View Full Version : تجربیات تلخ و شیرین بروکری من
coolstone
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۸۹, ۰۰:۰۱
تو این تاپیک سعی می کنیم تا راجع به تجربیات تلخ و شیرینی که راجع به بروکرها داشتیم حرف بزنیم تا هم راهنمایی واسه انتخاب یه بروکر خوب بشه هم تجربیاتمون بالا بره
coolstone
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۸۹, ۰۰:۰۴
امیدوارم دوستان هم یاری کنن
اولین نکته رو خودم می گم:D
هیچ وقت دوستان با بروکر هایی که زیاد نام آشنا نیستن کار نکنن چون بلاخره اگه یه بروکر خوب باشه و با ایرانی ها هم کار کنه اسمش تو جامعه فارکس ایران زود می پیچه
coolstone
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۸۹, ۰۰:۱۱
نکته بعد
هیچ وقت با بروکر هایی که ادعا می کنن از دبی به جاهای دیگه وصلن کار نکنید
جدیدا باب شده بعضی از خود ما ایرانی ها می ریم دبی یه سرور اجاره میکنیم و یه لایسنس یک ساله متاتریدر هم می خریم(زیاد گرون نیست) و بعد میگیم ما نماینده فلان بروکر آمریکایی یا اروپایی مشهور هستیم و با این ترفند خودمون از پشت به خودمون چاقو می زنیم
من خودم به شخصه یکی از این نماینده ها رو دنبال کردم
طرف تو خونش نشسته بود می گفت تو دبی هستم وقتی می گفتم آدرس می گفت بیا اونجا بهت می گم و ...
خلاصه چون دبی آزاد هست و کلاشیر تو شیره هر کی بیاد می تونه یه شرکت مالی تجاری بزنه و بعد از کلاه برداری ول کنه بره
نتیجه: تو کشور هایی که قانون مند هستن حساب باز کنید ، ترید بزنید
و دبی برید کنسرت:D
coolstone
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۸۹, ۱۴:۴۶
حدود 2 سال پیش یه بروکر خوب که البته بروکر هم نبود یهو تو ایران سبز شد
ادعا کرد که من یه مسابقه می ذارم با 5000 دلار جایزه برای نفر اول و تا 15 نفر هم جایزه می دم
کسی اصلا اسمشو هم نشنیده بود
توی یکی از فروم های بزرگ هم اومد تبلیغ گذاشت(که مدیر فروم هم بارها اعلام کرد این تبلیغ و ربطی به ما نداره اما خوب بلاخره خیلی ها که نمی دونستن به اعتبار ایشون ثبت نام کردن)
بعد مسابقه رو شروع کردن
وسط کار کلی مشکل پیش اومد
آخرم یه سری که معلوم نبود کی بودن برنده اعلام شدن
سایت بروکر کلی نکته مبهم داشت که از غلط های املایی تو نسخه انگلسیش گرفته تا نمایندگی هایی که اصلا معلوم نبود هستن یا نه
رجیستر سایت هم 1 ساله بود
هر چی دوستی هم فریاد زد که آقا این رجیسترش 1 سالست کلی ها گوش نکردن
البته توی فروم کسی حساب باز نکرد
اما خوب خیلی ها حساب باز کردن و جالب تر اینکه پولو باید به حساب IB بروکر توی ایران می ریختی و بروکر از خودش شماره نداشت
آدرس بروکر هم تو سوئیس بود(آدرس یه پارک تفریحی سوئیس)
آدرس ثبت سایتش هم مال سوئیس(ادرس یه پارک توی سوئیس-واقعا خیلی وقتا ما دنبالش نمی ریم وگرنه از بعضی چیزا آدم خندش می گیره)
تلفنش مال مالزی بود:-O
خلاصه هر چی همه گفتن به این بروکر های تازه وارد تا هنوز همه چیزشون مشخص نشده اطمینان نکنید خیلی ها گفتن نه ما بهتر می دونیم
بهر حال بعد از یک سال بروکر رفت و ملت موندن با پولاشون که از دست رفته بود
البته اینم بگم کسی که این کارو کرده بود هنوز زیر بار نرفته اما خوب به دلایل دیگه دستگیر شده و الان محکوم شده پول همه رو پس بده
این بروکر در واقع رفته بود از یه بروکر دیگه که توی دبی هست یه سرور کرایه کرده بود و متاتریدرش به اون وصل می شدو بعد از چند مدت هم هیچی
نکات:
1-به تبلیغات زیاد دل خوش نکنید شاید فریبنده باشه
2-مبلغی که واسه راه انداختن یه بروکر لازمه خیلی کمه(در قیاس با پولی که می شه از ملت گرفت)
3-هیچ کس نمیاد الکی پول بشما جایزه بده یا بیاد مثلا فلان درصد از پولتوت رو دوباره جایزه بهتون بده
4-تا از بروکری مطمئن نشدید پولتون رو حاصل دسترنج خودتونه به حسابش نریزید
5-به بروکر های دبی اصلا اطمینان نکنیدX(
6-همیشه آدرس هایی که توی سایت بروکر ذکر می شه رو بررسی کنید اگه دیدی یک ذره مبهم هست خواهشن برید سراغ یه بروکر دیگه
7-تا دلتون بخواد بروکر هست پس قحطی بروکر نیومده
8-همیشه قبل از هر کاری مشورت کنید تا بهترین تصمیم رو بگیرید
یادآوری:اینجانب نماینده هیچ بروکر یا سایتی نبوده و این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد:D
coolstone
چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۸۹, ۲۱:۳۹
دوستان اگه تجربه ای دارید بگید تا من و بقیه ازش استفاده کنیم
یعنی همه چیز همیشه درست بوده
اگه اینجوره تا همه با هم بخونیم
" همه چی آرومه ":D
Hannibal
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۸۹, ۰۱:۲۲
[Only registered and activated users can see links]
violinist
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۸۹, ۰۱:۳۲
تجربه!!!!
خوب منم مشکل همین دوستمو داشتم تقریبا.
حالا همینجا میگم بهتره.دقیقا این اتفاق برایم ن توی بروکر پی سی آی افتاد و یه روزی از روزای خدا با خوابیدن سرور بروکر متوجه شدیم که بله بروکر رسما رفتن با پول ماها جزایر قناری و اون طرفا دور دور بزنن و خوش بگذرونن.کول استون عزیز هیچوقت همیشه همه چیز درست نیست توی فارکس اونم توی کار این بروکرها.صبح بیدار میشی میبینی یه بروکری اومده یه ساعت بعد هم یکی از هموطنای خودت شده آی بی او ن بروکر.آهای شمائی که سود میکنی چرا دنبال این بروکرو اون بروکر میگردی؟کم بروکر معتبر داریم؟
به قول خودتون گول تبلیغات خصوصا جوایز افتتاح حساب رو هم نخورید همین الان هم من با بروکری کار میکنم که 100درصد پولمو بهم اعتبار داده که میترسم یه روز ی خدای نکرده به حال بقیه گرفتار بشه اونم اینکه آمریکائی باشه..
تجربیات همه تو همیناست حداقل خودم .تا دلتون بخواد میتونم نصیحتتون کنم تو انتخاب بروکر
coolstone
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۸۹, ۱۲:۵۸
نقل قول از دوست خوبمون:Hannibal
(با اجازه آورمدمش اینجا که دوستان نخوان برن توی یک صفحه دیگه)
با سلام خدمت دوستان محترم.
داشتم تو فوروم ول می گشتم که با دیدن اسم ForexGen موی بدنم سیخ شد و انگار برق گرفتم.
خیلی سعی کردم تا تونستم بلایی که این دزد سر گردنه به سرم آورده رو فراموش کنم!!!!
سال 86 این دزد نروژی 7500 یوروی منو تو روز روشن بالا کشیدو هر فکری که بکنید حتی رفتن به سفارت و صحبت با مسئولان رده بالاش هم پولمو برنگردوند.
چون همین الان هم با یادآوریش دوباره عصبی شدمو دستام داره میلرزه ادامه نمیدم. ولی اگه کسی از دوستان توضیح بیشتر بخوان خدمتشون عرض می کنم.
فقط میخواستم ببینم کی میدونه چه حالی داره وقتی پوزیشنی با حجم بالا باز میکنی و تارگت رو ست میکنی ولی همینکه می خوای استاپ رو بذاری بهت پیغام "Account is disabled" بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اصلا کسی همچین پیامی تا به حال دیده؟؟؟؟؟
1000 بار سعی کردم که یا اردر رو ببندم یا استاپو ست کنم و 1000 بار :"Account is disabled"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دریافت کردم.
با 8 کامپیوتر مختلف از تهران و مشهد سعی کردم.........
با چت لعنتی دزدش تماس گرفتم میدونید چی جواب دادن؟ : " قسمت فنی تعطیلند و فردا صبح می یان شما ایمیل بزنید ما بررسی می کنیم!!!!!!!!!گفتم دارم کال میشم دیگه نه چتش جواب داد نه فنیش جواب 50_60 ایملمو دادو نه ادمینش و ...............
حساب من فردا 4صبح حدود 10 ساعت بعد از باز کردن اون اردر جلوی چشمان قرمزو نخوابیده و اوورعصبی و اوورخسته و اوور متعجب منو 2 تا از دوستام کال شد..................................................
هنوز هم گاهی به ادرسم ایمیل میزنه که چون شما از قدیم مشتری ما بودین بیاینو حسابتونو شارژ کنیدو اینقدر درصد هدیه بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به عنوان یه برادر دزد زده بهتون میگم پولتونو بیرین بیرون شهر بسوزونیدو باآتیشش چای دم کنید ولی به این دزدا امانت نسپرید به این خیال که باهاش ترید کنید.....................
coolstone
پنجشنبه ۲۳ ارديبهشت ۸۹, ۱۳:۰۷
دوستان یادتون باشه که همه هنگام گرفتن پول همه نوع تضمین می دن اما وقت کار می بینی که هیچی
مثلا دوستی اومد می گه شما جهت دار کار می کنید که دارید بروکر ها رو می کوبید
ببینید مسئله مهم اینه که هر کسی که بروکر بزنه اولین کار میاد سراغ کشور های جهان سومی چون نه ملتش میرن دنبال یه بروکر خوب و نه مسئولاش به این چیزا اهمیت می دن
تا میاد هم (مثلا تو کشور ما) سریع یه سری افراد می رن می شن آی بی و انگار که از کشورشون یا افراد خانوادشون دارن دفاع می کنن
این بروکر رو تعریف و تمجید می کنن و نمی دونن که این بروکر هست که داره از اونا سو استفاده می کنه و بعد چند مدت یهو می ره و اونا می مونن و افرادی که واسشون حساب باز کردن
بروکر هایی که همه می گن ما رگوله هستیم بعد که می گیم رگوله کجا می گن در دست اقدام هست یا یه جواز امنیت سایت نشون می دن می گن این رگولمونه(واقعا آدم تاسف می خوره)
ما هم حاصل دسترنجمون رو می ریزیم به پای اونا
کاش یکم کسی اهمیت می داد و ما یه بروکر ایرانی معتبرداشتیم می رفتیم اونجا حساب باز می کردیم
البته نه از این بروکر های ایرانی که معلوم نیست از کجا اومدن و متا تریدرشون و سایتشون داد می زنه که ما چیکاره هستیم:D
coolstone
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۸۹, ۲۳:۳۱
دوستان یه توضیحی یکی از دوستان راجع به top100forexsite توی تاپیک معرفی یه بروکر زده بود و بهش استناد کرده بود که خوب این سایت هم اومده گفته این بروکر جز لیست من هست پس احتمالا مشکلی نداره خلاصه ای از توضیحات را اونجا نوشتم و اینجا کاملش کردم
کلا این سایتهای رنکینگ مثل top 100 کار زیادی به خوب یا بد بودن بروکر ندارن و فقط کافی هست یه سایت یا وبلاگ داشته باشی
ثبت نام کنی و لینکی که اونا می دن رو بزاری تو سایتت ، خیلی راحت می یایی تو رنکینگ و توسط اونا تایید می شی
این سایت ها فقط تعداد بازدید کننده واسشون مهمه تا بتونن از راه تبلیغ سود خوبی به جیب بزنن
یعنی اگه شما یه سایت پر بیننده داشته باشی و اونو تو این سایت ثبت کنی یا از مدت زمان تاسیس سایتت مدت زیادی بگذره و خودت هر روز از سایتت روی لینکی که واسه اونا قرار دادی کلیک کنی و اونا رو خوب تبلیغ کنی رنکینگ سایتت رو می برن بالا در صورتی که ممکنه سایتت سایت کلاهبرداری یا هر چی باشه
در ضمن یه مطلب هم یادتون نره یکی باید بیاد خود اونا رو تایید کنه نه اینکه اونا تاییدی واسه یه بروکر باشن:P
این مطلب فقط واسه اینه که این سایت ها رو ملاک قرار ندیم و فقط رگوله با کد رجیستر رسمی هست که می شه تا حدودی بهش اطمینان کرد(البته تا حدودی)
coolstone
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۸۹, ۲۳:۳۷
یه مطلب از یکی از دوستان شنیدم که گفتم بهتره اینجا واسه همه بگم
دوستی گفت فلان بروکر روس x هزار دلار خودشو بیمه کرده تا اگه مشکلی پیش اومد بیمه پولشو بده
یه مطلب هست اینکه ببینید دوستان یه شرکت بیمه نمی تونه تضمین خوبی واسه یه بروکر باشه
خوب این شرکت بیمه هم می تونه اعلام ورشکستکی کنه،یا طبق فلان بند قرارداد پول رو واسه بعضی حالات نده و کلی مسائل دیگه
این یک ملاک غلط هست که ما به استناد این امر بریم تو این بروکر حساب باز کنیم
یعد هم به احتمال چند درصد بروکر میاد اعلام ورشکستگی می کنه که بیمه بیاد پولش رو بده
بروکری که ورشکست کرده(مثل این چند تای قبرسی) میاد یه خرج زیاد می کنه واسه تبلیغ، بعد اسپردش رو می بره بالا در اخر هم اگه دید نجات پیدا نکرد به بازار وصلتون نمی کنه و خودش هر بلایی بخواد سرتون میاره(مثل دیر خوردن استاپ لاس و از این موارد)
پس بهتره به جای این امر دنبال یه بروکر خوب که رگوله معتبر هم داشته باشه بریم
f1281564
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۸۹, ۰۳:۳۶
سلاوم ودرود به همه
جونم براتون بگه که توی سال گذشته درسهای خوبی گرفتم والحمدلله تونستم نسبتا"سود خوبی بگیرم ولی مهمترین مسئله این بود که تونستم از بازار سود بگیرم واین سود گرفتن را مدیون دوتا مسئله هستم یکی آشنائی با اکسپرت ودومی قناعت که بحث قناعت یه مقدار بر میگرده به مدیریت سرمایه واینو فهمیدم که این بازار همیشه هست واین پول ما هست که ممکنه نباشه اینو برای دوستانی بگویم که فول مارجین ترید میکنند بدونند که بروکرها تا موقعی که فول مارجین ضرر میدید باهاتون پایه هستن ولی وقتی بخواهید فول مارجین سود کنید به هر وسیله ائی که بشه جلوتون را میگیرند و حداقلش اینه که اعلام کنند حسابتون را ببندید(البته این به شرط اینه که تازه بروکر خوبی انتخاب کرده باشید) من دوهفته پیش از بروکری که همه ازش بد میگویند ایمیل اخطار برام آمد که این روش معامله شما برای ما قابل قبول نیست ومن مجبور شدم حسابمو ببندم پس بهتره یه جوری کار کنید که نه به اونها فشار بیاد نه به شما عزیزان کار کردن در فارکس مثل کارهای دیگست توقع بیشتر نداشته باشید به نظر من این میتونه خاطرات فارکسی باشه که هرکسی درسی گرفته اونو به بقیه بگه که گزیده نشن و از اون راه نرن البته من هر کسی که میخواد وارد این بازار بشه واز من مشورت میگیره بهش میگم نکن اینکارو چون بعد از یه مدت غیر از افسردگی واز دادن سرمایه چیزی براتون نمیمونه این شرکتتها رو میبینید میان اول کار افشای ریسک میکنند میدونند این بازار اینقدر جاذبه داره که کسی اون قسمتو نمیخونه ولی شما دوستان از تجربیات دیگران استفاده کنید هیچوقت هم تا یاد نگرفتید سرمایتون را دست کسی ندید چون فقط شما هستید که قدر پولتون را میدونید وفقط خودتون یاد بگیرید وترید کنید اگر هم توی بازار نیومدید عطای این کارو به لفاش ببخشید اینو برادرانه میگم یعنی این کار تفریبا"برای 90%یه پروسه داره اول ضرر بعد تا یک مدت دور خود گشتن وبعد به سود رسیدن که تا مرحله سوم باید هفتا جون داشت یا بهتره بگم گنج قارون پشت دست آدم باشه و وقت آزاد زیاد که بتونه همیشه آپ تودیت باشه وروزی 12ساعت مطالعه کنه .
امیدوارم مطالبی که نوشتم برای کسی بدرد بخوره حتی یک نفر هم که از این درسی بگیره برای من کافیه
موفق باشید
coolstone
سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۸۹, ۰۱:۲۵
دوستان مثل اینکه خیلی با بروکر پرایم مشکل پیدا کردن
در صورتی که می شه از شروع مشکلات و مشخصاتش بگید تا در صورتی که یک بروکر دیگه هم خواست همچین کاری کنه بشه زود تر اقدام کرد
مثلا دستکاری قیمت ها
violinist
سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۸۹, ۰۲:۵۵
تا مرحله سوم باید هفتا جون داشت یا بهتره بگم گنج قارون پشت دست آدم باشه و وقت آزاد زیاد که بتونه همیشه آپ تودیت باشه وروزی 12ساعت مطالعه کنه .
امیدوارم مطالبی که نوشتم برای کسی بدرد بخوره حتی یک نفر هم که از این درسی بگیره برای من کافیه
موفق باشید
به درد من که خورد ممنون.درسی که گرفتم ناامیدی بود و ترس از بازار.
plutocrat
سه شنبه ۲۶ مرداد ۸۹, ۱۹:۳۴
درود
بنده از تنها چیزی که در این بروکر ها متنفرم زود خوردن سل یا بای استاپ هست .چون روشی که باهاش کار میکنم نیاز هست دقیقا در همون نقطه مورد نظر استاپ سل یا بای بخوره و حتی اگر 1 پیپ بالا و پایین بشه روش غلط در میاد :(.
متاسفانه این بروکری که باهاش کار میکنم هر از گاهی از این کارا انجام میده :|
لطفا اگر کسی بروکری رو سراغ داره که از این کارا نکنه بیان کنه
با سپاس@};-@};-
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.