PDA

View Full Version : ارسال سیگنال فارکس از طریق یاهو مسنجر

Khamoosh
جمعه ۸ شهريور ۸۷, ۱۸:۱۲
سلام به دوستان و همراهان عزیز و گرامی،

اگر خداوند عمر بیشتری به بنده هدیه فرماید قصد دارم سیگنالهای خودم را از طریق یاهو مسنجر در اختیار دوستان قرار دهم. مجبور شدم برای پوشش هزینه های جاری و ... مبلغ اندکی برای آن در نظر بگیرم که در پایان هر دوره 2 هفته ای در صورت مثبت شدن برآیند اخذ خواهد شد. بعدا کاملتر در مورد آن صحبت می کنیم. ارائه این سیگنالها تا پایان ماه مبارک رمضان رایگان است که فرصتی برای تست آنها توسط شماست.

لطفا نکات زیر را در نظر داشته باشید:

بین 3 تا 15 سیگنال در هفته ارائه می شود که ممکن است کوتاه مدت یا میان مدت باشند. هم شامل اردر و هم شامل پوزیشن خواهند بود.
میزان تارگت ثابت و برابر 150 پیپ و میزان استاپ بین 50 تا 90 پیپ است. در صورت لزوم پیام خروج دستی از معامله در سود یا ضرر نیز ارسال خواهد شد.
ارائه سیگنالها زمان خاصی ندارد ولی حتی الامکان سعی می شود در ساعاتی که بازار آرامتر است (معمولا اواخر شب یا اوایل صبح) ارائه شوند. همچنین تلاش می شود چند دقیقه یا چند ساعت قبل از ارائه هر سیگنال پیامی مبنی بر مهیا شدن تدریجی شرایط برای ورود به بازار ارسال گردد.
سیگنالها از آسمان نازل نمی شوند، استاپ خوردن و کسب تجربه و درسی تازه از ویژگیهای بازار فارکس است. از این سیگنالها در جهت تأیید استراتژی خود استفاده نمایید. بنده هیچ گونه مسوولیتی در قبال استفاده نادرست، عدم رعایت مدیریت حساب و از دست رفتن سرمایه شما را نخواهم پذیرفت.
استراتژی: الیوت.

ابزار تحلیل: نرم افزارهای ادونسدگت، داینامیک تریدر و چند اندیکاتور در متاتریدر.

علاقمندان می توانند به آی دی bbz_forex در یاهو پیام بدهند تا در لیست ارسال قرار گیرند. آغاز به کار ما از روز سه شنبه هفته آینده مورخ 12 شهریورماه 1387 شمسی خواهد بود. تمامی سیگنالها با تأخیر در تاپیک های مربوط به جفت ارزها درج می شوند و گزارش هفتگی آنها نیز در همین مکان قرار خواهد گرفت. دوستان می توانند سوالات و نظرات خود را در این تاپیک مطرح فرمایند.

ارادتمند شما،
بنیامین

Khamoosh
دوشنبه ۱۱ شهريور ۸۷, ۲۲:۵۸
سلام،
ارسال سیگنال از امشب آغاز خواهد شد. امید است مورد استفاده دوستان قرار گیرد.

news
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۱۶:۴۹
منظور جناب خاموش دیشب بوده یا امشب؟

Khamoosh
سه شنبه ۱۲ شهريور ۸۷, ۱۹:۰۱
از دیشب.

Khamoosh
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۰۳:۱۹
Buy Stop Usdjpy @ 109.00 Tp=150 Sl=60 -60
Sell Stop Eurjpy @ 157.70 Tp=150 Sl=80 +80
Sell Stop Nzdusd @ 0.6840 Tp=150 Sl=50 +72
Sell Eurusd @ 1.4505 Tp=150 Sl=40 +70
Sell Stop Audjpy @ 90.70 Tp=150 Sl=70 +45
Sell Stop Eurusd @ 1.4480 Tp=150 Sl=70 +100
Sell Stop Audusd @ 0.8320 Tp=150 Sl=70 -70
Sell Stop Nzdusd @ 0.6810 Tp=150 Sl=70 -70
Sell Stop Eurjpy @ 156.50 Tp=150 Sl=90 -90
Sell Stop Nzdusd @ 0.6640 Tp=150 Sl=90 -35
Sell Stop Eurusd @ 1.4270 Tp=150 Sl=90 +35

Result: +77 Pips

دو استاپ منفی 70 دلار استرالیا و دلار نیوزلند و یک استاپ منفی 90 یورو ین بر اساس اشتباه همیشگی من در تعیین نقطه ورود بوده است. برخی دوستان استاپ را در دو مورد اول حدود 20 پیپ جابجا کردند که نتیجه آن تارگت سیگنالها بود. یورو ین نیز که برای من و عده ای از همراهان با منفی 90 بسته شد برای بعضی دوستان دیگر فعال نشده بود و در برگشت قیمت پس از فعال شدن تارگت را دید.

در مجموع هفته بدی نبود. اگر استاپ نخوریم ضعف هایمان پوشیده می مانند. به امید هفته های بهتر.

zarbaf
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۱۰:۰۱
با سلام فرموده بودید سیگنال ها با تاخیر در هر بخش گذاشته می شه اما هیچ سیگنالی در بخش های مربوطه قرار داده نشده بود اگر امکان داشته باشه تا این کار رو انجام بدید و ما مقایسه کنیم ممنون می شم.

mregold60
شنبه ۱۶ شهريور ۸۷, ۲۱:۰۵
سیگنالها خیلی خوب و عالی بودن ممنون:d:

aliforex
يکشنبه ۱۷ شهريور ۸۷, ۲۱:۵۷
با سلام به تمامی کسانی که از سیگنالها استفاده کرده اند من تمامی پوزشین ها را گرفتم وهفته ای پر سودو عالی را پشت سر گذاشته ایم وتشکر می کنم از آقای خاموش که با تحلیل های خود مارا در بازار به نقطه سود می رساند.
من 800 پیپ سود کسب کرده ام البته هم موقعی که سیگنال ارائه شد وزمانی که پیشنهاد فروش یا خرید داده شد هرکس ادعای من را قبول ندارد می تواند ای دی خود را به ایمیل زیر فرستاده من پوزسین های (نقطه open/ نقطه tp/نقطه sl/ نقطه profit) را برایش می فرستم .

[Only registered and activated users can see links]
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنو باشی ما رستگار

news
يکشنبه ۱۷ شهريور ۸۷, ۲۲:۱۸
با سلام به تمامی کسانی که از سیگنالها استفاده کرده اند من تمامی پوزشین ها را گرفتم وهفته ای پر سودو عالی را پشت سر گذاشته ایم وتشکر می کنم از آقای خاموش که با تحلیل های خود مارا در بازار به نقطه سود می رساند.
من 800 پیپ سود کسب کرده ام البته هم موقعی که سیگنال ارائه شد وزمانی که پیشنهاد فروش یا خرید داده شد هرکس ادعای من را قبول ندارد می تواند ای دی خود را به ایمیل زیر فرستاده من پوزسین های (نقطه open/ نقطه tp/نقطه sl/ نقطه profit) را برایش می فرستم .

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنو باشی ما رستگار

من حرف ایشون را تایید میکنم چون سود خیلی بالایی داشتند این سیگنالها

Khamoosh
شنبه ۲۳ شهريور ۸۷, ۰۳:۲۴
Sell Stop Usdjpy @ 108.40 Tp=100 Sl=90 +90
Sell Stop Eurcad @ 1.5110 Tp=150 Sl=90 +90
Sell Stop Gbpusd @ 1.7640 Tp=150 Sl=70 +70
Sell Limit Eurusd @ 1.4110 Tp=100 Sl=80 +70
Sell Usdchf @ 1.1380 Tp=80 Sl=70 +40
Sell Stop Usdjpy @ 106.70 Tp=90 Sl=40 -40
Sell Limit Eurjpy @ 151.20 Tp=150 Sl=90 -90
Sell Gbpjpy @ 188.95 Tp=300 Sl=120 -185

Result: +45 Pips

news
شنبه ۲۳ شهريور ۸۷, ۲۱:۴۸
این پوزیشن آخری همه را گول زد وگرنه در کل هفته خوبی داشتیم.

aliforex
يکشنبه ۲۴ شهريور ۸۷, ۰۱:۲۲
استاد خاموش در اول روز کاری هفته گذشته 6 سیگنال به صورت پندینگ ارایه کردند اما با وجود گپ بسیار بالا اولیه بازار دستور کلوس صادر گردید من هم در حساب دمو فراموش کرده ام که کلوس کنم وقتی به آن سر زدم 82/608 + را دیدم .
سیگنال های این هفته هم نسبت به هفته قبل در شرایط بسیار عالی قرار گرفت که انشاا... در هفته های جاری بتوانند سود خوبی را کسب کنند.
البته باید این نکته را توجه نمود که تجربه هم در روند بازار عملکرد مناسبی دارد.
خدایا چنان کن سر انجام کار که تو خشنود باشی مارستگار
:blush:

Khamoosh
جمعه ۲۹ شهريور ۸۷, ۱۶:۲۶
Sell Stop Gbpusd @ 1.7870 Tp=200 Sl=80 -80
Sell Eurusd @ 1.4230 Tp=200 Sl=45 -45
Sell Limit Eurusd @ 1.4210 Tp=150 Sl=60 -90
Sell Audusd @ 0.8030 Tp=150 Sl=90 +150
Sell Stop Eurusd @ 1.4320 Tp=150 Sl=100 -100

Result: -165 Pips

برآیند واقعی تر سیگنالهای بنده در این هفته را می توانید در تصویر زیر مشاهده فرمایید.
بر حسب پیپ: 290+

متاسفانه دقیقا همان سیگنالهایی که برای ارائه گلچین کرده بودم استاپ خوردند اگر چه برخی از آنها تا قبل از استاپ در سود قابل توجهی نیز رفتند.
نمی شود تمامی تحلیلها را به صورت سیگنال ارائه داد چون همیشه فرض بر این است که همگی استاپ بخورند. لااقل من بدین شکل عمل می کنم و بقیه را به صورت تحلیل ارائه میدم. نمی دانم شاید دوستان نظر دیگری داشته باشند. علاوه بر این مشکل ارسال یاهو را نیز داریم که برخی از پیام ها به دوستان نمی رسد. حتی تا سه بار هم شده که یک پیام را بفرستم. بعضی از آنها به خودم هم نمی رسد!

و باز هم به امید هفته های بهتر.

aliforex
جمعه ۲۹ شهريور ۸۷, ۲۱:۵۵
این هفته که من خودم تا مرز کال مارجین رفته بودم با سیگنالهای استاد خاموش نه تنها کال مارجین نشدم بلکه توانستم در سود هم بروم نتایج سیگنالهایی را که در تایپیک نشان داده است متاسفانه گلچین شده است خود بنده یکی از سیگنالهای را گرفتم که 304+ سود کردم الحمدالله رب العالمین هفته خوبی بود حداقل برای من .
استادخاموش ممنونم.:c:
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی مارستگار

news
جمعه ۲۹ شهريور ۸۷, ۲۳:۳۵
من نمیخوام توی کار استاد خاموش دخالت کنم ولی یه نظر دارم اگر شما سیگنالهای جناب خاموش را میگرفتید و تی پی را بین 80 تا 100 میگذاشتید همه سیگنال ها تبدیل به سود های خیلی عالی میشد و آخر هفته را با سود فراوان تمام میکردید هفته دیگه این روش را امتحان کنید نتیجه اش را خودتان میبینید.

Khamoosh
شنبه ۶ مهر ۸۷, ۱۰:۴۸
Buy Limit EURUSD @ 1.4720 Tp=200 Sl=90 +60
Buy Stop EURUSD @ 1.4710 Tp=100 Sl=90 -90
Sell Stop USDCAD @ 1.0310 Tp=100 Sl=90 Open
Buy Stop AUDUSD @ 0.8390 Tp=100 Sl=90 -90

برآیند خودم در این هفته کسل کننده، 141+ پیپ:

alibeti
شنبه ۶ مهر ۸۷, ۱۲:۴۲
سلام

استاد خاموش عزيز خسته نباشيد

ميخواستم بگم اگه امكان دارد از هفته آينده تمام پوزيشن هاي كه خودتان ميگيرين را

ارسال كنيد چون به نظرم نميشه گفت كدوم سيگنال حتما سود مشه يا نميشه

با تشكر

aliforex
يکشنبه ۷ مهر ۸۷, ۰۱:۳۰
باسلام به خدمت تمامی دوستان عزیز در مورد سیگنالهای هفته چهارم باید بگم که (البته با اجازه جناب خاموش) همانطور که در اول بازار معلوم بود بازار زیاد جون نداشت وسیگنالها هم نمی توان انتظار داشت که به tp اثبات کند.
اما یک پیشنهاد:
به نظرم آقای خاموش باید حجم معاملات را کمی پایین تر در نظر بگیرندتا هم اینکه ما بتوانیم در اوقاتی که در پای سیستم نیستیم دچار ضرر نشویم وبه نقطه مورد نظر برسیم.
مثلا سیگنالی داشتیم باtp=200 و sl= 90 حال می بایست گفت که آیا باید صبرکنیم تا 200 پیپ بالاتر برسد که می گوییم نه :
در صورت مثبت بودن سیگنال آقای خاموش دستور کلوس دستی را صادر می کند که اگر پای سیستم بودیم که خدارا شکر اگر هم که نبودیم:fear:
موضوع بعدی :
آقای خاموش از این هفته یعنی نرسیده به عید فطر سیگنال داریم یا نه .(آقای خاموش رفیق نیمه راه نباش)D:
خدایا چنان کن سرانجام کار :unsure: که تو خشنود باشی ما رستگار

hamidahwazi
سه شنبه ۱۶ مهر ۸۷, ۱۳:۵۷
سلام
آقای خاموش با تشکر از کار قشنگتون
الان یه مدت خبری نیست ازتون امیدوارم مشکلی نداشته باشیدوهرچه زودتر دوباره شروع کنید

Khamoosh
يکشنبه ۱ دي ۸۷, ۱۵:۵۹
با سلام،
دوره جدید ارسال سیگنال رایگان از بامداد فردا دوشنبه آغاز می شود. ساعات ارائه سیگنال در صورت برقراری شرایط، صبح ها بین ساعات 4 تا 7 بامداد و بعدازظهرها بین ساعات 18 تا 20 خواهد بود که ممکن است به صورت پوزیشن یا پندینگ اردر باشند. تمامی سیگنالها بلافاصله پس از ارسال در انجمن قرار داده می شوند. امید است با استفاده صحیح از سیگنالها نتیجه مطلوب حاصل شود. تا پایان سال 2008 میلادی بهتر است نهایت احتیاط رعایت گردد.
ممنون از توجه شما.

news
يکشنبه ۱ دي ۸۷, ۲۱:۰۳
با تشکر از جناب خاموش فقط یه سئوال آیا ارسال سیگنال با همان آی دی قبل شما هست؟؟

Khamoosh
يکشنبه ۱ دي ۸۷, ۲۲:۲۷
با تشکر از جناب خاموش فقط یه سئوال آیا ارسال سیگنال با همان آی دی قبل شما هست؟؟
بله، با همان آی دی قبلی است:
bbz_forex

zhigool
پنجشنبه ۳ بهمن ۸۷, ۱۴:۱۷
با سلام
میخواستم بپرسم شما هنوز سیگنال از طریق یاهو میفرستید؟

Khamoosh
پنجشنبه ۳ بهمن ۸۷, ۱۵:۱۰
با سلام
میخواستم بپرسم شما هنوز سیگنال از طریق یاهو میفرستید؟
از دوشنبه.

f1281564
دوشنبه ۷ بهمن ۸۷, ۰۴:۴۹
سلام
وقتتون به خير جناب خاموش خواستم تشكر كنم وسوال كه ايا هنوز اي دي اد ميكنيد چون ميخواستم از شما سيگنال بگيرم ممنون

Khamoosh
دوشنبه ۷ بهمن ۸۷, ۲۱:۵۹
سلام
وقتتون به خير جناب خاموش خواستم تشكر كنم وسوال كه ايا هنوز اي دي اد ميكنيد چون ميخواستم از شما سيگنال بگيرم ممنون
سلام،
بله مشکلی نیست.

f1281564
دوشنبه ۷ بهمن ۸۷, ۲۲:۱۲
سلام
استاد خاموش انشا اله كه هميشه موفق باشيد
شما من رواد كرديد به اميد خدا كي شروع ميكنيد .وچه زمانهايي بيشتر بايد منتظر باشيم كه بتونيم از همه پوزيشنهاتون استفاده كنيم كه اورج مثل شما سود باشه .
ممنون و در پناه يزدان باشيد.

Khamoosh
دوشنبه ۷ بهمن ۸۷, ۲۳:۰۴
سلام
استاد خاموش انشا اله كه هميشه موفق باشيد
شما من رواد كرديد به اميد خدا كي شروع ميكنيد .وچه زمانهايي بيشتر بايد منتظر باشيم كه بتونيم از همه پوزيشنهاتون استفاده كنيم كه اورج مثل شما سود باشه .
ممنون و در پناه يزدان باشيد.
از بامداد فردا، صبح ها بین ساعات 4 تا 7 و بعدازظهرها بین ساعات 18 تا 21.
زنده و پاینده باشید.

f1281564
سه شنبه ۸ بهمن ۸۷, ۲۳:۵۰
سلام خدمت استاد عزيز خاموش(اقاي بنيامين)
خسته نباشيد از پاسخگويي سريع شما ممنون وسپاسگذارم شخصيتهايي چون شما اسطوره هاي خدمت ومرامند پيوسته در كليه امور موفق باشيد به اميد خدا اگر سعادتي بود براي كسب اموزش خدمت ميرسيم
در پناه ايزد منان باشيد.

ceramika
چهارشنبه ۹ بهمن ۸۷, ۲۱:۰۹
سلام
لطفا می کنید ID یاهو رو برای add کردن برای من بنویسید.

با تشکر

Khamoosh
چهارشنبه ۹ بهمن ۸۷, ۲۱:۲۳
سلام
لطفا می کنید ID یاهو رو برای add کردن برای من بنویسید.

با تشکر
سلام،
پست های صفحه قبل را به طور کامل ببینید.