بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به انجمن تجارت الکترونیکی ایران-فارکس خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، می‌توانيد از امکانات بيشتری بهره‌مند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید.    
انجمن تجارت الکترونیکی ایران-فارکس

جدیدترین نوشته ها

ایران-فارکس تایپ لاتین
بازگشت   انجمن تجارت الکترونیکی ایران-فارکس > خدمات ایران-فارکس (Iran-Forex Services) >

خدمات ایران-فارکس به مشتریان ویندزور بروکرز (Windsor Brokers)

پاسخ

ابزارهای موضوع
قدیمی چهارشنبه ۳۰ بهمن ۸۷, ۱۶:۴۷   #1
قاری
مدیر سایت

آواتار قاری

محل سكونت: تهران
تشکر از ديگران: 284
تشکر از ایشان: 9,188 بار در 2,912 نوشته
قاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond reputeقاری has a reputation beyond repute
ارسال پیام از طریق ICQ به قاری ارسال پیام از طریق AIM به قاری ارسال پیام از طریق MSN به قاری ارسال پیام از طریق Yahoo به قاری ارسال پیام از طریق ™Skype به قاری
پیش فرض مصاحبه با جانی ابوایتاه، مدیر عامل ویندزور بروکرز

آقاي ابوايتاه ضمن تشكر بابت پذيرش اين مصاحبه، لطفا خودتان را به خوانندگان ما معرفي فرماييد

من جاني ابوايتاه هستم ،مدير عامل ويندزور بروكرز
سال 1988 از دانشگاه لستر در رشته حسابداري و محاسبات فارغ التحصيل شدم و يکسال بعد در رشته تحليل سيستم هاي تجاري از دانشگاه سيتي انگلستان مدرک فوق ليسانس را کسب کردم.
در اوايل دهه 90 در Windsor Stock Trading بعنوان معامله گر مالي مشغول بکار شدم و به طور اخص تحقيقاتم را بر روي ساخت يک فرمول رياضي ديجتالي براي تعيين نقاط ورود و خروج از بازار هاي مالي متمرکز کرده بودم و نيز خبرنامه هايي بصوروت روزانه از تحليل تکنيکي ارز هاي اصلي منتشر مي نمودم
در سال 1994 بعنوان مدير عامل Windsor Stock Trading برگزيده شدم و هدف اصلي من در آن مقطع ايجاد يک تشكيلات مالي بين المللي بمنظور ارايه ابزار هاي مالي مناسب براي منطقه خاورميانه با استانداردهاي قابل اطمينان اروپايي بود.
در سال 2003 ويندزور بروکرز تحت نظارت بانک مرکزي قبرس تاسيس گرديد و در سال 2004 ويندزور اولين شرکتي بود که در اين بخش توانست مجوز از کميسيون بور س و اوراق بهادار قبرس ( CySec ) دريافت نمايد و متعاقب آن در سال 2007 ما توانستيم مجوز EFA را از مرجع خدمات مالي انگلستان (FSA) دريافت نماييم.
و امروز ويندزور بعنوان يک شرکت پيشرو در زمينه ارايه خدمات مالي بين المللي نه فقط در منطقه که در سراسر جهان شناخته مي شود.

چه دسته اي از معامله گران را بعنوان مشتري، جامعه هدف خود مي دانيد؟
ما هر دو جامعه بورس بازان و سرمايه گذاران را با هر توانايي مالي مد نظر داريم و پکيج ما براي پاسخ گويي به نياز هاي طيف وسيعي از سرمايه گذاران تهيه شده است

هدف اصلي بيزنس شما بيشتر روي روش هاي آنلاين متمرکز شده يا روش هاي سنتي
ما اصولا در يک بيزنس آنلاين قرار داريم و بوسيله تکنولوژي برتر پلت فرم معاملاتي Windsor direct 4 که بر پايه کارا ترين نسخه متاتريدر 4 بنا گرديده که مرتبا درحال بروزرساني آخرين نوآوري ها در آن هستيم ارتباط خيلي سريع و متداومي را در کنار پشتيباني عالي و 24 ساعته اي (5 روز در هفته) فراهم آورده ايم ،هرچند که مشتريان ميتوانند با بخش خريد و فروش ما ( dealing desk ) براي اجراي تلفني معاملاتشان تماس بگيرند

به نظر شما يک تريدر چرا بايد ويندزور بروکرز را به ساير بروکر ها ترجيح دهد؟
دلايلي زيادي وجود دارد که باعث مي شوند تريدر ها کار با ما را ترجيح بدهند
· ويندزور يک بروکر رگوله اروپايي است که بيش از 20 سال است که دراين بيزنس حضور دارد ( شماره مجوز Cysec : CIF 030/04 و شماره مجوز FSA : 463727 )
· تمام ابزار هاي معاملاتي ما فارکس ، کالاها و CFD ها قابل خريد و فروش در غالب يک حساب (اکانت) هستند
· لوريژ قابل انعطافي که ارايه مي دهيم
· سپرده بسيار کم براي افتتاح حساب و خريد و فروش ارزها، قراردادهاي آتي و CFD ها
· ارايه سرويس هاي معاملاتي متنوع در غالب حساب هاي ميني واستاندارد كه پاسخگوي نيازهاي همه سرمايه گذران و تحت شرايط يكسان است
· پشتيباني عالي مشتريان به زبان هاي متفاوت توسط تيم كارآزموده و حرفه اي
· سياست معاملاتي روشن و شفاف بدون هزينه هاي جانبي و پنهان يا تغيير در شرايط

براي معامله گراني که بتازگي به خريد و فروش در بازار فارکس رو آورده اند،چه توصيه اي داريد؟
بسيار مراقب سرمايه اي که مي خواهيد وارد اين بازار کنيد باشيد.تعداد زيادي از بروکر ها در اين بازار بصورت غير قانوني و غير رگوله فعاليت مي کنند که لازم است هر معامله گري به اين دو مولفه با دقت توجه کند.شما در صورتي که يک موسسه قانوني و رگوله را انتخاب کنيد ميتوانيد مطمئن باشيد که يک همراه مطمئن براي امنيت سرمايه گذاري خود خواهيد داشت و در موارد دادخواهي و دعاوي حقوقي نيز مي دانيد که به چه شرکتي براي رسيدگي به شکايتتان بايد مراجعه نماييد.

به نظر شما بازار فارکس امروز چه تفاوت هايي با دوسال پيشتر دارد؟
هر روز بر اهميت بازار فارکس بعنوان يک بيزنس در جهان افزوده مي شود و روزانه مبالغ نقد بيشتري در آن مبادله ميشود من هنوز عقيده دارم ما نياز داريم که روش حضوري را ادامه بدهيم عليرغم اينکه اين بيزينس بيشتر آنلاين است.

اصلي ترين رقباي ويندزور در بازار فارکس چه کساني هستند ؟
همه بروكرهايي كه رگوله هستند و خدمات يكساني ارايه مي دهند،رقيب ما محسوب مي شوند و ما اعتقاد داريم اين رقابت تا حد زيادي سازنده است زيرا باعث پيشرفت و نوآوري مي شود.

نظر شما در خصوص تقلب هاي فارکسي (Forex scam ) که در رابطه با بروکرهاي آنلاين بازار فارکس مطرح مي شود،چيست؟
ما شديدا حامي آموزش سرمايه گذران بعنوان يک راه حل در برابر اين پديده هستيم تا معامله گران بدانند که يک شرکت آيا رگوله هست و اگر هست توسط چه مرجعي
ما هم چنين طرفدار اجراي مقررات و وضع قوانين در خصوص پولشويي و نظارت هاي مناسب بر شرکت هاي سرمايه گذاري توسط نهاد هاي مرتبط هستيم

دو سال آينده ويندزور بروکرز را چگونه مي بينيد؟
ما در حال تثبيت موقعيت خودمان بعنوان يک پيشرو نه تنها در خليج فارس و منطقه خاورميانه بلکه در بازارهاي جديد هستيم.

منبع: TradingAge
2008/11/25
۳- مقایسه ویژگیها و اسپرد بروکرها
۴- تماس با ما
www.iran-forex.com
قاری هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: 17 نفر
Arsa Persian (شنبه ۲۴ بهمن ۸۸), babakfx (پنجشنبه ۱ اسفند ۸۷), CCCP (شنبه ۳۰ آبان ۸۸), fxalireza2007 (دوشنبه ۳۱ خرداد ۸۹), ghafari3 (چهارشنبه ۳۰ بهمن ۸۷), me_sa245 (چهارشنبه ۳۰ بهمن ۸۷), mh1979 (سه شنبه ۵ خرداد ۸۸), mohammad rostami (پنجشنبه ۲۲ اسفند ۸۷), mohsen59 (جمعه ۲ اسفند ۸۷), naser_h60 (شنبه ۲۹ فروردين ۸۸), P.I.A.N.I.S.T (چهارشنبه ۳۰ بهمن ۸۷), RA11 (پنجشنبه ۲۱ خرداد ۸۸), reza-forex (چهارشنبه ۳۰ بهمن ۸۷), rostamy_mohammad (پنجشنبه ۲۷ فروردين ۸۸), shahramfx (چهارشنبه ۳۰ بهمن ۸۷), S_P (شنبه ۱۸ ارديبهشت ۸۹), فرید (پنجشنبه ۱ اسفند ۸۷)
پاسخ

كاربران در حال دیدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید نوشته‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع