View Full Version : خرید با مووینگ اموریج 200 + 13 استرتژی خوب
MOSLEM3000
چهارشنبه ۴ آذر ۸۸, ۲۳:۲۵
سلام در این مورد میخام بگم یه مووینگ اوریج 200 وارد کنید هر موقع که به سمت بالا شکسته شد فقط buy میکنیم مثل شکل زیر تا شکست نمودار به سمت صعود رفت ;)
[Only registered and activated users can see links]
ghafari3
پنجشنبه ۵ آذر ۸۸, ۲۲:۴۳
تایم انتخابیتون خیلی جالبه!!!
pourabdollah
شنبه ۷ آذر ۸۸, ۱۰:۲۲
سلام
به نظرم با این موینگ باید سرمایه بالایی برای استاپهای سنگینی که لازم داره داشته باشیم و استاپ سنگین هم ریسک بالا داره ریسک بالا هم که سود بالا و شاید هم ضرر بالایی داشته باشه.
moslem1370
يکشنبه ۲۰ دي ۸۸, ۱۴:۴۵
یکی ار دوستان یه فایل وورد بهم داد که شامل 13 استراتژی خوب هست بگیرید شاید بدرد بخوره ;)>:D<
RA11
يکشنبه ۲۰ دي ۸۸, ۲۰:۰۲
سلام
من که نتونستم فایل بالا رو دانلود کنم . erro می ده .
hamidkhan
يکشنبه ۲۰ دي ۸۸, ۲۰:۵۰
آیا این مویینگ در تایمهای ÷ایین تر هم جواب میده؟
moslem1370
دوشنبه ۲۱ دي ۸۸, ۱۵:۰۹
میتونید از سایت زیر من آپلود کردم اون رو دانلود کنید
[Only registered and activated users can see links]
Arsa Persian
دوشنبه ۲۱ دي ۸۸, ۲۲:۰۰
آیا این مویینگ در تایمهای ÷ایین تر هم جواب میده؟
در تایم های پایین (مخصوصا 1 دقیقه) اصلا توصیه نمی کنم، چون اگه زمانی شما با تغییر جهت موینگ در تایم 1 دقیقه پوزیشن بگیرید، باید استاپ بالایی قرار بدید و خیلی زود از پوزیشن خارج بشید (چون شما در اکثر مواقع برخلاف روند پوزیشن خواهید گرفت) و این باعث بالا رفتن R/R خواهد شد که ترید در تایم های پایین مثل 1 دقیقه رو توجیه نمی کنه
لااقل با تایم های 15 دقیقه و بالاتر با این روش کار کنید، در ورود هم به هیچ وجه عجله نکنید، صبر کنید تا شروع روند جدید کاملا مشخص بشه (چون ممکن هست به ورود زودتر از موقع با تغییر روند شما رو وارد ناحیه ضرر کنه)
موفق باشید
moslem1370
دوشنبه ۲۱ دي ۸۸, ۲۳:۵۴
در تایم های پایین (مخصوصا 1 دقیقه) اصلا توصیه نمی کنم، چون اگه زمانی شما با تغییر جهت موینگ در تایم 1 دقیقه پوزیشن بگیرید، باید استاپ بالایی قرار بدید و خیلی زود از پوزیشن خارج بشید (چون شما در اکثر مواقع برخلاف روند پوزیشن خواهید گرفت) و این باعث بالا رفتن R/R خواهد شد که ترید در تایم های پایین مثل 1 دقیقه رو توجیه نمی کنه
لااقل با تایم های 15 دقیقه و بالاتر با این روش کار کنید، در ورود هم به هیچ وجه عجله نکنید، صبر کنید تا شروع روند جدید کاملا مشخص بشه (چون ممکن هست به ورود زودتر از موقع با تغییر روند شما رو وارد ناحیه ضرر کنه)
موفق باشید
من شرمنده هستم آخه قبلا یکی از دوستان بهم گفت منم دیدم دیدم جالب بود گفتم بزار پست بدم
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.