View Full Version : استقلال قهرمان هشتمين دورهي ليگ برتر فوتبال ايران شد
hamed1
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۸۸, ۱۹:۴۲
استقلال قهرمان هشتمين دورهي ليگ برتر فوتبال ايران شد
تيم فوتبال استقلال تهران به مقام قهرماني رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران دست يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، استقلال تهران كه پيش از اين در فصل 84-85 و با مربيگري امير قلعهنويي به مقام قهرماني ليگ برتر دست يافته بود، امروز با غلبه يك بر صفر بر پيام و با توجه به شكست ذوبآهن در برابر فولاد خوزستان به مقام قهرماني رقابتهاي ليگ برتر دست يافت.
تك گل استقلال در دقيقه 42 توسط فابيو جانواريو به ثمر رسيد.
استقلال در فصلهاي 80-81 و 82-83 مقام نايب قهرماني را كسب كرده و در فصل 84-85 هم عنوان قهرماني اين مسابقات را بدست آورده بود. با اين قهرماني استقلال در كنار پرسپوليس به عنوان پرافتخارترين تيم رقابتهاي ليگ برتر دست پيدا كرد.
اين دو تيم تا به حال دو بار عنوان قهرماني رقابتهاي ليگ برتر را به دست آوردهاند و تيمهاي پاس، سپاهان، فولاد خوزستان و سايپا هم ديگر قهرمانان اين مسابقات بودهاند.
همچنين در پايان هشتمين دوره ي ليگ برتر فوتبال ايران تيمهاي استقلال تهران، ذوبآهن و مس كرمان سه سهميه فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا را كسب كردند و تيمهاي برقشيراز، داماش گيلان و پيام مشهد به ليگ دسته يك سقوط كردند.
hamed1
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۸۸, ۲۰:۲۲
قلعهنويي:
فوتبال ايران پاك است
استقلال را تنها نميگذارم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از قهرماني تيمش گفت: قهرماني ما نشان داد كه فوتبال ايران پاك است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقهي خراسان، امير قلعهنويي اظهار كرد: خدا را شكر ميكنم كه امروز قهرمان شديم و شرمندهي هواداران نشديم.
وي ادامه داد: از مجيد جلالي خيلي تشكر ميكنم. جلالي مرد است و خوزستان هم ديار مردان است كه هشت سال براي كشور جنگيده است و ممنودار مردم خوزستان هم هستم كه در اين قهرماني سهيم هستند.
قلعهنويي درخصوص بازي تيمش مقابل پيام گفت: بازي بسيار سخت بود و استرس و فشار زيادي بر روي ما بود و ما دائما با اهواز در ارتباط بوديم.
قلعهنويي با اشاره به موقعيتهاي زياد گلزني تيمش در اين بازي گفت: استرس بسيار زيادي روي كادر فني و بازيكنان تيم بود كه اين استرس زياد مانع از به گل رسيدن تعداد زيادي از آنها شد.
وي در پاسخ به سوالي درخصوص خراب كردن پنالتي توسط آرش برهاني نيز گفت: ديگر به آرش برهاني پنالتي نخواهم داد، ديگر برايش بس است.
سرمربي تيم استقلال تاكيد كرد: از واعظي آشتياني و مديران باشگاه بسيار ممنونم زيرا كه آنها در اين فصل خيلي به استقلال كمك كردند و به خصوص واعظي آشتياني كه درس اخلاق و مديريت را به من داد.
وي درخصوص اظهاراتش درمورد پيشنهادهاي سرمربيگري اش گفت: اين پيشنهاد يك و نيم ميليون دلاري كه گفته بودم، مربوط به سه ماه پيش بود و من مربياي نيستم كه كار را نيمه كاره رها كنم و استقلال را در وسط فصل تنها بگذارم.
hamed1
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۸۸, ۲۰:۲۵
ابراهيمزاده:
تيم ما براي قهرماني نجنگيد
بازيكنان بيتفاوت بازي كردند!
حتما استقلال لياقت قهرماني را داشت
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: تيم ما امروز براي قهرماني نجنگيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منصور ابراهيمزاده پس از شكست تيمش در جمع خبرنگاران اظهار كرد: ابتدا بايد بگويم از ارايهي يك فوتبال پاك خوشحالم. ما با آنكه دو تيم صنعتي بوديم، اما بازي جوانمردانهاي را انجام داديم. در هر صورت پيش از بازي ذهنيتهايي به وجود آمده بود تا خيليها در خارج از زمين در روياي قهرماني بودند. اما، اگر همين تلاش در درون زمين بود، ما در واقعيت قهرمان ميشديم.
وي افزود: ما امروز براي قهرماني نجنگيديم و اين تيم فولاد بود كه قهرمانانه جنگيد و آنها كاري كه تيم ما انجام نداد را به خوبي انجام دادند.
وي افزود: در هر صورت برخي از همين تصورات سبب شد كه بازيكنان ما فكر كنند امروز فولاديها در زمين راه ميروند و انگيزهي خود را از دست دادند.
ابراهيمزاده ادامه داد: در هر صورت ما بايد از اين پس به جام حذفي فكر كنيم. البته اگر بازي امروز را ببينيد درست است كه ما چهار گل خورديم اما، پس از گل اول موقعيتهاي زيادي ايجاد كرديم و حتي بر مبناي تغيير سيستم گل مساوي را هم به ثمر رسانديم اما، بر روي ضربات كرنر كه يارگيريها مشخص است، بازيكنان ما اشتباه كردند و پس از گل سوم هم كاملا طبيعي بود كه ما هجوميتر بازي كنيم و حريف بتواند شانسهاي بيشتري بر روي دروازهي ما ايجاد كند.
سرمربي تيم ذوب آهن دربارهي شايستگي تيم استقلال براي قهرماني ليگ برتر نيز گفت: آنها اكنون قهرمان هستند و حتما لياقت آن را داشتهاند.
سرمربي تيم ذوب آهن اصفهان گفت: قبل از آنكه رقابتهاي ليگ برتر آغاز شود ما هدفگذاري انجام داده بوديم كه يكي از اهداف ما رسيدن به مسابقات ليگ قهرمانان آسيا با كسب يكي از جايگاههاي اول تا سوم ليگ و يا قهرماني جام حذفي بود. اكنون هم تيم ما تنها به دليل تفاضل گل دوم شده است و ما بايد به موفقيتهاي آينده فكر كنيم. در هر صورت در سالهاي آينده كسي نميپرسد كدام تيم دوم شد و همه ميگويند استقلال قهرمان شد.
ابراهيمزاده دربارهي اينكه تيم ذوب آهن امروز با استرس بازي كرد نيز گفت: به هيچعنوان ما از ابتداي بازي با استرس وارد زمين نشديم. شايد پس از گل او كمي استرس داشتيم اما، در واقع آنچه كه من ديدم نوعي بيتفاوتي در ميان بازيكنان ذوب آهن بود. البته نميخواهم اين كلمهي بيتفاوتي به واژههاي ديگري معنا شود بلكه منظورم اين است كه بازيكنان ذوب آهن نتوانستند آن انگيزهي بالفعلي را كه در ميان بازيكنان فولاد وجود داشت، به نمايش بگذارند.
وي افزود: بازيكنان ذوب آهن استرس نداشتند بلكه بيتفاوت و بدون انگيزهي قهرماني بازي كردند. البته من پس از نيم فصل و حتي زماني كه اين جايگاه را نداشتيم، گفتم كه تيم ما قهرمان است. زماني كه از من دليلش را پرسيدند، گفتم به آن دليل كه ما بر خلاف تيمهاي تهراني آن مقدار تماشاگر و توجه رسانهاي را نداشتيم. اما، با مديريت و برنامهريزي كه داشتيم، در ليگ موفق بوديم و به همين دليل ميگويم كه ما امسال قهرمان هستيم. شايد اين نخستين باري است كه قهرمان ليگ برتر با تفاضل گل مشخص ميشود.
ابراهيمزاده افزود: من فكر همه چيز را كرده بودم و تيم خود را با اين تفكر كه مساوي به درد نميخورد و ما بايد با اين تفكر كه استقلال پيام را شكست داده، به ميدان برويم بازي كنيم اما، در زمان بازي بازيكنان ذوب آهن اين موضوع را فراموش كردند و به جاي آن كه خودمان به خودمان انرژي بدهيم انرژي منفي گرفتيم. اما، در هر صورت از ارايهي يك فوتبال پاك و جوانمردانه خوشحالم، ضمن آن كه به هيچ عنوان از بازيكنان ذوب آهن راضي نيستم چرا كه آنها در طول فصل تواناييهاي بسياري را از خود به نمايش گذاشتند.
hamed1
يکشنبه ۶ ارديبهشت ۸۸, ۲۰:۳۲
اتوميبل + 100 ميليون تومان پاداش قهرماني
واعظي آشتياني:
امروز خدا به كساني كه نميخواستند استقلال قهرمان شود، ميخندد
قلعهنويي در قلب من است
مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: عدهاي دوست نداشتند استقلال اين فصل قهرمان شود اما، امروز خدا به آنها ميخندد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقهي خراسان، امير واعظي آشتياني پس از قهرماني استقلال در جمع خبرنگاران گفت: بعضيها ابتداي فصل براي ما حاشيه ايجاد كردند و مانع قهرماني استقلال ميشدند اما، مشيت الهي اين بود كه امروز در جوار مرقد امام رضا (ع) استقلال قهرمان ليگ شود.
وي ادامه داد: امام رضا به ما كمك كرد كه قهرمان شويم و به راستي وجود مرقد امام هشتم براي ايرانيان يك غنيمت و امتياز است.
واعظي آشتياني در رابطه با وضعيت امير قلعهنويي براي فصل آينده گفت: امير قلعهنويي در قلب من است و براي فصل آينده هم بايد با هم بيشتر صحبت كنيم.
وي تصريح كرد: امروز را هيچگاه فراموش نخواهم كرد و اين قهرماني بسيار دل چسب بود.
وي ادامه داد: علاوه بر يك خودرويي كه بابت قهرماني به بازيكنان استقلال قول داده بوديم، انصاري 100 ميليون پاداش ديگر هم اختصاص داد.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.