| بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به انجمن تجارت الکترونیکی ایران-فارکس خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، میتوانيد از امکانات بيشتری بهرهمند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید. |
|
![]() |
|
جدیدترین نوشته ها
|
|
|
|
|||||||
| پخش زنده | ثبت نام | بازی و سرگرمی | راهنمایی | گروههای اجتماعی | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری به صورت خوانده شده |
| سیستمها و استراتژیهای معامله (Trading Systems & Strategies) معرفی روشهای معاملاتی شناخته شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#1 |
|
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶
محل سكونت: قزوین-ایران فارکس
تشکر از ديگران: 6,200 تشکر از ایشان: 1,164 بار در 280 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
درود
من چیزی در مورد این روش نمیدونم. اما یه فایل پی دی اف راهنما به زبان فارسی هست که کار آقای حمید رضا کیانی است و در سایت سرمایه عرضه شده. البته به نظر کامل نمیاد و خیلی کلی به آن پرداخته شده. فایل رو ضمیمه میکنم . امیدوارم مفید باشه.
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 6 نفر
|
aghayapoldar (يکشنبه ۲۲ آذر ۸۸),
are_zo1 (جمعه ۲۰ فروردين ۸۹),
mehdi.fx_sarmaye (شنبه ۸ اسفند ۸۸),
mhhafez (جمعه ۲۸ اسفند ۸۸),
mtkhr (چهارشنبه ۹ دي ۸۸),
RA11 (چهارشنبه ۲ دي ۸۸)
|
|
|
#2 | |
|
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: جمعه ۲۴ آبان ۱۳۸۷
تشکر از ديگران: 437 تشکر از ایشان: 641 بار در 217 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
دوست عزیز: گن همون تریدر افسانه ای که واقعا پیش بینی هاش افسانه ای بود فکر نکنم دیگه در بازارهای سهام کسی مثل گن پیدا بشه.منم یک روز مثل شما عاشق روش های گن شده بودم ولی بنا بدلایلی که در زیر گفتم روش گن را بیخیال شدم منم این مطالبو میگم دیگه تصمیم با خودتون. اول چند تا از پیش بینی های گن از زبان دوستانش: ”در سال 1908 زمانيكه قيمتUnion Pacific 168.125 بود، او به من گفت كه قيمت قبل از يك شكست قابل توجه روبه پايين؛ به 169 نخواهد رسيد. ما اقدام به فروش كرديم تا جاييكه قيمت به 152.625رسيد، بعد از رسيدن به يك نقطه ضعيف، قيمت دوباره سير صعودي را در پيش گرفت و در طي اين حركات 23 واحد از يك تغيير قيمتي 18واحدي سود كسب شد.“ ”در ابتداي اين سال او روز رسيدن به اوج قيمتي و ريزش بعد از آن را در ماه آگوست مي دانست و در روز مورد نظر وي،قيمت داو-جونز به مقدار پيش بيني شده او رسيده و بعد از نزول در تراز محاسبه شده ايستاد. قيمت به اوج خود رسيده بود و درست در همان روز پيش بيني شده و با دقت چهار در هزار بازار رفتار مورد نظر را از خود نشان داد.“ ”يكي از موارد بسيار حيرت انگيز كه جناب گن طي محاسباتش به آن رسيده بود و بايد در اواخر تابستان 1909 بوقوع مي پيوست، فروش گندم در قيمت 1.20 دلار در ماه سپتامبر بود.تا آخر ماه سپتامبر قيمت بايد به اين مقدار مي رسيد. در ساعت 12 ظهر (بوقت شيكاگو) آخرين روز ماه سپتامبر،گندم زير قيمت 1.08 معامله مي شد و زمان كمي براي بسته شدن بازار باقي مانده و هنوز پيش بيني او بوقوع نپيوسته بود. گن گفت: ”اگر قيمت تا پايان وقت تجاري بازار تراز 1.20 را لمس نكند، نشان دهنده اين است كه اشتباهي در كل سيستم محاسباتي من وجود دارد. من كاري ندارم قيمت الان كجاست، آن بايد خود را به آن تراز برساند.“ و اين همان روزي است كه رسيدن قيمت گندم به تراز 1.20 دلار براي تمام كشورها خبري غيرمنتظره بود. قيمت تا پايان روز در همان قيمت ماند و پيش بيني به حقيقت پيوست.“ ”در طول ماه اكتبر سال 1909، در طي 25 روزكاري و در حضور ما، دويست و هشتاد و شش معامله بر روي سهام مختلف اعم از خريد وفروش انجام داد. از اين تعداد دويست و شصت و چهار معامله را با سود بسته و فقط در بيست و دو معامله متحمل ضرر شد.“ چند تا از حساب های گن: ۱۹۰۸ : يک حساب۱۳۰ دلاري در مدت۳۰ روز به۱۲۰۰۰ دلار افزايش يافت . ۱۹۲۳ : يکحساب۹۷۳دلاريدرطول۶۰روزبه۳۰۰۰۰دلارافزايشيافت . ۱۹۳۳ : ازميان۴۷۹معاملهيانجامشده،۴۲۲معاملهسوددهبودکهشانسموفقيت۸۸ % ووسودي معادل۴۰۰ % را رقم مي زند . % ۱۹۴۶ : سود خالط۱۳۰۰۰ دلار از سرمايه ي اوليه ي۴۵۰۰ دلار در طول سه ماه _ نرخ بازگشت۴۰۰ اما بریم سر اصل مطلب یعنی روش گن: روش گن بر سه چیز استوار هست قیمت ـپترن-زمان .گن اعتقاد داشته که ساپورت ها و رزیتنس ها در یک زمان های خاصی شکل میگیره .خیلی از ماها تو تریدهامون به زمان اصلا توجهی نمیکنیم در حالیکه ما در چارتی ترید میکنیم که دو تا محور داره که یکیش زمانه و معمولا به اون توجهی نمیکنیم ولی گن با در نظر گرفتن این مطلب و با توجه به اعتقادات مذهبی که داشته و گفتن که گن از علم استرولوژی استفاده میکرده (علمی که اعتقاد داره رفتار سیارات روی تفکرات انسانها تاثیر داره)زمان وقوع ساپورت و رزیتنس ها را با توجه به وقایع نجومی پیدا میکرده از نظر قیمتی چون گن یک ریاضیدان بوده اعتقاد داشته که قیمت در یک سری زوایای خاص حرکت میکنه که خطوط گن در متاتریدر بر همین اساس کار میکنه خطوط 1-1و1-2و ...گن اعتقاد داشته که وقتی قیمت و زمان با هم هماهنگ شدن یک پترن شکل گرفته و الان دیگه جای هیچ شکی نیست که قیمت به سمت هدف موردنظر حرکت میکنه. خوب چرا روش گن را رها کردم. کمبود منابع در مورد گن اعتقادات گن بر اصول استرولوژی مهمترین دلیلش این بود که که اگه کل مطالبی که در مورد گن هست را یاد بگیرید معلوم نیست سود کنید چون گن اون فوت کوزه گری تریدهاش را به کسی یاد نداد وتازه خیلی از مطالبی را که نوشته رمزگشایی کردن تا به یک چیزهایی در مورد روش تریدش برسن.علتش هم خود گن گفته که میخواد شاگرداش کوشا و از این دست حرفا)باشن پس روش اصلی گن را هیچ کس نمیدونه. گن اطلاعات ریاضی وسیعی داشته اینم یک لینک در مورد گن و اکثر کتابهای گن و کتاب هایی که درباره اون نوشتن را داره البته همه انگلیسی. [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] .
**می روم آتش در بهشت زنم و آب در دوزخ ریزم تا این هر دو حجاب رهروان از میانه برخیزد و بندگان خدا ، خدا را عاشقانه و نه به امید بهشت و یا خوف از دوزخ عبادت کنند .خدایا این عزت مرا بس که بنده توام و این افتخار مرا کافیست که تو پرودگار منی خدایا تو انچنانی که تو را دوست میدارم پس مرا انچنان کن که خود دوست میداری.** |
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 18 نفر
|
aghayapoldar (يکشنبه ۲۲ آذر ۸۸),
bemo (جمعه ۲۰ فروردين ۸۹),
elfan (چهارشنبه ۷ بهمن ۸۸),
ghafari3 (دوشنبه ۲۳ آذر ۸۸),
hessam_fx (جمعه ۱۴ خرداد ۸۹),
m@jid (سه شنبه ۱۵ دي ۸۸),
mehdi.fx_sarmaye (يکشنبه ۲ اسفند ۸۸),
mehrdad20102010 (چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۸۹),
msatco (دوشنبه ۲۳ آذر ۸۸),
mtkhr (يکشنبه ۲۲ آذر ۸۸),
nasa (جمعه ۲۵ دي ۸۸),
RA11 (پنجشنبه ۳ دي ۸۸),
Rocks (جمعه ۲۷ آذر ۸۸),
rostamy_mohammad (دوشنبه ۲۳ آذر ۸۸),
saman55 (يکشنبه ۲۲ آذر ۸۸),
S_P (چهارشنبه ۲ تير ۸۹),
پژمان (يکشنبه ۱۳ دي ۸۸)
|
|
|
#3 |
|
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶
تشکر از ديگران: 819 تشکر از ایشان: 1,089 بار در 205 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام خدمت دوستان
من در رابطه با روشهای گن تحقیقات زیادی انجام دادم سعی میکنم در ادامه به مرور این روشها را برای دوستان بیان کنم البته اگر دوستان موشتاق باشند . پس تا فردا خدا حافظ |
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 22 نفر
|
aghayapoldar (دوشنبه ۳۰ آذر ۸۸),
babakk (پنجشنبه ۳ دي ۸۸),
beheshti (امروز),
farhad29 (شنبه ۱۲ تير ۸۹),
fx823 (جمعه ۴ دي ۸۸),
h.hashemi (جمعه ۲۱ خرداد ۸۹),
hamidreza1355 (دوشنبه ۳۰ آذر ۸۸),
HESABRES (شنبه ۵ دي ۸۸),
hoo110 (جمعه ۲۸ اسفند ۸۸),
m@jid (سه شنبه ۱۵ دي ۸۸),
mehrdad20102010 (سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۸۹),
mohammad.rk (سه شنبه ۱ دي ۸۸),
RA11 (سه شنبه ۱۵ دي ۸۸),
rezapata (جمعه ۱۴ اسفند ۸۸),
samannnn (دوشنبه ۳۰ آذر ۸۸),
SereSatco (يکشنبه ۹ اسفند ۸۸),
taghiabadi1 (چهارشنبه ۷ بهمن ۸۸)
|
|
|
#4 |
|
کاربر عادی
![]() ![]() تاریخ عضویت: يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸
تشکر از ديگران: 204 تشکر از ایشان: 72 بار در 40 نوشته ![]() ![]() |
ما بی صبرانه مشتاق بیان نظرات شما دوست گرامی هستیم
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 4 نفر
|
samsaba (دوشنبه ۳۰ آذر ۸۸)
|
|
|
#5 |
|
کاربر ارشد
تشکر از ديگران: 819 تشکر از ایشان: 1,089 بار در 205 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام
برای شروع از چند نمونه استفاده می کنم. ![]()
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 9 نفر
|
fx823 (جمعه ۴ دي ۸۸),
mehrdad20102010 (سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۸۹),
RA11 (چهارشنبه ۲ دي ۸۸)
|
|
|
#6 |
|
کاربر ارشد
این روش تاحالا جای استفاده نشده است ویا من ندیدم
دوستان خوب نمونه ها را برسی کنید تا توضیحات اصلی را سر فرصت بیان کنم. با تشکر قهرمانزاده |
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 7 نفر
|
RA11 (پنجشنبه ۶ اسفند ۸۸)
|
|
|
#7 |
|
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 13 تشکر از ایشان: 11 بار در 4 نوشته ![]() |
نقطه ی اول مشخص هست کجاست اما نقطه ی دوم رو باید در کجا قرار داد.
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 2 نفر
|
mehrdad20102010 (يکشنبه ۱۶ خرداد ۸۹)
|
|
|
#8 |
|
کاربر ارشد
![]()
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 7 نفر
|
fx823 (جمعه ۴ دي ۸۸),
RA11 (پنجشنبه ۳ دي ۸۸)
|
|
|
#9 |
|
کاربر ارشد
با سلام خدمت دوستان
یک نمو نه از هماهنکی فیبو ناچی و گن فن را برای درک بیشتر قرار میدهم.
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 9 نفر
|
fx823 (جمعه ۴ دي ۸۸),
hamidreza1355 (سه شنبه ۱ دي ۸۸),
pourabdollah (شنبه ۱۲ دي ۸۸),
RA11 (چهارشنبه ۲ دي ۸۸)
|
|
|
#10 |
|
کاربر ارشد
|
|
|
|
|
تشکرکنندگان این نوشته: 12 نفر
|
aghayapoldar (چهارشنبه ۲ دي ۸۸),
elchin (يکشنبه ۲۷ دي ۸۸),
h.hashemi (جمعه ۲۱ خرداد ۸۹),