکنم و سیگنالها رو روش میگیرم .
البته سعی میکنم اگر وقت شد دلیل سیگنال و تحلیلش رو اینجا قرار میدهم .
حساب میکرو در الپاری باز کردم ! فقط مونده شارژ کردنش ! که به احتمال زیاد همون 25 - 30 دلار خواهد !
با هم میخواهیم تست کنیم ببینیم یک حساب کوچیک تا چند دلار رشد میکند !
میخواهم نهایت انضباط رو روش رعایت کنم.
شاید اولش مدیریت سرمایش یک کم ناجور بشه ولی یکم رشد کند مدیریتش هم درست میشه !
هدف این است واسه خودم در کنار سیگنالها رو این حساب هم ترید کنم ... !

هدفم این است این حساب کوچیک رو 1000 $ بکنم :">:D !
ببینیم میشه یا نه ! کار نشد ندارد از نظر خودم #:-S فقط خیلی سخته ! اگر دوستان همراهی و کمکم کنند تا ترید احساسی و بی برنامه نکنم حتما شدنی است .
تصمیم دارم در شروع هر روز کاری هدف رو در اون روز مشخص کنم و با رسیدن به اون هدف ترید برود تا روز بعد .
فقط جناب قاری یک عنایتی بکنند و انلاین بشن در یاهو تا کارای شارژ رو بکنم اینشاالله از همین هفته شروع میکنم.
فقط دوستان قول بدهند همکاری کنند :x .
تجربه ای برای هممون میشه >:D<.
موفق باشید و پایدار .

madonna_200490
شنبه ۲ آذر ۸۷, ۰۰:۳۸
kermanforex عزیز موفق باشی>:D<

zebel_khan
شنبه ۲ آذر ۸۷, ۱۰:۵۱
good luck man;)

golden.eagle62
شنبه ۲ آذر ۸۷, ۱۴:۵۳
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید :x

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۰۱:۱۰
با سلام خدمت همه دوستان و ارزوی هفته خوب و پر سودی رو برای همه میکنم .

خول قول داده بودم تا یک حساب کوچیک باز کنم . سیگنالها و تحلیل ها رو به صورت لایو روی ان بگیرم .
قرار بر این شد تا هدف بلند مدت این باشد تا حساب رو به 1000 دلار برسونم و در هر روز هدف کوتاه مدت برای اون روز رو مشخص کنیم و در صورت رسیدن به اون دیگه ترید نکنیم .

به لطف جناب قاری حساب با موجودی 30 دلار در بروکر الپاری باز کردم .
مدیریت سرمایه این حساب در ابتدا یکم ناجور میشه چون لات زیر 0.01 نمیشه زد یعنی 10 سنت ! اینشالله پوزیشن کم ریسک تر میگیرم تا حساب مقداری جون بگیرد و رشد کند !
در ضمن در این حساب میخواهم دیسیپلین و نهایت انضباط را رعایت کنم .
امیدوارم موفق بشم در کنار دوستان و همراهی و همکاری دوستان #:-S:x
هر روز و هر هفته نتیجه روز و در اخر هر هفته نتیجه و بالانس کلی هفته رو اعلام میکنم .
سعی میکنم در اخر شب و روز اخر هفته پوزیشن باز نداشته باشم .

اینم عکس بالانس حساب برای شروع : [Only registered and activated users can see links]

موفق باشید .

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۱۲:۱۶
Sell Usd / Cad @ 1.2711 Target : 1.2660 Stop Loss : 1.2740

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۱۲:۴۱
Sell Usd / Cad @ 1.2711 Target : 1.2660 Stop Loss : 1.2740

استاپ خورد
-29 پیپ .

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۱۲:۵۵
Buy Gbp/Usd @ 1.4892 Target : 1.4940 Stop Loss : 1.4844

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۱۳:۲۰
Buy Gbp/Usd @ 1.4892 Target : 1.4940 Stop Loss : 1.4844

با +32 پیپ سود دستی بستم .

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۱۳:۳۵
Sell Usd/Cad @ 1.2687 Target : 1.2610 Stop Loss : 1.2745

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۱۶:۳۱
Sell Usd/Cad @ 1.2687 Target : 1.2610 Stop Loss : 1.2745

این پوزیشن در +42 پیپ بستم .

kermanforex
دوشنبه ۴ آذر ۸۷, ۱۶:۳۹
Buy Usd/Chf @ 1.2094 Target :1.2163 Stop loss : 1.2035

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۰۰:۰۳
Buy Usd/Chf @ 1.2094 Target :1.2163 Stop loss : 1.2035

استاپ خورد.
-50 پیپ .

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۰۰:۰۷
خوب با سلام خدمت دوستان .
امروز روز پر کاری زیاد نبود و نتیجه -5 پیپ شد .
اینشالله فردا جبران میکنیم ;) .
بالانس حساب هم تکونی نخورد و فقط 50 سنت کم شد .
موفق باشید .

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۰۰:۱۶
Buy Cad / Jpy @ 78.81 Target : 79.70 Stop Loss : 77.70

Buy Eur / Chf @ 1.5454 Target : 1.5500 Stop Loss : 1.5409

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۰۱:۳۱
مکانیسم بعضی از اوردرها به صورتی است که هرچه از زمان باز بودن ان بگذرد با توجه به تغییر شرایط استاپ پوزیشن کوچیک تر میشود.

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۰۱:۳۴

انتقال استاپ Cad /Jpy به نقطه : 77.90

انتقال استاپ Eur / Chf به نقطه 1.5420

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۰۱:۴۲

به دلیل اینکه اخر شب است و دیگه پای چارت نیستم !
پوزیشنها رو بستم .
خوشبختانه نزاشتم امروز رو منفی از پای چارت پاشیم :D .
پوزیشن Cad / jpy با 20 پیپ سود دستی بستم و همچنین پوزیشن Eur / Chf با 10 پیپ سود دستی بستم .

با احتساب تمام پوزیشن های امروز نتیجه امروز +25 پیپ شد .

تا فردا خدانگهدار:x;) .

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۰۲:۰۱
نتایج روز اول بر حسب پیپ و نمودار و بالانس : 25 / 11 / 2008

[Only registered and activated users can see links][/URL]

موفق باشید . [URL="[Only registered and activated users can see links]"] ([Only registered and activated users can see links])

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۱۳:۵۴
Buy Gbp/Jpy @ 144.84 Target : 145.90 Stop Loss : 143.80

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۱۶:۲۲
Buy Gbp/Jpy @ 144.84 Target : 145.90 Stop Loss : 143.80

استاپ خورد. #:-S
تا 5 پیپ تارگت رفت و یک حرکت ناگهانی برگشت !

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۱۶:۲۸
Buy GBP/USD @ 1.5026 Target : 1.5165 Stop Loss : 1.4935

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۱۷:۰۸
Buy GBP/USD @ 1.5026 Target : 1.5165 Stop Loss : 1.4935

با 80 پیپ سود دستی بستم #:-S .

خوشبختانه ضرر زیادی روی اوردر قبل داده بودیم جبران شد :x .

اوردر قبلی اگر به موقع وارد شده بودیم الان سود بود .

اینشالله موقعیت های بعدی. :>

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۲۱:۳۱
sell stop Aud/Jpy @ 61.06

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۲۱:۴۱
Sell Eur / Jpy @ 123.77

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۲۱:۵۱
sell stop Aud/Jpy @ 61.06

در -41 پیپ بستم.

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۲۲:۰۲
Sell Eur / Jpy @ 123.77

توی + 62 پیپ دستی بستم .
امروز عجب روزی شده ها :D

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۲۲:۳۷
Buy Cad / Jpy @ 77.41 Target : 78.41 Stop Loss : 76.70

kermanforex
سه شنبه ۵ آذر ۸۷, ۲۳:۲۷
Buy Cad / Jpy @ 77.41 Target : 78.41 Stop Loss : 76.70

با +27 پیپ دستی بستم تا کار امروز تمام شود .

kermanforex
چهارشنبه ۶ آذر ۸۷, ۰۰:۰۱
نتایج روز اول بر حسب پیپ و نمودار و بالانس : 26 / 11 / 2008

خوشبختانه باز هم امروز اجازه ندادیم منفی خارج بشیم و مثبت بودم و تونستیم حساب رو مقداری رشد بدیم .
امیدوارم بتونم با کمک دوستان همینجور اهسته و پیوسته ادامه بدهم .
مجبورم زیاد ریسک نپذیرم و با سود معقول از پوزیشن خارج بشم بدلیل کوچک بودن حساب .

نتیجه کل تریدهای امروز + 22 پیپ بود .
یک تجربه برای خودم !بوده و اینجا هم میگم خدمتتون !
من بسیار راضی تر هستم تا سود معقول بگیرم مثلا همین 20 - 30 پیپ !
به 2 علت یکی اینکه توقع زیاد نمیشود و دیگر اینکه سود عاقلانه و واقعی از بازار گرفتم نه نجومی ! من میخواهم ماهی 10 - 20 % سود کنم ! همین بس است برای جز 10% موفق این بازار بودن .
نتیجه امروز بر حسب پیپ به صورت نمودار و جدول خدمت شما و نتیجه بالانس کلی تا امروز بر حسب نمودار .

ممنون از همه دوستانی که همراهی میکنند بنده رو و موفق باشید . :x;) .

kermanforex
چهارشنبه ۶ آذر ۸۷, ۱۱:۴۶
Buy Chf / Jpy @ 79.67 Target : 80.68 Stop Loss : 78.85

Trailing in 40 Pips

kermanforex
چهارشنبه ۶ آذر ۸۷, ۲۲:۲۶
Buy Chf / Jpy @ 79.67 Target : 80.68 Stop Loss : 78.85

Trailing in 40 Pips
استاپ خورد.

kermanforex
چهارشنبه ۶ آذر ۸۷, ۲۲:۲۹
Sell Usd/Chf @ 1.2027 Target : 1.1876 Stop Loss : 1.2112

kermanforex
پنجشنبه ۷ آذر ۸۷, ۰۰:۵۳
Sell Usd / Jpy @ 95.59 Target : 94.89 Stop Loss : 96.10

kermanforex
پنجشنبه ۷ آذر ۸۷, ۱۰:۴۱
Sell Usd/Chf @ 1.2027 Target : 1.1876 Stop Loss : 1.2112

در +26 پیپ سود دستی بستم .

kermanforex
پنجشنبه ۷ آذر ۸۷, ۱۰:۴۳
Sell Usd / Jpy @ 95.59 Target : 94.89 Stop Loss : 96.10

در +50 پیپ سود دستی بستم .

m509gha
پنجشنبه ۷ آذر ۸۷, ۱۲:۳۹
سلام و خسته نباشی .
جناب کرمان فارکس عزیز چرا اجازه نمیدی تا اهداف قیمتی شما محقق شود (مانند سری قبل ) وبا سود کم بیرون میآئید .

kermanforex
پنجشنبه ۷ آذر ۸۷, ۲۳:۲۱
سلام و خسته نباشی .
جناب کرمان فارکس عزیز چرا اجازه نمیدی تا اهداف قیمتی شما محقق شود (مانند سری قبل ) وبا سود کم بیرون میآئید .

با سلام دوست عزیز و ممنون از توجهتون به اینجا .

چون حساب ضعیف است و موجودیش کم است ! مجبورم ریسک کم کنم.
اینشالله این کار رو میکنم .
موفق باشید.:)

kermanforex
شنبه ۹ آذر ۸۷, ۰۰:۵۹
با سلام خدمت دوستان .
این هفته متاسفانه زیاد پای چارت نبودم و البته بازار در بیشتر مواقع رنج بود و زیاد موقعیت ترید پیش نیامد ولی خوشبختانه تونستیم مثبت باشیم و حساب 30 دلاری رو به 32 دلار و 10 سنت برسونیم :)) . !
مقدار بسیار کم است ! چون نمیخواهم حساب کال بشود ریسکم خیلی پایین است ولی این هفته اول بود و یک مقداری در حال سنجیدن شرایط بودم !
مطمعنا از هفته اینده روند کار بیشتر میشود و سرعت رشد حساب رو بیشتر میکنم .
نتیجه هفته اول در کل بد نبود ! و حساب حدوده 10 % البته مقداری کمتر رشد داشت #:-S !
اینشالله با همکاری دوستان و برای اثبات به دوستان تازه کار این حساب رو رشد میدهیم و اگر توانایی باشد به هدف اولیه یعنی 1000 $ میرسونم :D !
از هفته اینده سعی میکنم تا رسیدن به تارگت ها و اهداف قیمتی صبر کنم .
از 1شنبه شب در خدمت دوستان خواهم بود و اگر کسی به همراه ما سود برد نوش جونش :x .
موفق و پیروز باشید . ;):) .

kermanforex
دوشنبه ۱۱ آذر ۸۷, ۱۳:۴۲
Sell Eur / Gbp @ 0.8370 Target : 0.8270 Stop Loss : 0.8461

kermanforex
دوشنبه ۱۱ آذر ۸۷, ۱۹:۴۳
Buy Usd / Chf @ 1.2090 Target : 1.2140 Stop loss : 1.2035

kermanforex
دوشنبه ۱۱ آذر ۸۷, ۱۹:۴۶
Sell Eur / Gbp @ 0.8370 Target : 0.8270 Stop Loss : 0.8461

استاپ خورد .

kermanforex
دوشنبه ۱۱ آذر ۸۷, ۲۱:۳۵
Buy Usd / Chf @ 1.2090 Target : 1.2140 Stop loss : 1.2035

استاپ خورد .
مثل اینکه بازار با ما امروز سر ناسازگاری دارد .
اشتباهی که مردم این بود که هفته قبل پوزیشن ها رو به خاطر کوچیک بودن حساب در سود کم میبستم و ریسک نمیکردم ! امروز هم استاپ خوردیم و متاسفانه لات مناسب نیست و حساب موجودیش کم شد و 13$ شد .
دست و بالم رو این حساب بسته است ! #:-S ! شاید بیخیالش شدم ! اگز سنتی بود و 1سنت ! 1سنت ترید میشد کرد خوب بود ولی اینجوری نمیشه ادامه داد ! سیگنالها با ریسک به ریوارد خوب نمیشه گرفت ! بدتر حساب اصلی خودم رو هم کند کرده رشدش رو :D !
و دوستانی که میگرفتند اوردرها رو ناراضی هستند ! اینشالله از فردا به رویه قبل ادامه میدهیم.

m509gha
سه شنبه ۱۲ آذر ۸۷, ۱۳:۵۶
سلام خدمت کرمان فارکس عزیز

تشکر از وقتی که میگذارید.
چه تغییری در استراتژی شما بوجود آمد که به این نتیجه ختم شد؟
آیا دلایل ضرر برای شما روشن است و آیا این نتایج میتواند درصد موفقیت آتی را بالا ببرد ؟
در صورت امکان تحلیل خودتان راکه منجر به تعیین نقطه ورود و حد ضرر شد بیان بفرمائید و دلایل شکست آنرا نیز بفرمائید.

با تشکر از زحمات شما دوست عزیز :D

kermanforex
چهارشنبه ۱۳ آذر ۸۷, ۱۲:۰۲
سلام خدمت کرمان فارکس عزیز

تشکر از وقتی که میگذارید.
چه تغییری در استراتژی شما بوجود آمد که به این نتیجه ختم شد؟
آیا دلایل ضرر برای شما روشن است و آیا این نتایج میتواند درصد موفقیت آتی را بالا ببرد ؟
در صورت امکان تحلیل خودتان راکه منجر به تعیین نقطه ورود و حد ضرر شد بیان بفرمائید و دلایل شکست آنرا نیز بفرمائید.

با تشکر از زحمات شما دوست عزیز :D

با سلام خدمت دوست عزیزم .
تغییری به وجود نیامده است و ضرر جزیی از بازار است و شکستی در کار نبوده است :) .
متاسفانه من این هفته فرصت نکردم ترید کنم زیاد و پای چارت نبودم !
با تشکر.

kermanforex
پنجشنبه ۱۴ آذر ۸۷, ۰۰:۱۸
به لطف خدا و حمایت دوستان و درخواست دوستان گلم !
هدف رو از هفته اینده پیگیری میکنم و با همون مقدار حساب که باقی مونده که 13.95 $ است ادامه میدهیم ! ببینیم چی میشه .

موفق باشید .

kermanforex
پنجشنبه ۵ دي ۸۷, ۱۴:۵۰
دوستان سال جدید میلادی رو به همه تبریک عرض میکنم ! و به امید اینکه سال جدیدی فارکسی خوبی داشته باشید ! امیدوارم مشکلات پیش روی خودم در این چند وقت حل شود و بتونم با شروع سال جدید به اینجا باز گردم :(موفق باشید

mostafa ghobadi
دوشنبه ۹ دي ۸۷, ۱۷:۵۷
سلام خدمت دوست خوبم KERMANFOREX .
من هم سال میلادی جدید را به شما تبریک می گویم و برای شما آرزوی موفقیت می کنم.
:x

kermanforex
چهارشنبه ۱۱ دي ۸۷, ۱۳:۵۸
با سلام و با اجازه از همه دوستان !
به امید خدا با شروع سال جدید سعی میکنم معاملاتی که خودم میگیرم رو اینجا قرار میدهم تا با دوستان کم کم با هم جلو بریم !
من به شخصه اعتقاد بسیار زیادی به انواع مووینگها دارم و ترید و تحلیل بر اساس این ابزار رو دوست دارم !
البته با کانالها ! خطوط روند ! واگرایی ها هم رابطه قوی دارم !

به امید خدا با شروع ! سعی میکنم معاملات و حرکات احتمالی جفت ارز ها رو اینجا با عکس قرار بدهم !
تا با کمک دوستان با هم جلو بریم .

موفق باشید .