| بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به انجمن تجارت الکترونیکی ایران-فارکس خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، میتوانيد از امکانات بيشتری بهرهمند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید. |
|
![]() |
|
جدیدترین نوشته ها
|
|
|
|
|||||||
| پخش زنده | ثبت نام | بازی و سرگرمی | راهنمایی | گروههای اجتماعی | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری به صورت خوانده شده |
| دیدگاه شما درباره مبادله پولهای الکترونیکی با ما پس از مبادله انواع پول الکترونیکی با ما، نظرات خود را اینجا بیان فرمایید. |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#241 |
|
کاربر عادی
![]() تاریخ عضویت: سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸
محل سكونت: shiraz
تشکر از ديگران: 1,627 تشکر از ایشان: 35 بار در 18 نوشته ![]() |
با سلام و درود خدمت جناب قاری
مثل همیشه نقل و انتقال خیلی سریع و بدون هیچ مشکلی انجام شد . من که فکر نمیکنم جایی یا کسی با این سرعت و اینچنین متعهد این کار را انجام دهد واقعا جای تشکر و قدر دانی دارد.امیدوارم که در تمامی امر موفق باشید و امیدوارم اهالی فارکس قدر زحمات جناب قاری و غفاری را بدانند. درود بر شما |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Banned
تشکر از ديگران: 0 تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته ![]() |
بنده به عنوام اکسچنجر آقای قاری را کاملا" قبول دارم با تشکر از ایشان
بنده در ضمینه آلرت پی هم کار میکنم نام سایت[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] ویرایش توسط ghafari3 : يکشنبه ۲۰ تير ۸۹ در ساعت ۲۱:۴۸ دلیل: حذف لینک - خلاف بند 9 از قوانین انجمن http://forum.iran-egold.com/showthread.php?t=1 |
|
|
|
|
|
#243 | ||
|
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 0 تشکر از ایشان: 2 بار در 2 نوشته ![]() |
نقل قول:
نقل قول:
فقط مواظب کلاهبردارهایی که ادعا فروش دلار اینتر نتی دارند باشید و از سایت های معتبر خرید کنید شخصی به نام مجتبی طاهری در سایت کلاه برداری [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] پول شما را میگیره و بعدش دیگه یا جوابتونا نمیده یااینقدر امروز فردا میکونه که از خیر پولتون بگذرید ، مجتبی طاهری کلاهبردار از خود من 115000 تومن کلاهبرداری کرده که اقای قاری مدیر همین سایت معتبر هم در جریان هستنند |
||
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
|
*EHSAN* (دیروز)
|
|
|
#244 |
|
کاربر عادی
فقط مواظب کلاهبردارهایی که ادعا فروش دلار اینتر نتی دارند باشید و از سایت های معتبر خرید کنید
شخصی به نام مجتبی طاهری در سایت کلاه برداری [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] پول شما را میگیره و بعدش دیگه یا جوابتونا نمیده یااینقدر امروز فردا میکونه که از خیر پولتون بگذرید ، مجتبی طاهری کلاهبردار از خود من 115000 تومن کلاهبرداری کرده که اقای قاری مدیر همین سایت معتبر هم در جریان هستنند |
|
|
|
|
|
#245 | |
|
کاربر عادی
نقل قول:
alertpay.blogdoon.com/ forum.iran-egold.com/showthread.php?p=80404 amir-alertpay.persianblog.ir/ kolahbardary.blogfa.com/ |
|
|
|
|
![]() |
| كاربران در حال دیدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
|
|