| بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به انجمن تجارت الکترونیکی ایران-فارکس خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، میتوانيد از امکانات بيشتری بهرهمند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید. |
|
![]() |
|
جدیدترین نوشته ها
|
|
|
|
|||||||
| پخش زنده | ثبت نام | بازی و سرگرمی | راهنمایی | گروههای اجتماعی | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری به صورت خوانده شده |
| سیستمها و استراتژیهای معامله (Trading Systems & Strategies) معرفی روشهای معاملاتی شناخته شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#1 |
|
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام خدمت دوستان گرامي
مي خواهم روشي رو در تريد كردن به دوستان آموزش دهم كه در اين روش از 3 مويينگ اوريج براي تريد استفاده ميشه اميدوارم دوستان كمك كنند تا اگه نقصاني در اين روش مي بينند راهنمايي بفرمايند . منتظر نظرات دوستان هستيم در ضمن اوردرهايي كه با اين روش گرفته ميشه رو در يه تاپيك ديگه كه به صورت كارگاه هست با دوستان خواهيم گرفت . موفق باشيد ناصر
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 21 نفر
|
1900cd (يکشنبه ۸ آذر ۸۸),
babakk (سه شنبه ۲۴ شهريور ۸۸),
beheshti (يکشنبه ۱۶ خرداد ۸۹),
frank (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
fxaus (دوشنبه ۳۰ شهريور ۸۸),
hamidreza1355 (سه شنبه ۲۴ شهريور ۸۸),
hoo110 (جمعه ۱۱ دي ۸۸),
kermanforex (چهارشنبه ۲۵ شهريور ۸۸),
L_64 (چهارشنبه ۲۵ شهريور ۸۸),
mehdifx (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
mjklmj (پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۸۹),
mohammad.rk (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
moslehi1866 (سه شنبه ۱۸ اسفند ۸۸),
MOSLEM3000 (سه شنبه ۳ آذر ۸۸),
msatco (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
naser007 (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
news (شنبه ۲۸ شهريور ۸۸),
open (چهارشنبه ۱۶ دي ۸۸),
sayna (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
siavash111 (يکشنبه ۲ اسفند ۸۸),
siavashMohammadi (جمعه ۲۸ خرداد ۸۹)
|
|
|
#2 |
|
کاربر ارشد
سلام
خوب ما با 3 مويينگ اوريج كار داريم كه در حورد پريود اونها با هم صحبت خواهيم كرد 1:مويينگ اوريج اول با پريود 5 و رنگش ترجيحا قرمز (به خاطر هماهنگي چارتهاي دوستان) 2:مويينگ اوريج دوم با پريود 13 رنگش ترجيحا زرد 3:مويينگ اوريج سوم با پريود 34 رنگش ترجيحا سفيد در مورد نحوه تريد با اين سيستم وقتي مويينگ اوريج با پريود 5 زير 2 مويينگ اوريج 13 و34 بود فقط به سل بايد فكر كرد. وقتي مويينگ اوريج با پريود 5 بالاي 2 مويينگ اوريج 13و 34 بود فقط به باي بايد فكر كرد. اما در مورد تاييد و استاپ لاس در پست بعدي در خدمت دوستان خواهم بود . موفق باشيد ناصر
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 13 نفر
|
1900cd (جمعه ۱۳ آذر ۸۸),
fxstar (يکشنبه ۲۹ شهريور ۸۸),
H@M!D (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
hoo110 (جمعه ۱۱ دي ۸۸),
L_64 (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
mjklmj (جمعه ۳ ارديبهشت ۸۹),
moslehi1866 (سه شنبه ۱۸ اسفند ۸۸),
mostafa ghobadi (دوشنبه ۶ مهر ۸۸),
siavash111 (يکشنبه ۲ اسفند ۸۸)
|
|
|
#3 |
|
کاربر ارشد
گفتم يه عكس هم از اين 3 مويينگ اوريج قرار بدم
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 9 نفر
|
1900cd (جمعه ۱۳ آذر ۸۸),
mehdi.fx_sarmaye (يکشنبه ۱۶ اسفند ۸۸),
|
|
|
#4 |
|
کاربر ارشد
سلام خدمت دوستان گرامي
در مورد تاييد از تايم بالاتر ما در اين پست فرض رو بر تايم m15 مي گيريم يعني تو اين تايم مي خواهيم تريد كنيم براي تريد در اين تايم بايد 2 تايم بالاتر هم مويينگ اوريج قرمز رنگ بالا يا پايين 2 مويينگ اوريج ديگر باشد در كل حالتهاي مختلف به وجود آمده از اين روش رو در زير مي آورم 1: تايم m15 با تايم 1 ساعته هماهنگ باشد (يعني در هر دو تايم مويينگ اوريج قرمز هر دو مويينگ اوريج را شكسته باشد يا به سمت بالا يا پايين) در اين صورت ما وارد معامله خواهيم شد در مورد استاپ لاس چون درتتايم 15 دقيقه تريد مي كنيم بايد به يك تايم بالاتر رفته (m30) و بدين صورت استاپ رو انتخاب خواهيم كرد . روش استاپ در اين روش استاپ در يك تايم بالاتر به صورت 2 ميله به عقب خواهد بود يعني وقتي در تايم 15 دقيقه موقعيت باي بود كه تايم 1 ساعته تاييد مي كند با رفتن به تايم 30 دقيقه و استاپ در زير دو كندل قبلي قرار داده ميشود . 2:تايم 15 دقيقه با تايم 1 ساعته هماهنگ نباشد (در اين صورت بهتر از وارد بازار نشيم ) اما در مورد تيك پرافيت من اين سيستم رو با سيستمهايي مثل ادونسد گت و موتكي 2 چك كردم با هر 2 آنها سازگار هست براي همين براي نقطه خروج مي توانيديكي از اين سيستمها استفاده كنيد اما بر طبق خود روش به اين صورت بايد از معامله خارج شويد به فرض با تايم 15 دقيقه وارد شديد (كه هماهنگ با 1 ساعته هست ) تا وقتي كه تايم 1 ساعته مويينگ اوريج با دوره اي 5 بالا (در باي )و پايين(در سل ) 2 مويينگ اوريج ديگر هست و هنوز هيچ كدوم از مويينگ اوريجها رو در تايم 1 ساعته قطع نكرده باشد درمعامله مي مانيم . موفق باشيد ناصر
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 11 نفر
|
1900cd (پنجشنبه ۱۹ آذر ۸۸),
H@M!D (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
Hannibal (يکشنبه ۲۷ دي ۸۸),
vzh228 (پنجشنبه ۲ مهر ۸۸)
|
|
|
#5 |
|
کاربر ارشد
سام دوستان اين روش تا جايي كه با دوستان بك تست و فوروارد تست گرفته شده روي تمامي جفت ارزها حتي سهامها مثل DW S&P نفت طلا از كمترين بازه يعني 1 دقيقه تا روزانه و هفتگي و ماهانه جواب مي دهد .
ما كه تا الان نتونستيم يك مثال نقض پيدا كنيم ببينيد شما با روش تريدي كه در بالا گفته شد مي تونيد مثال نقضي براش گير بياريد . موفق باشيد ناصر
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 9 نفر
|
1900cd (پنجشنبه ۱۹ آذر ۸۸),
mehdi.fx_sarmaye (يکشنبه ۱۶ اسفند ۸۸),
soficoo (سه شنبه ۳۱ شهريور ۸۸)
|
|
|
#6 |
|
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() |
خسته نباشی ناصرجان
من تا حالا از MA 13 , 130 استفاده می کردم که توی بلند مدت جواب می داد. این سیستم اونطوری که من فهمیدم از سه تا مووینگ سریع و کند و میانه هستش." اگه اشتباهه بگو طرز فکرمو اصلاح کنم "حالا چند تا سوال دارم. نقاط برخورد این سه تا مووینگ برای ما چه اهمیتی داره؟ خیلی ها روی نقاط برخورد تاکید می کنند...... چرا؟؟؟برای خروج به نظرت MACD جواب می ده .
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 6 نفر
|
naser_h60 (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
|
|
|
#7 | |
|
کاربر ارشد
نقل قول:
در مورد اين روش بله دقيقا از 3 مويينگ اوريج كوتاه مدت ميان مدت و بلند مدت استفاده مي كنيم در مورد سوال اولتون در مورد اهميت نقاط برخورد مي خوام بدونم منظور شما فقط برخورد اونهاست يا برخورد قيمت به اونهاهم مد نظر شما هست تا جايي كه از منبع اين روش من خوندم و بك تستي هم كه گرفتم ما فقط به دنبال سيگنال با مويينگ اوريج 5 هستيم كه در چند پست قبلي عرض كردم و تا جايي كه نويسنده اين مطلب(آقاي بيل ويليامز) گفتند هيچ صحبتي در مورد اين مطالب كه شما بيان فرموديد ندارند و احتمالا اين ميفته گردن ما كه با كمك هم بتونيم كاملش كنيم من فقط با توجه به دستور خريد و فروش ايشون بك تست و فوروارد تست مي گيرم و تا الان هم خيلي عالي بوده مخصوصا بحث ريسك به ريوارد خيلي برام جالب بود و جالبتر اينكه موقع خبر عالي جواب ميده و از هر تايمي كه خودتون بخوايد مي تونيد معمله كنيد . (دوستان هدف از ايجاد اين تاپيك رفع نواقصات اين روش البته اگه باشه هست مي گم من تا حالا هيچ كدوم از سيگنا لهاي اين روش رو ضررده نديدم تا ببينيم در آينده به چه صورت خواهد بود اين سيستم به قدري ساده هست كه من خودم باورم نميشد )خيلي خوشحال ميشم دوستان نظرات خودشون رو اعلام كنند تا با هم به به نتيجه خوب برسيم به نظر من اين سيستم در هر شرايطي و در هر تايمي جواب ميده حتي در بازه 1 دقيقه اي براي اسكالپينگ در مورد سوال دوم هم تا جايي كه سوادم قد ميده نقاط برخورد به عنوان يه نقطه حمايت يا مقاومت شديد عمل ميكنه براي همين تريدر ها روي اين نقاط تاكيد ميكنند .مي گم تا اونجايي كه بنده در موردشون فهميدم موفق باشيد ناصر
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 12 نفر
|
1900cd (شنبه ۱۴ آذر ۸۸),
devoshca (دوشنبه ۱۶ فروردين ۸۹),
Fuzzy (يکشنبه ۱ فروردين ۸۹),
soficoo (سه شنبه ۳۱ شهريور ۸۸)
|
|
|
#8 |
|
کاربر ارشد
مرسی از جوابت./
من یه مقدار سوالم رو بد پرسیدم . من با یه سری از دوستان صحبت می کردم تاکید داشتن که نقاط برخورد سه تا MA نقاط مهمی هستند ولی اونها هم می گفتند ما شنیدیم و دلیلش رو نمی دونستند.((باید یه فکری به حال اون دوستانم بکنم ))من در این مورد فقط یه چیز به نظرم رسید و اون این بود که وقتی سه تا مووینگ با پریود های مختلف با هم در یک نقطه برخورد بکنند بازار در شرف دادن یک سیگنال خوب هستش چون بالاخره مووینگ قرمز خودش رو جدا می کنه ویکی از اردرهای بای یا سل رو میده ضمنا به نظر من می تونیم از برخورد مووینگ زرد با قرمز برای خروج استفاده کنیم " این نظر بنده بود" یه تصویر ضمیمه کردم که هر سه مووینگ در یک نقطه به هم رسیدند و بعدش مووینگ قرمز زیر افتاده و به ما فرمان فروش رو داده و بعد از یک نزول هنگام برخورد دوتا مووینگ زردو قرمز " در شکل نشان داده شده" ما می تونیم از پوزیشن خارج بشیم. |
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 8 نفر
|
naser_h60 (دوشنبه ۲۳ شهريور ۸۸),
|
|
|
#9 |
|
کاربر ارشد
بحث MA چیزی است که خیلی مورد کم لطفی ما قرار میگیره و خیلی ها اصلا مووینگ رو در بین تحلیلها شون حساب نمی کنند. ولی باید در نظر گرفت که اولین راه برای پی بردن به جهت بازار MA هستش و با استفاده از دو یا سه و یا حتی چندین MA با بازه های زمانی متفاوت ما می تونیم سیگنال های خوبی رو به دست بیاریم پس اگر همه دوستان در این تاپیک نظر بدند می تونیم در انتها به یک جمع بندی خیلی خوب دست پیدا کنیم و یک استراتژی تحلیل رو با همدیگه بسازیم ((جای آقای غفاری خالی))
حالا یه ذره تو کاره آقابیل دخالت کنیم اگر در مووینگ Fast ، ما به جای SMA از EMA استفاده کنیم چه طور ؟ EMA شکست ها رو زودتر به ما نشون می ده و اینجوری هم نقاط خروج رو سریعتر به ما میده و هم نقاط ورود رو زودتر.نظرتون چیه
|
|
|
|
|
|
1900cd (شنبه ۱۴ آذر ۸۸),
RA11 (چهارشنبه ۹ دي ۸۸),
|
|
|
#10 |
|
کاربر ارشد
سلام محمد جان منم دقيقا با گفته شما موافقم اگه به امروز و اوردر هاي داده شده توجه كنيد صحت گفته شما به بقيه دوستان هم كاملا مشهود خواهد شد .
موفق باشيد ناصر
|
|
|
1900cd (شنبه ۱۴ آذر ۸۸),